ZD€N€ Objavljeno September 28, 2009 Deli Objavljeno September 28, 2009 morgen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno September 28, 2009 Deli Objavljeno September 28, 2009 jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EURO Objavljeno September 28, 2009 Deli Objavljeno September 28, 2009 guten morgen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno September 28, 2009 Deli Objavljeno September 28, 2009 (popravljeno) Trplenje. jebiga Popravljeno September 28, 2009. Popravil alkatraz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno September 28, 2009 Deli Objavljeno September 28, 2009 Trplenje. jebiga Itaq Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno September 28, 2009 Deli Objavljeno September 28, 2009 dober večer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno September 28, 2009 Deli Objavljeno September 28, 2009 (popravljeno) dober večer ... lahko noč Popravljeno September 28, 2009. Popravil bmwslo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 Dobro jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 dobro jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenci Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 A mislite, da je Lenči šla sama na dopust? Jure je namreč reku, da je danes jim peljal olje, in da sta bila doma sin in prišel je še mož. Tako je rekel. Morda pa se je zmotil in je bil pri komu drugemu, ki ima v garaži 2 takšna motorja, kot jih imajo pri Lenči. Pozdravljeni Čudovit meglen pozdravček iz Ljubljane Tukaj sem Lenči ni bila na dopustu, je pa bila na seminarju, ko je Jure pripeljal olje. Nič se ni zmotil, je kar prav zadel, edino tretjega motorčka v sosednji garaži ni videl . Čez vikend pa sem imela paprika maraton (hja, tako je to, če dobiš goro paprike, potem pa vlagaj ). In je odpadel motorček . Iz jeze še na forum nisem hotla pogledat, že itak ste brneli čez Laško in mi delali lušte Sedaj pa spet po starem, bo treba malo Zmajčka na sprehod peljat, samo lep vikend naj bo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenci Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 Kaj Lenči je na dopustu? Pogrešam jo tule gor ... O, Mutika, jaz sem pa bila zelo blizu sem se na Ptuju potepala, mislim, čepela v hotelu cel dan . Zvečer nas je pa enkrat zabaval Tadej Toš (upam, da nisem narobe razumela), madonca, ta pa je prvak v govorjenju . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 Pozdravljeni Čudovit meglen pozdravček iz Ljubljane Tukaj sem Lenči ni bila na dopustu, je pa bila na seminarju, ko je Jure pripeljal olje. Nič se ni zmotil, je kar prav zadel, edino tretjega motorčka v sosednji garaži ni videl . Čez vikend pa sem imela paprika maraton (hja, tako je to, če dobiš goro paprike, potem pa vlagaj ). In je odpadel motorček . Iz jeze še na forum nisem hotla pogledat, že itak ste brneli čez Laško in mi delali lušte Sedaj pa spet po starem, bo treba malo Zmajčka na sprehod peljat, samo lep vikend naj bo No, zdej smo pa spet kompletni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenci Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 ... lahko noč Ja, takole je pa komot reči lahko noč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 ... lahko noč Trplenje, jebiga lep pozdrav iz jadrana Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 Trplenje, jebiga lep pozdrav iz jadrana Uživaj(ta) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 Pozdravljeni Čudovit meglen pozdravček iz Ljubljane Tukaj sem Lenči ni bila na dopustu, je pa bila na seminarju, ko je Jure pripeljal olje. Nič se ni zmotil, je kar prav zadel, edino tretjega motorčka v sosednji garaži ni videl . Čez vikend pa sem imela paprika maraton (hja, tako je to, če dobiš goro paprike, potem pa vlagaj ). In je odpadel motorček . Iz jeze še na forum nisem hotla pogledat, že itak ste brneli čez Laško in mi delali lušte Sedaj pa spet po starem, bo treba malo Zmajčka na sprehod peljat, samo lep vikend naj bo no lepo, da si spet med nami. jaz sem svojega motorčka včeraj peljala malo na obalo in nazaj, ker je bilo potrebno neke papirje še uredit, dokler je bil še čas. jaz tudi upam na lepo vreme čez vikend, če bi še kaj šli na teren, čeprav dvomim, glede na to, koliko dela imamo trenutno doma. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 Uživaj(ta) hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 Trplenje, jebiga lep pozdrav iz jadrana Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rajkocotic Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 en lep starček iz Vranskega,ali se ga še kdo spomni? lpp:naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
quomme Objavljeno September 30, 2009 Deli Objavljeno September 30, 2009 dobro jutro :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno September 30, 2009 Deli Objavljeno September 30, 2009 jutro lepo, čeprav megleno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno September 30, 2009 Deli Objavljeno September 30, 2009 Dobro jutro Magla svuda oko nas Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenci Objavljeno September 30, 2009 Deli Objavljeno September 30, 2009 Lep pozdravček iz Ljubljane, upam, da bo meglo kmalu pregnalo sonce in se bo naredil čudovit sončen dan . Uživajte, še posebej, če boste na motorčkih , vsak dan poslušam brummmmmanje mimo pisarne . Ja, časi, ko je bilo lepo z motorčkom v službo se peljat so za letos zame končani. Imejte se najlepše Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno September 30, 2009 Deli Objavljeno September 30, 2009 Dobro jutro Magla svuda oko nas Kakva magla pa gde vi živite Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se