ZD€N€ Objavljeno Julij 28, 2009 Opozori Objavljeno Julij 28, 2009 @ motoristek vam pravi: HVALA čuj tudi od mene VSE NAJ , NAJ ...... STARINA bil na dopustu
bmwslo Objavljeno Julij 28, 2009 Opozori Objavljeno Julij 28, 2009 Bolj počas čez Golico :naughty: , si se vrnu po krajšem premoru gor, so takoj en del zaprli, ko so se te vstrašli... samo škodo delaš. Če boš kako fajno furco delu, bi se kdaj pridružu lp vsem Velja za furco, ampak prihodnji teden, ker grem konec tedna spet malo na lepše s tavelko kripo :naughty: Se ti javim . Pa dobro jutro vsem
zlati Objavljeno Julij 28, 2009 Opozori Objavljeno Julij 28, 2009 Velja za furco, ampak prihodnji teden, ker grem konec tedna spet malo na lepše s tavelko kripo :naughty: Se ti javim . Pa dobro jutro vsem lepo dobro jutro
lenci Objavljeno Julij 28, 2009 Opozori Objavljeno Julij 28, 2009 En lep sončen dober dan iz Ljubljane želim.
rosse20 Objavljeno Julij 28, 2009 Opozori Objavljeno Julij 28, 2009 Velja za furco, ampak prihodnji teden, ker grem konec tedna spet malo na lepše s tavelko kripo :naughty: Se ti javim . Pa dobro jutro vsem tudi midva šibava za vikend s škatlo + čoln. in kam šibaš ti bmwslo?
tati Objavljeno Julij 28, 2009 Opozori Objavljeno Julij 28, 2009 NE TA TEDEN!!! Od petka popoldan naprej pa lahko! tudi jaz bi bila vesela, da se še kdaj vidimo po parih letih.......
bmwslo Objavljeno Julij 28, 2009 Opozori Objavljeno Julij 28, 2009 tudi midva šibava za vikend s škatlo + čoln. in kam šibaš ti bmwslo? Ekneš pekneš, not ga vtekneš torej Madžarska :evilgrin:
rosse20 Objavljeno Julij 29, 2009 Opozori Objavljeno Julij 29, 2009 dober juter :yawn: tudi jaz bi bila vesela, da se še kdaj vidimo po parih letih....... no super. torej moramo dorečit samo še dan in uro. meni je načeloma od ponedeljka naprej vseeno. Ekneš pekneš, not ga vtekneš torej Madžarska :evilgrin: aha. mi2 pa šibama po vsej verjetnosti na krk.
tati Objavljeno Julij 30, 2009 Opozori Objavljeno Julij 30, 2009 včeraj smo se srečali nekdanji odpadniki Štamprl sekcije......ampak čisto naključno.....bilo prav simpatično............
rosse20 Objavljeno Julij 30, 2009 Opozori Objavljeno Julij 30, 2009 nč štamperli... beremo s v ponedeljek. do takrat pa se lepo imejte in da ne bo kaj slabega za slišat!!!
lenci Objavljeno Julij 31, 2009 Opozori Objavljeno Julij 31, 2009 nč štamperli... beremo s v ponedeljek. do takrat pa se lepo imejte in da ne bo kaj slabega za slišat!!! maksimalno uživaj
lenci Objavljeno Julij 31, 2009 Opozori Objavljeno Julij 31, 2009 Dobro jutro in seveda najlepši dan in še bolj čudovit vikend :naughty:
lenci Objavljeno Avgust 1, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2009 Dobro jutro vsem in imejte čudovito lep dan. Eni so se mi že mimo hiše peljali in lušte delali :naughty: , vendar, čeprav je motorček spet obut, ta vikend samo kakšna krajša za dušo . Moram novo gumo malo obrabit
rosse20 Objavljeno Avgust 2, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2009 evo... dober večer! malo luštov še za vas:
AndiGS Objavljeno Avgust 3, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2009 Dobro jutro.Danes bo treba pa na šiht.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se