tati Objavljeno September 22, 2009 Deli Objavljeno September 22, 2009 da vas samo na hitro pozdravim usput, preden letim še kakšen kilometerček pred koncem sezone narediti....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno September 22, 2009 Deli Objavljeno September 22, 2009 da vas samo na hitro pozdravim usput, preden letim še kakšen kilometerček pred koncem sezone narediti....... lepo lepo. jst pa se zdravim, da bi še lahko naredila kakšen kilometer. mi namreč 11.10. poteče registracija in potem ga ne morem zavarovat za celo leto, ker imam tehničnega v juniju. pa se potem ne splača registrirat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
quomme Objavljeno September 23, 2009 Deli Objavljeno September 23, 2009 dobro jutro dans sm pa najbolj priden :hooray: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno September 23, 2009 Deli Objavljeno September 23, 2009 dobro jutro dans sm pa najbolj priden Jaz pa drugi najbolj priden Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno September 23, 2009 Deli Objavljeno September 23, 2009 hehe. jst pa tretja... še vedno za stopničke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno September 23, 2009 Deli Objavljeno September 23, 2009 Dobro jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno September 23, 2009 Deli Objavljeno September 23, 2009 lepo lepo. jst pa se zdravim, da bi še lahko naredila kakšen kilometer. mi namreč 11.10. poteče registracija in potem ga ne morem zavarovat za celo leto, ker imam tehničnega v juniju. pa se potem ne splača registrirat. kaj čmo rozi, saj tudi jaz nimam kaj veliko € paš e spet grem na faks mal znanje iskat, ni dosti ena fakulteta, je treba še kaj narediti, ampak ene 2-3 tisoč kilometrov, če bo vreme bom pa še naštepala, če sem jih že 22500... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno September 23, 2009 Deli Objavljeno September 23, 2009 dober dan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno September 23, 2009 Deli Objavljeno September 23, 2009 dober dan zdaj grem v Baumax... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno September 23, 2009 Deli Objavljeno September 23, 2009 kaj čmo rozi, saj tudi jaz nimam kaj veliko € paš e spet grem na faks mal znanje iskat, ni dosti ena fakulteta, je treba še kaj narediti, ampak ene 2-3 tisoč kilometrov, če bo vreme bom pa še naštepala, če sem jih že 22500... :naughty: mene bolj je** cajt. zdej doma na veliko delamo in cajta kr ni in ni. upam, da se do vikenda malo pozdravim, da bi še šla malo na motor. jaz o mojih skromnih km raje ne zgubljam besed. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno September 23, 2009 Deli Objavljeno September 23, 2009 mene bolj je** cajt. zdej doma na veliko delamo in cajta kr ni in ni. upam, da se do vikenda malo pozdravim, da bi še šla malo na motor. jaz o mojih skromnih km raje ne zgubljam besed. saj jaz se nič ne vozim med tednom, kerse mi nekako ne ljubi, nimam časa recimo, tako da....... :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno September 24, 2009 Deli Objavljeno September 24, 2009 Dobro jutro carice in carji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
quomme Objavljeno September 24, 2009 Deli Objavljeno September 24, 2009 dobro jutro :blink: ....še mal pa spet v službo :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rajkocotic Objavljeno September 24, 2009 Deli Objavljeno September 24, 2009 dobro jutro :blink: ....še mal pa spet v službo :wacko: dobro jutro:unsure:še mal pa spet na morje:naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno September 24, 2009 Deli Objavljeno September 24, 2009 Dobro jutro carice in carji jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno September 24, 2009 Deli Objavljeno September 24, 2009 dobro jutro:unsure:še mal pa spet na morje:naughty: Morje, to bi mi pa prav prišlo , ma glavno da je sutra petak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno September 24, 2009 Deli Objavljeno September 24, 2009 (popravljeno) Tralali, tralala, Štamprliiii! Kaj Lenči je na dopustu? Pogrešam jo tule gor ... No, naj vam bo lep en dan pred petkom! Pri nas je božansko sonce. Popravljeno September 24, 2009. Popravil Mutika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno September 24, 2009 Deli Objavljeno September 24, 2009 dobro jutro:unsure:še mal pa spet na morje:naughty: Kaj ne greš na oldije v nedeljo ? Jaz grem malo severno čez vikend, tako da ne pridem na golaž Morje, to bi mi pa prav prišlo , ma glavno da je sutra petak Itaq. Petek je dan za metek Tralali, tralala, Štamprliiii! Kaj Lenči je na dopustu? Pogrešam jo tule gor ... No, naj vam bo lep en dan pred petkom! Pri nas je božansko sonce. Ja, Res lenčke že par dni ni. Naj uživa punca če je na urlaubu Sonce je pa tudi pri nas Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno September 24, 2009 Deli Objavljeno September 24, 2009 Kaj ne greš na oldije v nedeljo ? Daj povej kje so kakšni oldiji in kje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno September 24, 2009 Deli Objavljeno September 24, 2009 Daj povej kje so kakšni oldiji in kje. Na Vranskem na novem poligonu bo mega oldy fešta. Organizatorji bi radi skupaj spravili preko 1.000 starodobnikov Sigurno vredno ogleda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
quomme Objavljeno September 24, 2009 Deli Objavljeno September 24, 2009 se ti splača pridet pogledat...se boma lahka z dneprom vozla okol :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno September 24, 2009 Deli Objavljeno September 24, 2009 dober večer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno September 25, 2009 Deli Objavljeno September 25, 2009 dobro jutro in lahko noč :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno September 25, 2009 Deli Objavljeno September 25, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno September 25, 2009 Deli Objavljeno September 25, 2009 se ti splača pridet pogledat...se boma lahka z dneprom vozla okol Mene nekaj luči jebejo na Betki. Če jih ne uspem zrihtat, jo bom vsaj do Vranskega prpelal Sicer pa ,dobro jutro đezeri Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se