bmwslo Objavljeno September 30, 2009 Deli Objavljeno September 30, 2009 Kakva magla pa gde vi živite Maš pa res fajn dopust. Si lahko vsaj cel dan za mašino Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno September 30, 2009 Deli Objavljeno September 30, 2009 Maš pa res fajn dopust. Si lahko vsaj cel dan za mašino Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno September 30, 2009 Deli Objavljeno September 30, 2009 Maš pa res fajn dopust. Si lahko vsaj cel dan za mašino To si ti misliš, mašinca res dela celi dan samo jaz sem malo v vodi, na plaži, na hrani in pijači še Benka mi dela družbo celi dan kdaj pa kdaj pa pogledam kako se vi tukaj jockate tu žge, ko sto hudičev Žalosti me samo to, da bo prehitro konec Grem trpet naprej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno September 30, 2009 Deli Objavljeno September 30, 2009 To si ti misliš, mašinca res dela celi dan samo jaz sem malo v vodi, na plaži, na hrani in pijači še Benka mi dela družbo celi dan kdaj pa kdaj pa pogledam kako se vi tukaj jockate tu žge, ko sto hudičev Žalosti me samo to, da bo prehitro konec Grem trpet naprej Trpi še za nas Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno September 30, 2009 Deli Objavljeno September 30, 2009 en lep starček iz Vranskega,ali se ga še kdo spomni? lpp:naughty: Tegale sa jaz ne spomnem, so mi tiste cajte sam babe hodle po glavi je pa carski Zgleda kot da bi en turbo motor z boinga dal gor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno September 30, 2009 Deli Objavljeno September 30, 2009 dober dan garači Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno September 30, 2009 Deli Objavljeno September 30, 2009 dober dan jebači Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno September 30, 2009 Deli Objavljeno September 30, 2009 Ojlala, Štamperli, pozdravček! Bolj malo sem tule prisotna, odkar sem še s peciklom padla (skoraj je že cajt, da grem v penzijo ... :evilgrin:) in hodim na terapije, se mi ne ljubi toliko z levo roko klemfat kot lahko z obema. ... sicer pa vidim, da ste pravi uživači! O, Mutika, jaz sem pa bila zelo blizu sem se na Ptuju potepala, mislim, čepela v hotelu cel dan . Zvečer nas je pa enkrat zabaval Tadej Toš (upam, da nisem narobe razumela), madonca, ta pa je prvak v govorjenju . Ojla, Lenči! Ja, prav si razumela, Tadej Toš. Hehe, car je ... Hamleta si gledala? Ali kaj novejšega? Pri njem imam občutek, da nima sklepov v čeljustih, tak je na turbo naštiman. Zdaj imamo pri nas v Narodnem domu Maribor dve predstavi, kjer on nastopa; Zapufanpikasn in Svobodni zakon ("Svobodni zakon" je naša lastna produkcija, kjer nastopata z Natašo) in se res splača pogledat. tukaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenci Objavljeno September 30, 2009 Deli Objavljeno September 30, 2009 Ojla, Lenči! Ja, prav si razumela, Tadej Toš. Hehe, car je ... Hamleta si gledala? Ali kaj novejšega? Pri njem imam občutek, da nima sklepov v čeljustih, tak je na turbo naštiman. Zdaj imamo pri nas v Narodnem domu Maribor dve predstavi, kjer on nastopa; Zapufanpikasn in Svobodni zakon ("Svobodni zakon" je naša lastna produkcija, kjer nastopata z Natašo) in se res splača pogledat. tukaj Ma, saj ne vem, kaj je bilo, začel je pa s tem, da se spreminja v žensko, ker tolko govori, potem je pa šel vse od kreditov, žene.... do Renault Tahlie in Cliota. Je dejal en Anglež, ki ga sicer ni razumel, da se je očitno zelo trudil in garal pri tem svojem nastopu in je bil tudi njemu všeč , samo je pripomnil, da smo ga glede na hitrost govorjenja verjetno tudi mi težko razumeli Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rajkocotic Objavljeno September 30, 2009 Deli Objavljeno September 30, 2009 Tegale sa jaz ne spomnem, so mi tiste cajte sam babe hodle po glavi je pa carski Zgleda kot da bi en turbo motor z boinga dal gor boljše si naredil,da si za puncami letu, jih je bilo veliko več,pa še izbiral si lahko ta motor je firma Herkules z Wanklovim 2000 ccm agregatom in tisti čas si imel izpolnjene sanje že če si lahko imel prospekt lpp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Oktober 1, 2009 Deli Objavljeno Oktober 1, 2009 :yawn: dobro jutro :hooray: najprej fitnes za 1 urco, potem pa delat. uživajte. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
quomme Objavljeno Oktober 1, 2009 Deli Objavljeno Oktober 1, 2009 dobro jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 1, 2009 Deli Objavljeno Oktober 1, 2009 Dobro jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenci Objavljeno Oktober 1, 2009 Deli Objavljeno Oktober 1, 2009 Dobro jutro, danes iz malo manj meglene Ljubljane Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Oktober 1, 2009 Deli Objavljeno Oktober 1, 2009 Dobro jutro jutro tebi in vsem garačem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Oktober 1, 2009 Deli Objavljeno Oktober 1, 2009 dobro jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Oktober 1, 2009 Deli Objavljeno Oktober 1, 2009 V stilu Štamperlov ... dober dan! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Oktober 1, 2009 Deli Objavljeno Oktober 1, 2009 V stilu Štamperlov ... dober dan! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Oktober 1, 2009 Deli Objavljeno Oktober 1, 2009 (popravljeno) V stilu Štamperlov ... dober dan! Popravljeno Oktober 1, 2009. Popravil zlati Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 1, 2009 Deli Objavljeno Oktober 1, 2009 V stilu štamperlov Jebiga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Oktober 1, 2009 Deli Objavljeno Oktober 1, 2009 Čer, jutri odlazimo za severni deo dalmacije Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Oktober 1, 2009 Deli Objavljeno Oktober 1, 2009 Čer, jutri odlazimo za severni deo dalmacije A di češ lipi moj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 2, 2009 Deli Objavljeno Oktober 2, 2009 Dobro jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndiGS Objavljeno Oktober 2, 2009 Deli Objavljeno Oktober 2, 2009 Dobro jutro.Grozdje je zmleto,sodi pripravljeni,sedaj pa začnem prešati. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Oktober 2, 2009 Deli Objavljeno Oktober 2, 2009 Dobro jutro.Grozdje je zmleto,sodi pripravljeni,sedaj pa začnem prešati. Kako vam je enim fajn, dobro sprešaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se