Mutika Objavljeno September 19, 2009 Deli Objavljeno September 19, 2009 Ojla, Štamperli! Kako lepo vreme se je naredilo tule pri nas ... Pohorje se koplje v soncu, ki se počasi spušča proti njegovim obronkom in oblaki se umikajo; jutri bo en lep, krasen, že jesenski dan, torej, v naravo, na motorje in kolesa! Tisti, ki to zmorete, seveda. Mi nerodneži pa doma čepimo.:evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno September 19, 2009 Deli Objavljeno September 19, 2009 dan Ojla, Štamperli! Kako lepo vreme se je naredilo tule pri nas ... Pohorje se koplje v soncu, ki se počasi spušča proti njegovim obronkom in oblaki se umikajo; jutri bo en lep, krasen, že jesenski dan, torej, v naravo, na motorje in kolesa! Tisti, ki to zmorete, seveda. Mi nerodneži pa doma čepimo.:evilgrin: z veseljem bi se šla peljat z motorjem, pa kaj ko streha čaka, sama pa sem tudi zbolela drugače pa... od 19. do 22. 10. sem na pohorju, pri hotelu habakuk, če bo kdo hodil po tistih koncih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno September 19, 2009 Deli Objavljeno September 19, 2009 Ojla, Štamperli! Kako lepo vreme se je naredilo tule pri nas ... Pohorje se koplje v soncu, ki se počasi spušča proti njegovim obronkom in oblaki se umikajo; jutri bo en lep, krasen, že jesenski dan, torej, v naravo, na motorje in kolesa! Tisti, ki to zmorete, seveda. Mi nerodneži pa doma čepimo.:evilgrin: treba delat,pa ne ga okol srat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno September 19, 2009 Deli Objavljeno September 19, 2009 treba delat,pa ne ga okol srat Itaq Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno September 20, 2009 Deli Objavljeno September 20, 2009 BMW-jaši, akcija Ostali, dobro jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno September 20, 2009 Deli Objavljeno September 20, 2009 drugače pa... od 19. do 22. 10. sem na pohorju, pri hotelu habakuk, če bo kdo hodil po tistih koncih Oj, Rozi! Kje boš? Bi prišla kaj naokoli, pa če vozit ne morem! Pa vzpenjača ne dela ... Sicer pa, eno res lepo nedeljo vam želim, Štamperli! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno September 20, 2009 Deli Objavljeno September 20, 2009 Oj, Rozi! Kje boš? Bi prišla kaj naokoli, pa če vozit ne morem! Pa vzpenjača ne dela ... Sicer pa, eno res lepo nedeljo vam želim, Štamperli! bom na prireditvenem prostoru arena zraven hotela habakuk. kaj več pa bom lahko povedala v naslednjih dneh, ko zvem več podrobnosti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenci Objavljeno September 20, 2009 Deli Objavljeno September 20, 2009 Ojla, Štamperli! Kako lepo vreme se je naredilo tule pri nas ... Pohorje se koplje v soncu, ki se počasi spušča proti njegovim obronkom in oblaki se umikajo; jutri bo en lep, krasen, že jesenski dan, torej, v naravo, na motorje in kolesa! Tisti, ki to zmorete, seveda. Mi nerodneži pa doma čepimo. Smo upoštevali nasvet danes in šli pogledat vaše konce, no Ptuj in Ptujsko goro (ni Pohorje ) vreme pa čudovito . Res lepo je bilo, še preveč gužve na cesti niso avtomobili delali Pa hitro se pozdravi, da boš spet lahko uživala v vožnjah. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenci Objavljeno September 20, 2009 Deli Objavljeno September 20, 2009 Naj zaželim lahko nočko vsem in seveda, da delovni teden hitro mine in bo spet lep konec tedna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno September 20, 2009 Deli Objavljeno September 20, 2009 BMW fura Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno September 20, 2009 Deli Objavljeno September 20, 2009 BMW fura lepa gasilska Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno September 20, 2009 Deli Objavljeno September 20, 2009 dobro jutro, sem glih koncal čer EURO, kaj si končal ???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno September 20, 2009 Deli Objavljeno September 20, 2009 čer EURO, kaj si končal ???? Mi gremo pa zdejle Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno September 21, 2009 Deli Objavljeno September 21, 2009 :yawn: Dobro jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno September 21, 2009 Deli Objavljeno September 21, 2009 dobro jutro a gobe nične nabirate :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno September 21, 2009 Deli Objavljeno September 21, 2009 Dobro jutro kontra Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno September 21, 2009 Deli Objavljeno September 21, 2009 Dan, korošči imamo spet uro odzadaj, jo imam nastavljeno še na avstrisko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 21, 2009 Deli Objavljeno September 21, 2009 (popravljeno) da naute žalostni enga za lep pričetek tedna Popravljeno September 21, 2009. Popravil maus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno September 21, 2009 Deli Objavljeno September 21, 2009 Pred sv. Petrom se pojavi moški. >Si se do sedaj v življenju s čim posebej izkazal?< ga vpraša sv. Peter. >V bistvu ja,< reče moški. >Enkrat sem na dopustu v ZDA nekje blizu nekega motela v Arizoni srečal gručo motoristov, ki je nadlegovala luštno punco.< >Rekel sem jim, naj jo pustijo na miru, vendar me niso poslušali. Zato sem šel do največjega in najbolj tetoviranega motorista. Udaril sem ga po gobcu, prevrnil njegov motor, iz nosu sem mu utrgal piercing in zakričal: PUSTITE JO NA MIRU. ČE NE - STE NAJEBALI.< Sv. Peter je bil impresioniran: >Kdaj se je to zgodilo?< >Nekaj minut nazaj.< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno September 22, 2009 Deli Objavljeno September 22, 2009 Dobro jutro đezeri Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno September 22, 2009 Deli Objavljeno September 22, 2009 Dobro jutro đezeri kontra bikerji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno September 22, 2009 Deli Objavljeno September 22, 2009 Dober dan, Štamperli! Uh, sonček ... da gate trga. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno September 22, 2009 Deli Objavljeno September 22, 2009 Dober dan, Štamperli! Uh, sonček ... da gate trga. Kje je sonce Men že nekaj časa "mrak na oči pada" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno September 22, 2009 Deli Objavljeno September 22, 2009 Kje je sonce Men že nekaj časa "mrak na oči pada" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 22, 2009 Deli Objavljeno September 22, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se