bmwslo Objavljeno Avgust 9, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2009 Ko ponoviš turo, upam da naum spet meu soboto delovno. Ja, zdej bi se mi jo splačal še ponovit, ker ponovitev v istem letu s staro karto pride samo 4 € Pa še en pogled na Edlvajs špico
Mutika Objavljeno Avgust 9, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2009 Dober dan, Štamprleki! Uživači! Hehehe, bmwslo, bom nalimala, bom. Lep pozdravček tudi nazaj. Slikic se pa že veselim, je moj že izvedel, da je naslednji dopust rezerviran za tisti konec . In upam, da se bom lahko za kakšen nasvet obrnila Oj, Lenči! Slik je toliko, da bom skušala v nekaj dneh narediti zares "vroč" izbor ... ne bi rada ponavljala, kar ste že mnogi limali tu gor, čeprav so Dolomiti tako fenomenalni, da je vedno kaj lepega in novega za videt, kajne? Mogoče kaj še ne tako poznanega iz Švice. Sva hotela letos še Francijo obiskat, tam pa je še vse večje in bolj razsežno od Švice, a bi bilo preveč, sploh zame, ki še iščem staro formo izpred nesreče. Seveda! Nasvetov, sploh za Švico, je polna čelada, le vprašaj. Veliko uporabnega. Ja, zdej bi se mi jo splačal še ponovit, ker ponovitev v istem letu s staro karto pride samo 4 € Pa še en pogled na Edlvajs špico Super, bmwslo! Včeraj sva tudi midva z Godyjem gruntala, če bi pa le "skoknila" na Grossglockner, a je potem padla drugačna odločitev ... obisk frendov v Novi Gorici, v njihovi režiji super kosilce v Brdih in potem vračanje v Mb po samih super cestah, najprej v Posočju, potem preko Cerknega, pa mimo Brnika preko Tuhinjske in že v trdi temi pristanek doma.
bmwslo Objavljeno Avgust 10, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2009 dobro jutro :naughty: :naughty: Uff si zgodna :wacko: Dobro jutro :evilgrin:
bmwslo Objavljeno Avgust 10, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2009 dobro jutro Jutro stari Ka se kaj dogaja ? A se bomo kaj dobili štamperli ? Že dolgo nismo ktere rekli
rosse20 Objavljeno Avgust 10, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2009 dober juter Jutro stari Ka se kaj dogaja ? A se bomo kaj dobili štamperli ? Že dolgo nismo ktere rekli to sem že sama predlagala, vendar nekega strašnega odziva ni bilo.
Vikking Objavljeno Avgust 10, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2009 dober juter to sem že sama predlagala, vendar nekega strašnega odziva ni bilo. Do srede, če bo volja. Pol mene ni 5 dni. lp
bmwslo Objavljeno Avgust 10, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2009 Do srede, če bo volja. Pol mene ni 5 dni. lp Volja je, sam časa ni Vsak dan neko sranje (beri obveznost) , komaj čakam da grem v penzijo
lenci Objavljeno Avgust 10, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2009 En lep sončen, a vetroven pozdravček iz Ljubljane :yes:
bmwslo Objavljeno Avgust 10, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2009 (popravljeno) dober dan grem plavat Lepo plavaj, lahko še za mene, jaz bom pa za tebe kak :beer1: ruknu, ker vem da voziš, pa ne boš pil Pa na zdravje na okroglo cifro. Še 10.000, polse pa tudi jaz odklopim ko Motoristek Popravljeno Avgust 10, 2009. Popravil bmwslo
poggy Objavljeno Avgust 10, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2009 Pozdrav vsem Štamperlom sveta... Ste za to, da se dobimo v sredo zvečer pri Vaških? Da se malo vidimo, z nekaterimi spoznamo itd?
poggy Objavljeno Avgust 10, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2009 (popravljeno) :naughty: :naughty: Popravljeno Avgust 10, 2009. Popravil poggy
Dr_Jakob Objavljeno Avgust 10, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2009 Prid do mene zvecer, da slucajn ne pozabm!
bmwslo Objavljeno Avgust 10, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2009 Pozdrav vsem Štamperlom sveta... Ste za to, da se dobimo v sredo zvečer pri Vaških? Da se malo vidimo, z nekaterimi spoznamo itd? Kaj misliš, če bi se vaški dobili kje tule pri nas No saj ni problem do Domžal prit, pa vseeno se mi zdi bolj primeren kraj za večino štamperlov, kje v okolici CE ne pa v okolici LJ. Je pa res, da je študentom in tistim z urgence ( ) to bližje kot pa CE
poggy Objavljeno Avgust 10, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2009 Kaj misliš, če bi se vaški dobili kje tule pri nas No saj ni problem do Domžal prit, pa vseeno se mi zdi bolj primeren kraj za večino štamperlov, kje v okolici CE ne pa v okolici LJ. Je pa res, da je študentom in tistim z urgence ( ) to bližje kot pa CE Hja, zadnje čase se itak zgolj slednji srečujemo :naughty: :naughty: :naughty:
alkatraz Objavljeno Avgust 10, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2009 Pozdrav vsem Štamperlom sveta... Ste za to, da se dobimo v sredo zvečer pri Vaških? Da se malo vidimo, z nekaterimi spoznamo itd? ...pridem...
bmwslo Objavljeno Avgust 10, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2009 ...pridem... A to ko keky Jaz pa res, če ne bo nič nepredvidenega vmes priletelo :evilgrin:
alkatraz Objavljeno Avgust 10, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2009 A to ko keky Jaz pa res, če ne bo nič nepredvidenega vmes priletelo :evilgrin: pridem, ko keky...
tati Objavljeno Avgust 10, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2009 Pozdrav vsem Štamperlom sveta... Ste za to, da se dobimo v sredo zvečer pri Vaških? Da se malo vidimo, z nekaterimi spoznamo itd? seveda....se dobimo ob 19 uri, pridem pa iz Savinjske, ne iz urgence...bmw........ , ker sem na dopustu...... bmw, tudi ti večkrat zaideš tja, pa enkrat za spremembo končaš furco pri vaških............. :winkiss:
bmwslo Objavljeno Avgust 11, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2009 seveda....se dobimo ob 19 uri, pridem pa iz Savinjske, ne iz urgence...bmw........ , ker sem na dopustu...... bmw, tudi ti večkrat zaideš tja, pa enkrat za spremembo končaš furco pri vaških............. Dobro jutro :evilgrin:
lenci Objavljeno Avgust 11, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2009 Lepo mokro jutro, naj bo dan čudovit :naughty:
Brrrm Objavljeno Avgust 11, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2009 'tro Že dolgo ne videli. Pridem, iz Ce, ker nisem več na dopustu. :mellow:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se