lenci Objavljeno September 5, 2009 Opozori Objavljeno September 5, 2009 Je bilo kar precej motoristov danes peljalo skozi Logarsko, oz. na poti do tja in nazaj
bmwslo Objavljeno September 5, 2009 Opozori Objavljeno September 5, 2009 Jaz sem bil danes na devetem svetovnem festivalu praženega krompirja v Radečah
PURPLE Objavljeno September 5, 2009 Opozori Objavljeno September 5, 2009 Po obilici krompirja res paše :beer1:
Pips Objavljeno September 6, 2009 Opozori Objavljeno September 6, 2009 (popravljeno) Dobro jutro in lep dan tudi starim rokerjem Popravljeno September 6, 2009. Popravil Pips
rajkocotic Objavljeno September 6, 2009 Opozori Objavljeno September 6, 2009 Dobro jutro đezeri dobro jutro bmwjevci in ostali ljubitelji motorjev,lep dan za čiščenje motorjev (hehehe):naughty: lpp
lenci Objavljeno September 6, 2009 Opozori Objavljeno September 6, 2009 Dobro jutro in čudovit dan vsem želim
AndiGS Objavljeno September 6, 2009 Opozori Objavljeno September 6, 2009 dobro jutro bmwjevci in ostali ljubitelji motorjev,lep dan za čiščenje motorjev (hehehe) lpp Čistili bomo pozimi,danes bomo pa vozili.
Vikking Objavljeno September 6, 2009 Opozori Objavljeno September 6, 2009 Lepo pozdravljeni Neki me zanima. Danes sem predru gumo na motorju. Imam sabo tko bmw-jev kit za flikanje. Tako da sem uspešno zaflikal in se potem prpelu dom. Se da gumo popravit pri vulkanizerju, da bo še vredu za vožnjo? Se da dobit samo bombice za filanje gume in kje če že? Sem ponucu vse, ki so bile priložene lp
Brrrm Objavljeno September 7, 2009 Opozori Objavljeno September 7, 2009 Vikking, si namazal z lepilom, preden si gumico skozi luknjo potegnil? Če si, potem si naredil tako, kot bi naredil vulkanizer. Danes popoldne preveri tlak in če ni padel, guma ne spušča in tudi ni razloga v na prej, da bi. Kje dobiš nove bombice, tega pa ne vem. 'tro
lenci Objavljeno September 7, 2009 Opozori Objavljeno September 7, 2009 Lep sončen pozdrav iz Ljubljane in seveda imejte se najlepše
rosse20 Objavljeno September 7, 2009 Opozori Objavljeno September 7, 2009 dan Kje dobiš nove bombice, tega pa ne vem. ne vem, kakšne uporabljate, vendar ima motul (morda še kdo drug) takšno večjo bombico in jo dobiš v drešinji vasi pri pilkotu, v top motu, ...
bmwslo Objavljeno September 7, 2009 Opozori Objavljeno September 7, 2009 dan ne vem, kakšne uporabljate, vendar ima motul (morda še kdo drug) takšno večjo bombico in jo dobiš v drešinji vasi pri pilkotu, v top motu, ... Da ni tisto kar sprej za popravilo s peno ?? Bombice same sem pa našel v Lojzovem katalogu http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10032086 Vikking 1
Motorist76 Objavljeno September 7, 2009 Opozori Objavljeno September 7, 2009 Drugače pa Celjanarji, najdete take zadeve tudi pri ASO Celje Lep pozdrav D.
rosse20 Objavljeno September 7, 2009 Opozori Objavljeno September 7, 2009 Da ni tisto kar sprej za popravilo s peno ?? Bombice same sem pa našel v Lojzovem katalogu http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10032086 saj pravim... nimam pojma. mi2 sva to kupila za 4-kolesnik. Vikking 1
rosse20 Objavljeno September 7, 2009 Opozori Objavljeno September 7, 2009 mislim, da imava nekaj takega: http://www.louis.de/_30c7ef93662cebeb02147c6ced6d0f5026/index.php?topic=artnr_gr&anzeige=0&wgr=468&artnr_gr=10004874&mottype=0&herst_bez=&typ_id=&ADTRACTIONSLOT=detail_xsord samo da je od motula. in kakšna je razlika med tistimi bombicami in takim sprejem?
Vikking Objavljeno September 7, 2009 Opozori Objavljeno September 7, 2009 Da ni tisto kar sprej za popravilo s peno ?? Bombice same sem pa našel v Lojzovem katalogu http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10032086 Točno to iščem bmwslo , če boš kej španciral v luisa, bi se priporočal za 4 takšne bombice. saj pravim... nimam pojma. mi2 sva to kupila za 4-kolesnik. IMO je pena za kolesa ki imajo še "šlauvf" Ta kit ki ga imam pa jaz pa je za kolesa brez notranjega "šlauvfa" moj kit je točno takšen: Sicer zadeva ne spušča. Ampak sem peljal vulkanizerju da bo gumo dol snel in zadevo s "štoflnom" tako zalil da bo vredu.
rosse20 Objavljeno September 7, 2009 Opozori Objavljeno September 7, 2009 IMO je pena za kolesa ki imajo še "šlauvf" Ta kit ki ga imam pa jaz pa je za kolesa brez notranjega "šlauvfa" aha. vidiš vidiš... torej tudi nama tisto za 4-kolesnik nič ne pride prav. bom kr v prostor za flašo na kolo pršraufala al pa na šajtergo še dober, da ti vse to povejo, ko greš kupovat hvala!
bmwslo Objavljeno September 7, 2009 Opozori Objavljeno September 7, 2009 Točno to iščem bmwslo , če boš kej španciral v luisa, bi se priporočal za 4 takšne bombice. ..... Sicer zadeva ne spušča. Ampak sem peljal vulkanizerju da bo gumo dol snel in zadevo s "štoflnom" tako zalil da bo vredu. ad 1. Če grem kaj gor, kar je pa veliko vprašanje. Ugotavljam zadnje čase, da nič več ne rabim ad 2. Tudi pametno, vsaj občutek je boljši, čeprav po moje tista filunga tudi drži ko pes ježa (seveda jih bo zdaj kar nekaj še kontra usekalo) aha. vidiš vidiš... torej tudi nama tisto za 4-kolesnik nič ne pride prav. bom kr v prostor za flašo na kolo pršraufala al pa na šajtergo še dober, da ti vse to povejo, ko greš kupovat hvala! Ja, pogojno za šajtrgo bi blo
rosse20 Objavljeno September 8, 2009 Opozori Objavljeno September 8, 2009 dober juter :yawn: :yawn: :yawn: :yawn: :yawn: :yawn: :yawn: :yawn: :yawn: :yawn: zdaj pa šibam v koper na izpite.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se