lenci Objavljeno September 8, 2009 Opozori Objavljeno September 8, 2009 Lep sončen pozdravček iz Ljubljane dober juter zdaj pa šibam v koper na izpite. Držim pesti, da gre vse OK
Mutika Objavljeno September 8, 2009 Opozori Objavljeno September 8, 2009 Dober in lep dan, Štamperli! dober juter zdaj pa šibam v koper na izpite. Fajn porihtaj, dobro opravi!
rosse20 Objavljeno September 8, 2009 Opozori Objavljeno September 8, 2009 Držim pesti, da gre vse OK Fajn porihtaj, dobro opravi! hvala obema!
bmwslo Objavljeno September 8, 2009 Opozori Objavljeno September 8, 2009 Go home! Mater je teb lepo. Sam Go homaš kar naprej. A je krava že molzna, al še menjuješ uzde
rajkocotic Objavljeno September 8, 2009 Opozori Objavljeno September 8, 2009 27 09 09 na Vranskem največje srečanje starodobnikov v Slo,pričetek ob 9.00 do 17,00 www.svamz. com lpp in vabljeni:yea1:
bmwslo Objavljeno September 8, 2009 Opozori Objavljeno September 8, 2009 27 09 09 na Vranskem največje srečanje starodobnikov v Slo,pričetek ob 9.00 do 17,00 www.svamz. com lpp in vabljeni:yea1: Hahha, če bom doma, pridem pogledat z mojo Betko
rajkocotic Objavljeno September 8, 2009 Opozori Objavljeno September 8, 2009 Hahha, če bom doma, pridem pogledat z mojo Betko če prideš ,dobi tvoja Betka emajlirano značko za na vozilo,spominsko tablico za vozilo,ti malico in slaščico,vse gratis pogoj pa je,da je Betka stara 25 let:naughty: lpp
bmwslo Objavljeno September 9, 2009 Opozori Objavljeno September 9, 2009 če prideš ,dobi tvoja Betka emajlirano značko za na vozilo,spominsko tablico za vozilo,ti malico in slaščico,vse gratis pogoj pa je,da je Betka stara 25 let:naughty: lpp A če je pa 30 pa nič ne dobiva ! Dobro jutro đezeri
rosse20 Objavljeno September 9, 2009 Opozori Objavljeno September 9, 2009 dober juter :yawn: danes je pa to sredi noči :yawn: ja kaj čmo... zdaj šibam v fitnes, po fitnesu pa direktno na sejm. če boste hodili kaj tam okol, sem na raztavnem prostoru Vinske družbe Slovenije
bmwslo Objavljeno September 9, 2009 Opozori Objavljeno September 9, 2009 dober juter danes je pa to sredi noči ja kaj čmo... zdaj šibam v fitnes, po fitnesu pa direktno na sejm. če boste hodili kaj tam okol, sem na raztavnem prostoru Vinske družbe Slovenije Opa, danes si pa zgodna Štant pa tudi obetaven
Brrrm Objavljeno September 9, 2009 Opozori Objavljeno September 9, 2009 tro Ni še vozno. Jermen zamenjan. Sedaj se spravljam menjati pregorelo žarnico meglenke. Moraš pol motorja razstaviti, da prideš zraven. Niso prstki več tako gibčni, kot so bili v mladosti. Potem bom zamenjal še oljček v kardanu in menjalniku, in pregledam vodico v akumulatorju. Zna biti, da bom sveči tudi zamenjal. Potem bom pa počasi končal. In snete plastike sem opral od zunaj in od znotraj tudi. Pri tem sem našel nekaj zanimivega. Sem fotografiral in bom napisal, ko najdem čas. Delam na preskok, ker vmes izvajamm še hišno vzdrževanje in šport in rekreacijo in zabušancijo. In se taka nedolžna menjava jermena zavleče.
PURPLE Objavljeno September 9, 2009 Opozori Objavljeno September 9, 2009 Dobro jutro "takratki" na koroškem imamo časovni zamik
bmwslo Objavljeno September 9, 2009 Opozori Objavljeno September 9, 2009 Dobro jutro "takratki" na koroškem imamo časovni zamik
Mutika Objavljeno September 9, 2009 Opozori Objavljeno September 9, 2009 Hehehe ... na Štajerskem pa smo v drugem časovnem pasu ... dobro jutro, Štamprli! Huh, pri nas je pestro ... helikopter je v luftu, brenči in nadzoruje, po mestu je vse plavo od policajaca ... danes ne bo preveč zdravo po centru Maribora hodit; nogometni Poljaki so že tu, včeraj je že bil cuf, danes pa jih pride kakih 2.000, so ocenili. No ja, fuzbal je pač fuzbal, bo treba potrpeti in pretrpeti, pa četudi naval trenutno najhujše navijaško-huliganske horde v Evropi. Še njihova domača nogometna zveza se jim je odpovedala. Toliko o športnem duhu. Saj, Celjani najbrž dobro veste, kako zgleda, ko ti razbijajo mesto; pa ko granitne kocke po lucftu letijo.
Brrrm Objavljeno September 9, 2009 Opozori Objavljeno September 9, 2009 Smo bolj z obrobja. Se je takrat v mestu vsaj kaj dogajalo, običajno je v jedru Celja mrtvilo. Vsaj popoldne in zvečer, dopoldne sem v službi, ki pa je tudi na obrobju.
lenci Objavljeno September 9, 2009 Opozori Objavljeno September 9, 2009 En lep preostanek dneva vsem želim
bmwslo Objavljeno September 9, 2009 Opozori Objavljeno September 9, 2009 Grem na en mali krog čez kozjansko
Brrrm Objavljeno September 9, 2009 Opozori Objavljeno September 9, 2009 Grem v Konjice Slovenske. Ne iz motorjom. Iz belom malom žogicom.
bmwslo Objavljeno September 9, 2009 Opozori Objavljeno September 9, 2009 Grem na en mali krog čez kozjansko Sem se rajši obrnil proti Velenkovcu, pa še do tja čista katastrofa na cesti . Še malo je nesreč, če gledaš kaj ljudje po cesti delajo
rosse20 Objavljeno September 9, 2009 Opozori Objavljeno September 9, 2009 Opa, danes si pa zgodna Štant pa tudi obetaven jaja. zgodnja sem bla. v petek se ponavlja, jutri pa lahko spim do 7.45 :naughty:
rajkocotic Objavljeno September 9, 2009 Opozori Objavljeno September 9, 2009 A če je pa 30 pa nič ne dobiva ! Dobro jutro đezeri dobita vse po spisku ,samo ti se boš lahko pohvalil, da si prišel na srečanje z Betko ,ki samo 25 let mlajša od tebe,:naughty: lpp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se