Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Ojla, Štamperli! :worship:

Kako lepo vreme se je naredilo tule pri nas ... Pohorje se koplje v soncu, ki se počasi spušča proti njegovim obronkom in oblaki se umikajo; jutri bo en lep, krasen, že jesenski dan, torej, v naravo, na motorje in kolesa!

Tisti, ki to zmorete, seveda. Mi nerodneži pa doma čepimo.:evilgrin: :headbang::slap:

Objavljeno

dan

Kako lepo vreme se je naredilo tule pri nas ... Pohorje se koplje v soncu, ki se počasi spušča proti njegovim obronkom in oblaki se umikajo; jutri bo en lep, krasen, že jesenski dan, torej, v naravo, na motorje in kolesa!

Tisti, ki to zmorete, seveda. Mi nerodneži pa doma čepimo.:evilgrin: :headbang::slap:

z veseljem bi se šla peljat z motorjem, pa kaj ko streha čaka, sama pa sem tudi zbolela :slap:

drugače pa... od 19. do 22. 10. sem na pohorju, pri hotelu habakuk, če bo kdo hodil po tistih koncih :whistle:

Objavljeno

treba delat,pa ne ga okol srat :devil:

Objavljeno

drugače pa... od 19. do 22. 10. sem na pohorju, pri hotelu habakuk, če bo kdo hodil po tistih koncih :whistle:

Oj, Rozi!

Kje boš? Bi prišla kaj naokoli, pa če vozit ne morem!

Pa vzpenjača ne dela ... :headbang:

Sicer pa, eno res lepo nedeljo vam želim, Štamperli! :worship:

Objavljeno

Oj, Rozi!

Kje boš? Bi prišla kaj naokoli, pa če vozit ne morem!

Pa vzpenjača ne dela ... :headbang:

Sicer pa, eno res lepo nedeljo vam želim, Štamperli! :worship:

bom na prireditvenem prostoru arena zraven hotela habakuk.

kaj več pa bom lahko povedala v naslednjih dneh, ko zvem več podrobnosti.

Objavljeno

Ojla, Štamperli! worship.gif

Tisti, ki to zmorete, seveda. Mi nerodneži pa doma čepimo.evilgrin.gifheadbang.gifslap.gif

Smo upoštevali nasvet danes in šli pogledat vaše konce, no Ptuj in Ptujsko goro (ni Pohorjelaugh.gif ) vreme pa čudovitoworship.gif . Res lepo je bilo, še preveč gužve na cesti niso avtomobili delali yes.gif

Pa hitro se pozdravi, da boš spet lahko uživala v vožnjah.

Objavljeno

Naj zaželim lahko nočko vsem trance_43_wavetowel2.gif in seveda, da delovni teden hitro mine in bo spet lep konec tedna worship.gif

Objavljeno

dobro jutro, sem glih koncal worship.gifworship.gifworship.gif

post-5391-125324401333.gif

čer EURO, kaj si končal ???? worship.gif

Objavljeno

dobro jutro :rolleyes:

a gobe nične nabirate :naughty:

Objavljeno

Dan, korošči imamo spet uro odzadaj, jo imam nastavljeno še na avstrisko :photo:

Objavljeno (popravljeno)

da naute žalostni :)

enga za lep pričetek tedna :beer2:

Popravljeno . Popravil maus
Objavljeno

Pred sv. Petrom se pojavi moški. >Si se do sedaj v življenju s čim posebej izkazal?< ga vpraša sv. Peter.

>V bistvu ja,< reče moški. >Enkrat sem na dopustu v ZDA nekje blizu nekega motela v Arizoni srečal gručo motoristov,

ki je nadlegovala luštno punco.<

>Rekel sem jim, naj jo pustijo na miru, vendar me niso poslušali. Zato sem šel do največjega in najbolj tetoviranega

motorista. Udaril sem ga po gobcu, prevrnil njegov motor, iz nosu sem mu utrgal piercing in zakričal: PUSTITE JO NA

MIRU. ČE NE - STE NAJEBALI.<

Sv. Peter je bil impresioniran: >Kdaj se je to zgodilo?<

>Nekaj minut nazaj.<

trance_21_laughing1.giftrance_21_laughing1.gif

Objavljeno

Dober dan, Štamperli!

:worship:

Uh, sonček ... da gate trga.

Objavljeno

Dober dan, Štamperli!

worship.gif

Uh, sonček ... da gate trga.

Kje je sonce post-5391-125360423083.gif

Men že nekaj časa "mrak na oči pada" headbang.gifheadbang.gif

Objavljeno

Kje je sonce post-5391-125360423083.gif

Men že nekaj časa "mrak na oči pada" headbang.gifheadbang.gif

:yea1:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!