lenci Objavljeno Oktober 2, 2009 Deli Objavljeno Oktober 2, 2009 En lep dober dan , bo treba res iz pižame zlest , vse lepo in prav, samo vreme je , pa bi bil idealen dopustniški dan . Uživajte in imejte se lepo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Oktober 2, 2009 Deli Objavljeno Oktober 2, 2009 A di češ lipi moj? Pa zna se kod Dinka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Oktober 2, 2009 Deli Objavljeno Oktober 2, 2009 Ojla, Štamprli! Hja, lepo je bilo, da bi dolgo trajalo ... vreme, namreč. Pa ne, da bi po stari angleški navadi govorila le o vremenu, vendar tokrat ne morem kaj, da ne bi. Narava nam redko nakloni tako čudovit mesec, kot je bil letošnji september. Upam, da ta vikend ne bo prehladno, predvsem za vse tiste, ki še imajo trgatve ... trgatev je tako lepo druženje, kjer je dobra volja obvezna in norišnica ponorelega sveta, v katerem živimo, se zdi vsaj za ta čas oddaljena ... dovolj daleč, da ji vsaj za kakšno soboto ali nedeljo ubežimo. Luksuz! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndiGS Objavljeno Oktober 2, 2009 Deli Objavljeno Oktober 2, 2009 Pa zna se kod Dinka Kje je tam doli najbolje prespati?Drugi teden bi šel v malo toplejše kraje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 3, 2009 Deli Objavljeno Oktober 3, 2009 Dobro jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndiGS Objavljeno Oktober 3, 2009 Deli Objavljeno Oktober 3, 2009 Dobro jutro. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenci Objavljeno Oktober 3, 2009 Deli Objavljeno Oktober 3, 2009 Lep dan želim vsem, pravijo, da se bo tudi sonček pokazal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Oktober 3, 2009 Deli Objavljeno Oktober 3, 2009 (popravljeno) Dobro jutro dober dan Popravljeno Oktober 3, 2009. Popravil zlati Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Oktober 3, 2009 Deli Objavljeno Oktober 3, 2009 Kje je tam doli najbolje prespati?Drugi teden bi šel v malo toplejše kraje. Sedaj prišel domov tudi jaz bom verjetno šel, ker to le tu je deset stopinj manj, ko sem jih imel tam. Če rabiš kaj se lahko dobima in ti povem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
quomme Objavljeno Oktober 4, 2009 Deli Objavljeno Oktober 4, 2009 (popravljeno) dobro jutro :blink: pa ne da še vsi spite Popravljeno Oktober 4, 2009. Popravil quomme Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 4, 2009 Deli Objavljeno Oktober 4, 2009 dobro jutro pa ne da še vsi spite To pa ne . Zdajle bo dirka , pa popoldne bo dirka Dobro jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Oktober 4, 2009 Deli Objavljeno Oktober 4, 2009 Pips 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 4, 2009 Deli Objavljeno Oktober 4, 2009 OK, ena je mim. Zdaj pa nekam na motor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndiGS Objavljeno Oktober 4, 2009 Deli Objavljeno Oktober 4, 2009 OK, ena je mim. Zdaj pa nekam na motor Okrog pol dvanajstih bom v Žalcu v Čiko baru,pri Štangarjih.Če te bo zazeblo,pridi na štamperl. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Oktober 4, 2009 Deli Objavljeno Oktober 4, 2009 dober dan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Oktober 4, 2009 Deli Objavljeno Oktober 4, 2009 OK, ena je mim. Zdaj pa nekam na motor Sem že nazaj iz Lj... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 4, 2009 Deli Objavljeno Oktober 4, 2009 Okrog pol dvanajstih bom v Žalcu v Čiko baru,pri Štangarjih.Če te bo zazeblo,pridi na štamperl. Takrat sem bil v Črnomlju ... Sem že nazaj iz Lj... ... zdaj pa seveda že doma Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Oktober 4, 2009 Deli Objavljeno Oktober 4, 2009 Takrat sem bil v Črnomlju ... ... zdaj pa seveda že doma Pips 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 4, 2009 Deli Objavljeno Oktober 4, 2009 Pa tudi Moto GP sem videl, vključno s štartom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Oktober 4, 2009 Deli Objavljeno Oktober 4, 2009 Pa tudi Moto GP sem videl, vključno s štartom Mene je za prve tri kroge zjebalo je pa zato Didi državna prvakinja bmwslo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenci Objavljeno Oktober 4, 2009 Deli Objavljeno Oktober 4, 2009 En lep pozdravček pa naj bo še prihodnji teden tako lepo kot ta vikend Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 4, 2009 Deli Objavljeno Oktober 4, 2009 Mene je za prve tri kroge zjebalo je pa zato Didi državna prvakinja Bravo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
quomme Objavljeno Oktober 5, 2009 Deli Objavljeno Oktober 5, 2009 dobro jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 5, 2009 Deli Objavljeno Oktober 5, 2009 Dobro jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Oktober 5, 2009 Deli Objavljeno Oktober 5, 2009 jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se