bmwslo Objavljeno Oktober 7, 2009 Deli Objavljeno Oktober 7, 2009 Dobro (še) jutroooo, Štamperli! Betka? Ej, svetovno! To je prava stvar, bwmslo. Pa vendar ne zanemarit motorja! Kaj pa mi, prikradenci iz sosedne regije, mi pa nismo pridni? Ti si vedno pridna ... in nikakor ga ne zanemarjam odkar jo mam (3 mesce) sem tudi cca 3 jurja km z BMW-jem nardil, brez skrbi. Saj veš, prva ljubezen ni nikoli pozabljena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Oktober 7, 2009 Deli Objavljeno Oktober 7, 2009 jutro garači, jebiga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 7, 2009 Deli Objavljeno Oktober 7, 2009 jutro jebači, garajga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Oktober 7, 2009 Deli Objavljeno Oktober 7, 2009 Ne zajebavi se, ker sem šel prejle mimo tvoje hiše in bi lahko bil tepen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenci Objavljeno Oktober 7, 2009 Deli Objavljeno Oktober 7, 2009 lep sončne pozdravček iz Ljubljane Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 7, 2009 Deli Objavljeno Oktober 7, 2009 Ne zajebavi se, ker sem šel prejle mimo tvoje hiše in bi lahko bil tepen Mater me je nabutal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Oktober 7, 2009 Deli Objavljeno Oktober 7, 2009 Mater me je nabutal Še tvoja sreča, da si dal samo za dva pira Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 7, 2009 Deli Objavljeno Oktober 7, 2009 Še tvoja sreča, da si dal samo za dva pira Se bom poboljšal, drugič bova vsak 2 ruknla BMWSLO+ + alkatraz+ +BMWSLO+ +alkatraz+ = Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Oktober 7, 2009 Deli Objavljeno Oktober 7, 2009 Se bom poboljšal, drugič bova vsak 2 ruknla BMWSLO+ + alkatraz+ +BMWSLO+ +alkatraz+ = Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Oktober 7, 2009 Deli Objavljeno Oktober 7, 2009 Kaj zdej štamperli? A že kaj razmišljate o beli zimi? Jst že. Priznam. Registracija motorja mi poteče 11.10. , poleg tega pa sem nama pred dobre pol ure rezervirala dopust na belih strminah. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
quomme Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 dobro jutro vsem ta pridnim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 'tro Kaka zima, če je pa pomlad zunaj. (Na Novi Zelandiji (Severni otok) in 1 m snega.) In kam to greš smučat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 O porka duš . Ne kličte hudiča (belo govno) . Še preveč ga bo. Men taklele temperature prav odgovarjajo Lahko ostane tako do naslednje pomladi Pa dobro jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 dober juter 'tro Kaka zima, če je pa pomlad zunaj. (Na Novi Zelandiji (Severni otok) in 1 m snega.) In kam to greš smučat? vzela sva kar avstrijsko koroško (gerlitzen). 200€ na osebo z za 4 dni, smučarska karta všteta v ceni, tudi zavarovanje tako za odpoved kot za nezgode, krajo opreme,... hotel 4*s hrano,... O porka duš . Ne kličte hudiča (belo govno) . Še preveč ga bo. Men taklele temperature prav odgovarjajo Lahko ostane tako do naslednje pomladi Pa dobro jutro ja lahko ostane v dolini tako kot je, samo v hribih pa le naj bo. samo to naj zdaj sporočijo, da grem motorju registracijo podaljšat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 dober juter vzela sva kar avstrijsko koroško (gerlitzen). 200€ na osebo z za 4 dni, smučarska karta všteta v ceni, tudi zavarovanje tako za odpoved kot za nezgode, krajo opreme,... hotel 4*s hrano,... ja lahko ostane v dolini tako kot je, samo v hribih pa le naj bo. samo to naj zdaj sporočijo, da grem motorju registracijo podaljšat Ti kar podaljšaj, saj bo sončka zadost celo zimo za vsaj kako furco na teden ali mesec. In tisto prav dobro prežene abstinenčno krizo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenci Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 Lep sončen pozdrav iz Ljubljane Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 Ti kar podaljšaj, saj bo sončka zadost celo zimo za vsaj kako furco na teden ali mesec. In tisto prav dobro prežene abstinenčno krizo ravno o tem razmišljam že cel dan. jutri grem k mamici na obisk, pa bom rekla, da mi naj vsaj izračun zavarovanja naredi... pa se bom potem itak odločla za. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 9, 2009 Deli Objavljeno Oktober 9, 2009 :yawn: Dobro jutro :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Oktober 9, 2009 Deli Objavljeno Oktober 9, 2009 dober zjutraj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Oktober 9, 2009 Deli Objavljeno Oktober 9, 2009 jutro danes je petek, dan za metek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 9, 2009 Deli Objavljeno Oktober 9, 2009 dober zjutraj Upam, da bo tudi dopoldan in popoldan dober Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Oktober 9, 2009 Deli Objavljeno Oktober 9, 2009 dobro jutro končno petek žal delovni vikend Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 9, 2009 Deli Objavljeno Oktober 9, 2009 dobro jutro končno petek žal delovni vikend Saj za motoriranje, glede na napovedi ne bo preveč obetavno Jaz bom tudi delovno, ampak bolj "zeleni program" beri - priprave na zimo (pumpa za vodo ena in druga, mal po garaži porihtat, mal po podstrešju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Oktober 9, 2009 Deli Objavljeno Oktober 9, 2009 mal porihtat po podstrešju Bmwslo, pri svojih letih bi pa že moral met "podstrešje porihtano" , vsaj konjiček nakazuje letom primeren mopi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 9, 2009 Deli Objavljeno Oktober 9, 2009 mal porihtat po podstrešju Bmwslo, pri svojih letih bi pa že moral met "podstrešje porihtano" , vsaj konjiček nakazuje letom primeren mopi Ej mulo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se