Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Je bilo kar precej motoristov danes peljalo skozi Logarsko, oz. na poti do tja in nazaj worship.gif

Objavljeno

Jaz sem bil danes na devetem svetovnem festivalu praženega krompirja v Radečah whistle.gif

trance_07_beerchug.giftrance_07_beerchug.giftrance_07_beerchug.gif

Objavljeno (popravljeno)

Dobro jutro in lep dan tudi starim rokerjem :kva2:

Popravljeno . Popravil Pips
Objavljeno

Dobro jutro đezeri evilgrin.gif

dobro jutro bmwjevci in ostali ljubitelji motorjev,lep dan za čiščenje motorjev (hehehe):naughty:

lpp

Objavljeno

dobro jutro bmwjevci in ostali ljubitelji motorjev,lep dan za čiščenje motorjev (hehehe)trance_25_naughty.gif

lpp

Čistili bomo pozimi,danes bomo pa vozili.worship.gif

Objavljeno

Lepo pozdravljeni :worship:

Neki me zanima. Danes sem predru gumo na motorju. Imam sabo tko bmw-jev kit za flikanje. Tako da sem uspešno zaflikal in se potem prpelu dom.

Se da gumo popravit pri vulkanizerju, da bo še vredu za vožnjo?

Se da dobit samo bombice za filanje gume in kje če že? Sem ponucu vse, ki so bile priložene :)

lp

Objavljeno

Vikking,

si namazal z lepilom, preden si gumico skozi luknjo potegnil?

Če si, potem si naredil tako, kot bi naredil vulkanizer.

Danes popoldne preveri tlak in če ni padel, guma ne spušča in tudi ni razloga v na prej, da bi.

Kje dobiš nove bombice, tega pa ne vem.

'tro

Objavljeno
biggrin.gif Lep sončen pozdrav iz Ljubljane in seveda imejte se najlepše smile.gif
Objavljeno

dan

Kje dobiš nove bombice, tega pa ne vem.

ne vem, kakšne uporabljate, vendar ima motul (morda še kdo drug) takšno večjo bombico in jo dobiš v drešinji vasi pri pilkotu, v top motu, ...

Objavljeno

Drugače pa Celjanarji, najdete take zadeve tudi pri ASO Celje

Lep pozdrav

D.

Objavljeno

Da ni tisto kar sprej za popravilo s peno ??

Bombice same sem pa našel v Lojzovem katalogu http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10032086

Točno to iščem bmwslo :), če boš kej španciral v luisa, bi se priporočal za 4 takšne bombice.

saj pravim... nimam pojma. mi2 sva to kupila za 4-kolesnik.

IMO je pena za kolesa ki imajo še "šlauvf" Ta kit ki ga imam pa jaz pa je za kolesa brez notranjega "šlauvfa"

moj kit je točno takšen:

tirerp.jpg

Sicer zadeva ne spušča. Ampak sem peljal vulkanizerju da bo gumo dol snel in zadevo s "štoflnom" tako zalil da bo vredu.

Objavljeno

IMO je pena za kolesa ki imajo še "šlauvf" Ta kit ki ga imam pa jaz pa je za kolesa brez notranjega "šlauvfa"

aha.

vidiš vidiš... torej tudi nama tisto za 4-kolesnik nič ne pride prav. bom kr v prostor za flašo na kolo pršraufala al pa na šajtergo :lol1:

še dober, da ti vse to povejo, ko greš kupovat :slap:

hvala!

Objavljeno

Točno to iščem bmwslo smile.gif, če boš kej španciral v luisa, bi se priporočal za 4 takšne bombice.

.....

Sicer zadeva ne spušča. Ampak sem peljal vulkanizerju da bo gumo dol snel in zadevo s "štoflnom" tako zalil da bo vredu.

ad 1. Če grem kaj gor, kar je pa veliko vprašanje. Ugotavljam zadnje čase, da nič več ne rabim headbang.gif

ad 2. Tudi pametno, vsaj občutek je boljši, čeprav po moje tista filunga tudi drži ko pes ježa whistle.gif

(seveda jih bo zdaj kar nekaj še kontra usekalo)

aha.

vidiš vidiš... torej tudi nama tisto za 4-kolesnik nič ne pride prav. bom kr v prostor za flašo na kolo pršraufala al pa na šajtergo trance_21_laughing1.gif

še dober, da ti vse to povejo, ko greš kupovat slap.gif

hvala!

Ja, pogojno za šajtrgo bi blo trance_25_naughty.gif

Objavljeno

dober juter :yawn: :yawn: :yawn: :yawn: :yawn: :yawn: :yawn: :yawn: :yawn: :yawn:

zdaj pa šibam v koper na izpite.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!