lenci Objavljeno Oktober 2, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2009 En lep dober dan , bo treba res iz pižame zlest , vse lepo in prav, samo vreme je , pa bi bil idealen dopustniški dan . Uživajte in imejte se lepo
alkatraz Objavljeno Oktober 2, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2009 A di češ lipi moj? Pa zna se kod Dinka
Mutika Objavljeno Oktober 2, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2009 Ojla, Štamprli! Hja, lepo je bilo, da bi dolgo trajalo ... vreme, namreč. Pa ne, da bi po stari angleški navadi govorila le o vremenu, vendar tokrat ne morem kaj, da ne bi. Narava nam redko nakloni tako čudovit mesec, kot je bil letošnji september. Upam, da ta vikend ne bo prehladno, predvsem za vse tiste, ki še imajo trgatve ... trgatev je tako lepo druženje, kjer je dobra volja obvezna in norišnica ponorelega sveta, v katerem živimo, se zdi vsaj za ta čas oddaljena ... dovolj daleč, da ji vsaj za kakšno soboto ali nedeljo ubežimo. Luksuz!
AndiGS Objavljeno Oktober 2, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2009 Pa zna se kod Dinka Kje je tam doli najbolje prespati?Drugi teden bi šel v malo toplejše kraje.
lenci Objavljeno Oktober 3, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2009 Lep dan želim vsem, pravijo, da se bo tudi sonček pokazal
zlati Objavljeno Oktober 3, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2009 (popravljeno) Dobro jutro dober dan Popravljeno Oktober 3, 2009. Popravil zlati
alkatraz Objavljeno Oktober 3, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2009 Kje je tam doli najbolje prespati?Drugi teden bi šel v malo toplejše kraje. Sedaj prišel domov tudi jaz bom verjetno šel, ker to le tu je deset stopinj manj, ko sem jih imel tam. Če rabiš kaj se lahko dobima in ti povem
quomme Objavljeno Oktober 4, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2009 (popravljeno) dobro jutro :blink: pa ne da še vsi spite Popravljeno Oktober 4, 2009. Popravil quomme
bmwslo Objavljeno Oktober 4, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2009 dobro jutro pa ne da še vsi spite To pa ne . Zdajle bo dirka , pa popoldne bo dirka Dobro jutro
bmwslo Objavljeno Oktober 4, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2009 OK, ena je mim. Zdaj pa nekam na motor
AndiGS Objavljeno Oktober 4, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2009 OK, ena je mim. Zdaj pa nekam na motor Okrog pol dvanajstih bom v Žalcu v Čiko baru,pri Štangarjih.Če te bo zazeblo,pridi na štamperl.
alkatraz Objavljeno Oktober 4, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2009 OK, ena je mim. Zdaj pa nekam na motor Sem že nazaj iz Lj...
bmwslo Objavljeno Oktober 4, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2009 Okrog pol dvanajstih bom v Žalcu v Čiko baru,pri Štangarjih.Če te bo zazeblo,pridi na štamperl. Takrat sem bil v Črnomlju ... Sem že nazaj iz Lj... ... zdaj pa seveda že doma
alkatraz Objavljeno Oktober 4, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2009 Takrat sem bil v Črnomlju ... ... zdaj pa seveda že doma Pips 1
bmwslo Objavljeno Oktober 4, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2009 Pa tudi Moto GP sem videl, vključno s štartom
alkatraz Objavljeno Oktober 4, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2009 Pa tudi Moto GP sem videl, vključno s štartom Mene je za prve tri kroge zjebalo je pa zato Didi državna prvakinja bmwslo 1
lenci Objavljeno Oktober 4, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2009 En lep pozdravček pa naj bo še prihodnji teden tako lepo kot ta vikend
bmwslo Objavljeno Oktober 4, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2009 Mene je za prve tri kroge zjebalo je pa zato Didi državna prvakinja Bravo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se