bmwslo Objavljeno Avgust 21, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2009 Dobro jutro narode moj! in zakaj se nič ne vozite? Lakota! ja huda stvar. Zjutraj ne je(be)š nič. Za kosilo kar ostane od zajtrka. Za večerjo greš pa spat. Dan dober, Štamprli! :yes:
Mutika Objavljeno Avgust 21, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2009 Če boste jutri doma in ne veste, kaj drugega početi ... na Letališču Maribor bo jutri, v soboto, 22. avgusta od 8h dalje, preko celega dne velik AVTO TUNING SHOW, v organizaciji Scorpion Tuning Cluba. Vsega bo - od tekmovanja v predelanih avtomobilov, avtoakustike, carwasha (al kak se temu že reče) , do DJ-jev in plesalk. V glavnem - vse, kar spada zraven na taki show ... vreme ni ovira!
Brrrm Objavljeno Avgust 21, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2009 Med tem, ko bo jutri vaše avte dež pral, bom jaz na sončni Obali.
Mutika Objavljeno Avgust 21, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2009 Med tem, ko bo jutri vaše avte dež pral, bom jaz na sončni Obali. Nič zato ... saj niso iz cukra! :naughty: Sicer pa, saj ne bo dežja. Na mariborskem letališču ziher ne! Ne sme bit ... preveč so se trudili, ti zanesenjaški mladci, da bi jih kdovekdože od tam zgoraj tako kaznoval. :unsure:
Brrrm Objavljeno Avgust 21, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2009 OK. Jazst sedaj grem na morje. Vam na mariborskem letališču želim lepo vreme in lepo zglancane avte. Čav.
Mutika Objavljeno Avgust 21, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2009 OK. Jazst sedaj grem na morje. Vam na mariborskem letališču želim lepo vreme in lepo zglancane avte. Čav. Hvala! Tudi ti uživaj na morju! Čav.
bmwslo Objavljeno Avgust 21, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2009 OK. Jazst sedaj grem na morje. Vam na mariborskem letališču želim lepo vreme in lepo zglancane avte. Čav. Jazst ti pa želim čimkrajše kolone na poti na morje. Jaz grem pa v garažo, kjer je hladno, pa pivce seboj nesem in bom malo "restavriral" mojga oldija
alkatraz Objavljeno Avgust 21, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2009 Hudiča. Pa ti si tam dol tko pogosto, ko Motoristek na Golici z njim sva največa prijatelja Med tem, ko bo jutri vaše avte dež pral, bom jaz na sončni Obali. Itaq; samo, da grem jaz malo južnije
bmwslo Objavljeno Avgust 21, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2009 Itaq; samo, da grem jaz malo južnije
ataIBA Objavljeno Avgust 23, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2009 nekaj novga za mene Dooooobroooojutroooo sosedjeeee . Lep dan se je naredil.
bmwslo Objavljeno Avgust 23, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2009 nekaj novga za mene Jebenti, spet bom par dni rabu da not pridem Dooooobroooojutroooo sosedjeeee . Lep dan se je naredil. Pri nas še ni lep, je pa meglen
lenci Objavljeno Avgust 23, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2009 Dober dan , pa smo spet doma , sedaj pa na tole novo čudo se navadit, dela pa tako počasi, da je groza . Imejte se, midva bova danes motoristično počivala
Brrrm Objavljeno Avgust 23, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2009 Ok, sem že z morja. Vreme lepo, morje toplo, kolon bilo ni. Danes ponoči (iz sobote na nedeljo), ko so notranjost zalivala neurja, se je na Obali zgolj dvignila burja, prinesla točno za 5 minut dežja, rahlega, in potem pihala še naprej. Morje ohladila iz 29 °C na 23 °C.
rosse20 Objavljeno Avgust 23, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2009 evo mene. tudi moje uporabniško ime so aktivirali, vendar z malo spremembe. vglavnem... važno, da deluje :naughty:
bmwslo Objavljeno Avgust 24, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2009 Evo še mene v nov dan. Dobro jutro
Brrrm Objavljeno Avgust 24, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2009 'tro v novem tednu. Zadnji cel avgustovski. In tako smo počasi scvrli poletje.
alkatraz Objavljeno Avgust 24, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2009 Tale jug je pa res naporen jutro
bmwslo Objavljeno Avgust 24, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2009 dobro jutro Oj. Včeraj sem se pa tam okoli 11.30 fural po tvojem hofu. Avto je bil pred garažo, tebe pa nikjer za en čvek ( )
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se