bmwslo Objavljeno September 11, 2009 Opozori Objavljeno September 11, 2009 Grem na motor in domov preden začne scat Lep vikend želim Jaz pa tebi še elpšega (in razburljivega)
zlati Objavljeno September 11, 2009 Opozori Objavljeno September 11, 2009 Grem na motor in domov preden začne scat Lep vikend želim
ataIBA Objavljeno September 12, 2009 Opozori Objavljeno September 12, 2009 Dobro jutro đezeri Dobro jutro sosedje! Danes z pakirava, jutri zjutraj pa na dooopuuust . Imam občutek, da bo lepo opran motorček najprej vsran . Smer Egipt via Turčija - Sirija - Jordanija ... Tri tedne naju nebo oz. nas ne bo. Štajersko - gorenjska naveza z Lordom & Lady. Moto kombinacija "da te kap": Yamaha čoper + KTM Adventure 990.
zlati Objavljeno September 12, 2009 Opozori Objavljeno September 12, 2009 dobro jutro gremo v šolo varne vožnje na Vransko bo moja pokazala kaj zna na štirih kolesih
rosse20 Objavljeno September 12, 2009 Opozori Objavljeno September 12, 2009 dober juter :yawn: tole celodnevno delo ubija. če boste kaj po sejmu hodili... hala K, Vinska družba Slovenije, d.o.o. je moja destinacija
bmwslo Objavljeno September 12, 2009 Opozori Objavljeno September 12, 2009 dober juter tole celodnevno delo ubija. če boste kaj po sejmu hodili... hala K, Vinska družba Slovenije, d.o.o. je moja destinacija Jaz ne pridem. Mej se fajn, grem na drugi konc SLO dobro jutro gremo v šolo varne vožnje na Vransko bo moja pokazala kaj zna na štirih kolesih Tole bo pa škoda zamudit
zlati Objavljeno September 12, 2009 Opozori Objavljeno September 12, 2009 (popravljeno) Jaz ne pridem. Mej se fajn, grem na drugi konc SLO Tole bo pa škoda zamudit Popravljeno September 12, 2009. Popravil zlati
zlati Objavljeno September 12, 2009 Opozori Objavljeno September 12, 2009 dobro jutro gremo v šolo varne vožnje na Vransko bo moja pokazala kaj zna na štirih kolesih uspešno zaključili šolanje
Mutika Objavljeno September 13, 2009 Opozori Objavljeno September 13, 2009 Čeeer, Štamprli ! Uffff, spet sem preizkušala trdoto našega asfalta, konkretno pločnika ... spet imam poškodbo, tokrat desne roke, na srečo nič zlomljenega. Poribano, udarjeno, mišica natrgana ... boli. Tokrat s kolesom, včeraj. Ni, da ni, ha? :BUA:
bmwslo Objavljeno September 13, 2009 Opozori Objavljeno September 13, 2009 Čeeer, Štamprli ! Uffff, spet sem preizkušala trdoto našega asfalta, konkretno pločnika ... spet imam poškodbo, tokrat desne roke, na srečo nič zlomljenega. Poribano, udarjeno, mišica natrgana ... boli. Tokrat s kolesom, včeraj. Ni, da ni, ha? Muti, ne ga srat no. Daj se mal čuvaj. Reč Gody-u, naj ti pomožne koleščke gor zmontira
Mutika Objavljeno September 13, 2009 Opozori Objavljeno September 13, 2009 Muti, ne ga srat no. Daj se mal čuvaj. Reč Gody-u, naj ti pomožne koleščke gor zmontira Hja, hehe, saj ... samo, za peš varianto še nismo pogruntali, kako bi zadevo rešli. Menda preostane le to, da neham okol divjat, ampak se vozit normalno. Če pa je tak fajn ... !
rosse20 Objavljeno September 13, 2009 Opozori Objavljeno September 13, 2009 dober večer evo... pa je dneva in sejma za danes konec, jutri pa jovo na novo :unsure:
lenci Objavljeno September 13, 2009 Opozori Objavljeno September 13, 2009 Čeeer, Štamprli ! Uffff, spet sem preizkušala trdoto našega asfalta, konkretno pločnika ... spet imam poškodbo, tokrat desne roke, na srečo nič zlomljenega. Poribano, udarjeno, mišica natrgana ... boli. Tokrat s kolesom, včeraj. Ni, da ni, ha? Čimprejšnje okrevanje
lenci Objavljeno September 13, 2009 Opozori Objavljeno September 13, 2009 Lahko nočko upam, da je bil vikend lep, jaz si moram malo odpočiti
lenci Objavljeno September 14, 2009 Opozori Objavljeno September 14, 2009 dobro jutro in lep dan želim
poggy Objavljeno September 14, 2009 Opozori Objavljeno September 14, 2009 Lep pozdrav vsem skupaj Moram povedat, da sva s Tati prava fenomena haha, najprej sva se po komaj treh letih lani prvič videla v živo v Livnem, potem je trajalo pa še več kot eno leto, da sva se končno odpravila še na eno vožnjo, oz dve haha Slikca pa, najboljša praseta pri nas
Brrrm Objavljeno September 14, 2009 Opozori Objavljeno September 14, 2009 In tole prasetino mi greš sedaj, pred malico, gor limat, ko bom za malico pojedel jabolček ali dva. Ni nobenega rešpekta do delovnih ljudi več. Fej. :fredy:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se