Vikking Objavljeno Oktober 5, 2009 Deli Objavljeno Oktober 5, 2009 Takrat sem bil v Črnomlju ... ... zdaj pa seveda že doma Ah sem mislu da sem te vidu okol 11 ure od šempetra proti vranskemu. Vse je štimal, razen barve kombinezona (temno modre) tko da nisem potrobu lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Oktober 5, 2009 Deli Objavljeno Oktober 5, 2009 Ah sem mislu da sem te vidu okol 11 ure od šempetra proti vranskemu. Vse je štimal, razen barve kombinezona (temno modre) tko da nisem potrobu lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 5, 2009 Deli Objavljeno Oktober 5, 2009 A si bil ti ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vikking Objavljeno Oktober 5, 2009 Deli Objavljeno Oktober 5, 2009 kdo koga? zlati ma bmw-ja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Oktober 5, 2009 Deli Objavljeno Oktober 5, 2009 kdo koga? zlati ma zlate-ga? Pips 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 5, 2009 Deli Objavljeno Oktober 5, 2009 kdo koga? zlati ma bmw-ja? Zgleda, če se javlja nekaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
quomme Objavljeno Oktober 6, 2009 Deli Objavljeno Oktober 6, 2009 dobro jutro :hooray: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 6, 2009 Deli Objavljeno Oktober 6, 2009 Dobro jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenci Objavljeno Oktober 6, 2009 Deli Objavljeno Oktober 6, 2009 Dobro jutro in čudovit dan želim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Oktober 6, 2009 Deli Objavljeno Oktober 6, 2009 jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Oktober 6, 2009 Deli Objavljeno Oktober 6, 2009 Jutro, z soncem obsijane koroške Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Oktober 6, 2009 Deli Objavljeno Oktober 6, 2009 Jutro, z soncem obsijane koroške lepo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Oktober 6, 2009 Deli Objavljeno Oktober 6, 2009 Zgleda, če se javlja nekaj sanjam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Oktober 6, 2009 Deli Objavljeno Oktober 6, 2009 (popravljeno) sanjamhttp://www.youtube.com/watch?v=5v7gnE3xEFI sanjam Popravljeno Oktober 6, 2009. Popravil alkatraz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Oktober 6, 2009 Deli Objavljeno Oktober 6, 2009 sanjamhttp://www.youtube.com/watch?v=5v7gnE3xEFI tak hudo pa spet ni bmwslo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 6, 2009 Deli Objavljeno Oktober 6, 2009 tak hudo pa spet ni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vikking Objavljeno Oktober 6, 2009 Deli Objavljeno Oktober 6, 2009 sanjam to: baš slatko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Oktober 6, 2009 Deli Objavljeno Oktober 6, 2009 dober večer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 6, 2009 Deli Objavljeno Oktober 6, 2009 dober večer :yawn: Jaz pa že lahko noč počasi. Ene par slikc naše Betke sem končno uspel gor spravit na net če koga zanima http://www.motoboom.com/BETKA_1.html Lepo spite, jutri se beremo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
quomme Objavljeno Oktober 7, 2009 Deli Objavljeno Oktober 7, 2009 dobro jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Oktober 7, 2009 Deli Objavljeno Oktober 7, 2009 dober juter :yawn: danes pa nisem jaz no.1 :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 7, 2009 Deli Objavljeno Oktober 7, 2009 Pridni ste ratal štamperlčki Dobro jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Oktober 7, 2009 Deli Objavljeno Oktober 7, 2009 dobro jutro ,tudi betki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Oktober 7, 2009 Deli Objavljeno Oktober 7, 2009 Dobro (še) jutroooo, Štamperli! Ene par slikc naše Betke sem končno uspel gor spravit na net če koga zanima http://www.motoboom.com/BETKA_1.html Betka? Ej, svetovno! To je prava stvar, bwmslo. Pa vendar ne zanemarit motorja! Pridni ste ratal štamperlčki Dobro jutro Kaj pa mi, prikradenci iz sosedne regije, mi pa nismo pridni? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Oktober 7, 2009 Deli Objavljeno Oktober 7, 2009 dan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se