Skoči na vsebino

Štamperl (O3) sekcija

border

Priporočene objave

gre kater na KTMNO?

KTMNO????? :?

Greva zdejle z Vikkingom testirat napravce za pogovor na motorju... in to da sva lahko locena vsak na svojmu motorju... tko pravi teorija... gremo probat v prakso... :)

IPB Slika

IPB Slika

Popravljeno . Popravil border
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ka je štamperli nič ne pišete :D ka ste bli tak veseli lepega vremena da ste pozabl računalnike prižgat :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zdravo družba!

Ej tudi jaz bi se včlano med štamperle,kje,kdaj,kako,...?To,da bo pa treba za kak štamperl dat mi je pa itak jasno :beer2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zdravo družba!

Ej tudi jaz bi se včlano med štamperle,kje,kdaj,kako,...?To,da bo pa treba za kak štamperl dat mi je pa itak jasno :beer2:

Ja lepo pozdravljen HRC med elito ;)

Jutri - četrtek se dobimo v Kozju ?? (ne vem točno kje, piše pa zgoraj nekje ) oziroma ob 18.30 na avtobusni v Šentjurju se mi zdi .

Po mene pride Kec da se ne zgubim, zato raj malo prečekiraj stran al 2 nazaj, piše vse .

Se vidmo :yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

KTMNO - kr tak mal na okrok(Boreder)

Dobro jutro, obeta se nam spet en čudn dan(vremenski)

Lep dan vsem :)

He he mora nadoknadit za včeraj koje bilo :OK: .

Spravil pod streho 250km pa še čas za poležavanje sem imel :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zdravo družba!

@HRC

willkommen

fajn bi blo da se nam jutri pridružiš na pivu/kavi/soku na kozjem (jezero), je pa BMWSLO že vse povedal, da se ne ponavljam

aja

dobro jutro, družba

meni je uspelo včeraj nekaj km na KTMNO-ju naklepat, danes pa je ride to work day in bog daj da bo še popoldne vreme za kak kratek izlet.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No štamperli zdej pa še foto poročilo z delovnim naslovom Bosna 2006

Seveda ga najdete na dobro znanem, najbolj obiskanem internetnem naslovu

Moja spletna stran - pod Foto galerije :yea1:

Aja pa dobro jutro vsem :OK:

Popravljeno . Popravil bmwslo
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dobro jutro tudi z moje strani.

@bmwslo, ok deal pridem po tebe okoli 18:20 potem pa gasaaaa da prideva v 10 min do avtobusne v šentjurju :devil:

Ok pridem že kr ornk prek na kak hladen pirček ali pa sok :blush:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dobro jutro

mare z motorjem se mi zdi da sem slišo ko sem motor z garaže vleko :hmm:

špil včeraj dopoldan s francozinjo po šentjurju, sem ti dal mal prostora za zavijat :photo:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

meni je uspelo včeraj nekaj km na KTMNO-ju naklepat, danes pa je ride to work day in bog daj da bo še popoldne vreme za kak kratek izlet.

Aha... KTMNO... skoda, da nisi sel poleg z nama... sva sla v MB... potem pa sva obsedla ob prijetni druzbi sekcije MB.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

HRC dobrodošel, jutri če bo z vremenom kolikor toliko solidno se nama lahko z bmwslojem pridružiš na poti v kozje (preko šentjurja seveda) lahko pa prideš kar v šentjur na avtobusno če veš kje je to :D

Drugače pa štamperli toliko za info: glede na to kako kažejo zadeve piknik bo vendar v spremenjeni obliki in na drugem mestu (tako da denarja ni potrebno nakazovat). Več infota sledi preko vikenda ko bodo zadeve dorečene. Boste pa vsekakor zadovoljni to garantiram :grim

@ Border in Vikking sem slišal da sta spoznala motoristično legendo :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dobro jutro oz. dober dan tudi vam.

mene jutri spet ne bo, ker sem rahlo bolehna :angry:

danes pa učiri lepo sonček sije, jst pa motor gledam v garaži, ker se nočem še bolj prehladit, ker grem v ponedeljek na morje :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@KEC

to se bere kot kaka davinčijeva šifra. polna skrivnosti. le kaj bo :hmm:

He he ne smem prehitro razkriti skrivnosti, sej veš treba stopnjevat napetost, na koncu pa dramatični preobrat :D

Glede na to da mam rad neholivudske filme se na koncu obeta hud masakr. :devil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

He he ne smem prehitro razkriti skrivnosti, sej veš treba stopnjevat napetost, na koncu pa dramatični preobrat :D

Glede na to da mam rad neholivudske filme se na koncu obeta hud masakr. :devil:

:eek:

mi pa sami romantiki :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!