AndiGS Objavljeno Oktober 9, 2009 Deli Objavljeno Oktober 9, 2009 Bil dva dni v Dalmaciji.Prvi dan prespal v Starigradu za 14 eur,brez zajtrka.Itak mi ne bi pasal,je še delovala malvazija od Dinkota.Drugi dan v Zadar,čez paški most in po Pagu do Stare Novalje,kjer sva našla čudovito restavracijo Porat.Odlične specialitete ,morske in divjačina za zmerno ceno.Potem pa s trajektom na obalo in po stari magistrali v Ilirsko,pa čez Knežak,skok na Mašun in domov.Čudovito vreme,lepih 920 km. Eni pa že sanjajo o snegu. ataIBA 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lojze Knapić Objavljeno Oktober 9, 2009 Deli Objavljeno Oktober 9, 2009 smrt fašizmu !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 9, 2009 Deli Objavljeno Oktober 9, 2009 smrt fašizmu !!! ... svoboda motoristom !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenci Objavljeno Oktober 9, 2009 Deli Objavljeno Oktober 9, 2009 Lep pozdrav iz Ljubljane Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Oktober 9, 2009 Deli Objavljeno Oktober 9, 2009 :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 10, 2009 Deli Objavljeno Oktober 10, 2009 Dobro jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Oktober 10, 2009 Deli Objavljeno Oktober 10, 2009 jutro danes dan za počivanje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 10, 2009 Deli Objavljeno Oktober 10, 2009 jutro danes dan za počivanje ... kakor za koga. Eni že delamo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Oktober 10, 2009 Deli Objavljeno Oktober 10, 2009 ... kakor za koga. Eni že delamo delamo :yes: dobro jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 10, 2009 Deli Objavljeno Oktober 10, 2009 delamo dobro jutro P a v z a Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Oktober 10, 2009 Deli Objavljeno Oktober 10, 2009 Pozdrav, Štamperli! Čudna sobota ... morala bi biti na treh mestih naenkrat! Pri vsej svoji širini in višini nimam pojma, kako bi se razdelila. Žal, prednost ima službena varianta. Adijo piknik, adijo kostanji ... . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Oktober 10, 2009 Deli Objavljeno Oktober 10, 2009 Pozdrav, Štamperli! Čudna sobota ... morala bi biti na treh mestih naenkrat! Pri vsej svoji širini in višini nimam pojma, kako bi se razdelila. Žal, prednost ima službena varianta. Adijo piknik, adijo kostanji ... . Ta sobota Narava in vreme ima moč zato sem ....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 11, 2009 Deli Objavljeno Oktober 11, 2009 Dobro jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Oktober 11, 2009 Deli Objavljeno Oktober 11, 2009 dobro jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 11, 2009 Deli Objavljeno Oktober 11, 2009 dobro jutro Dobro jutro tudi tebi Jaz sem plan za danes že skor izpolnil, tako da se zna zgodit, da mo še mal pomotoriral če bo vreme . Nisem še sploh ven pogledal. Sicer pa siesta do popoldne :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Oktober 11, 2009 Deli Objavljeno Oktober 11, 2009 Ja, bmwslo, rana ura, zlata ura. In lep dan se je naredil ... bo lažje delat! :yes: Dober dan, Štamprli! Res lepo nedeljo vam želim! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 11, 2009 Deli Objavljeno Oktober 11, 2009 No, čeprav nisem bil na motorju, sem vseeno srečal kar nekaj motoristov, z enim celo počvekal - Šokac from totiland osebno in to tam nekje na Route 69 . Sem pa bil na Weinebene al ker hudič je že in to s škatlo in z ženo. Malo sva pohajkovala po hribih in je blo prav lepo . Prlimam še kako fotko če najdem aparat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Oktober 11, 2009 Deli Objavljeno Oktober 11, 2009 čer smo se nadelal kljub nedelji :wacko: nekdo bi dejal sam si si kriv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 11, 2009 Deli Objavljeno Oktober 11, 2009 čer smo se nadelal kljub nedelji nekdo bi dejal sam si si kriv Zlati, ko boš kaj okol hodil pridirjaj do mene. Mam eno dobro idejo za tebe + Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenci Objavljeno Oktober 11, 2009 Deli Objavljeno Oktober 11, 2009 Lep večer želim . Upam, da je bil vikend preživet lepo. No, jaz sem kilometre nabirala samo na lasten pogon , bo pa treba sedaj izkoristit vse lepe trenutke za kakšen kilometrček na motorčku, da ne bo preveč žalosten . Pa pečen kostanj je tudi njami Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Oktober 11, 2009 Deli Objavljeno Oktober 11, 2009 Tudi jaz iz hoste Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 pozdrav Štamprlom........, danes enega videla, drugega slišala po telefonu........ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 pozdrav Štamprlom........, danes enega videla, drugega slišala po telefonu........ O zdravo dečva pa dobro jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 (popravljeno) dobro jutro @bmwslo Popravljeno Oktober 12, 2009. Popravil zlati Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se