ZD€N€ Objavljeno September 25, 2009 Deli Objavljeno September 25, 2009 jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Motorist76 Objavljeno September 25, 2009 Deli Objavljeno September 25, 2009 Mene nekaj luči jebejo na Betki. Če jih ne uspem zrihtat, jo bom vsaj do Vranskega prpelal Sicer pa ,dobro jutro đezeri Kaj pa te jebejo? D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno September 25, 2009 Deli Objavljeno September 25, 2009 dobro jutro motor naložen gremo počasi proti jugu :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno September 25, 2009 Deli Objavljeno September 25, 2009 Kaj pa te jebejo? D. Nimam pojma (sem mislu da ga mam ). Če pržgem žmigavc, mi zraven utripa še pozicijska, oziroma izmenoma z žmigavcem Predvidevam, da je težava v slabi masi, pa ne najdem mesta težave !! Zdajle bom šel poskusit novo maso potegnit direkt s pleha do luči, da vidim če je to to dobro jutro motor naložen gremo počasi proti jugu Lepo jugaj in uživaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndiGS Objavljeno September 25, 2009 Deli Objavljeno September 25, 2009 Oldiji ne bodo na poligonu,ampak v centru Vranskega,pri novi telovadnici.Zadaj za Gromom pa bodo pekli vola. Jaz bom tam z BMW 80/7-srebrni caffe racer. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno September 25, 2009 Deli Objavljeno September 25, 2009 Oldiji ne bodo na poligonu,ampak v centru Vranskega,pri novi telovadnici.Zadaj za Gromom pa bodo pekli vola. Jaz bom tam z BMW 80/7-srebrni caffe racer. Ja porka duš. kam bojo pa 1.000 oldijev spravli v centru Tegale rajcerčka, bi si pa jaz enkrat ogledal če bo mogoče, ker v nedeljo me definitivno ne bo na Vransko, sem zrihtal luči in pičim k severnim sosedom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno September 25, 2009 Deli Objavljeno September 25, 2009 Ja porka duš. kam bojo pa 1.000 oldijev spravli v centru Tegale rajcerčka, bi si pa jaz enkrat ogledal če bo mogoče, ker v nedeljo me definitivno ne bo na Vransko, sem zrihtal luči in pičim k severnim sosedom to mi deli majster saj že grem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno September 25, 2009 Deli Objavljeno September 25, 2009 (popravljeno) jel me ko ................. Popravljeno September 25, 2009. Popravil ZD€N€ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno September 25, 2009 Deli Objavljeno September 25, 2009 jel me ko ................. Ma niko te ne ........ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno September 25, 2009 Deli Objavljeno September 25, 2009 Ja, Res lenčke že par dni ni. Naj uživa punca če je na urlaubu A mislite, da je Lenči šla sama na dopust? :unsure: Jure je namreč reku, da je danes jim peljal olje, in da sta bila doma sin in prišel je še mož. Tako je rekel. Morda pa se je zmotil in je bil pri komu drugemu, ki ima v garaži 2 takšna motorja, kot jih imajo pri Lenči. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EURO Objavljeno September 25, 2009 Deli Objavljeno September 25, 2009 (popravljeno) dober vecer, 4 dni sem se vozil z enim novinarjem iz Nemcije in sem mo pokazal Slovenijo, tema: 10 najlepsih prog za motoriste, upam, da sem to dobro img]http://www.shrani.si/f/3P/uJ/428RZSWI/1/24095.jpg napravil. Popravljeno September 25, 2009. Popravil EURO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EURO Objavljeno September 26, 2009 Deli Objavljeno September 26, 2009 morgen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno September 26, 2009 Deli Objavljeno September 26, 2009 jutro... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno September 26, 2009 Deli Objavljeno September 26, 2009 jutro... si pa zgoden dan vsem 03-kam morgen slabo spiš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno September 27, 2009 Deli Objavljeno September 27, 2009 jutro... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rajkocotic Objavljeno September 27, 2009 Deli Objavljeno September 27, 2009 jutro... enako, se vidimo na Vranskem?, lpp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EURO Objavljeno September 27, 2009 Deli Objavljeno September 27, 2009 dobro jutro, kaj pa je posebnega na Vranskem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno September 27, 2009 Deli Objavljeno September 27, 2009 dobro jutro, kaj pa je posebnega na Vranskem? Starci se tam dobivajo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EURO Objavljeno September 27, 2009 Deli Objavljeno September 27, 2009 Starci se tam dobivajo Naja, potem pa nisem nic imel tam za iskat............ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno September 27, 2009 Deli Objavljeno September 27, 2009 dober večer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno September 27, 2009 Deli Objavljeno September 27, 2009 Jaz tudi doma Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rajkocotic Objavljeno September 27, 2009 Deli Objavljeno September 27, 2009 Starci se tam dobivajo in to taki ,da se za njimi iskri:naughty: lpp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno September 27, 2009 Deli Objavljeno September 27, 2009 dober večer bilo te je lepo videti, če ne doma pča v tujini......... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
quomme Objavljeno September 28, 2009 Deli Objavljeno September 28, 2009 dobro jutro v novem tednu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno September 28, 2009 Deli Objavljeno September 28, 2009 Dobro jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se