alkatraz Objavljeno Oktober 15, 2009 Deli Objavljeno Oktober 15, 2009 Gremo se učit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Oktober 15, 2009 Deli Objavljeno Oktober 15, 2009 lahko noč nočko burek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 15, 2009 Deli Objavljeno Oktober 15, 2009 Vidva se pa držita: "rana ura ROLEX ura" Ko rano rani, rano dan zajebe ! Pozdravljeni , toliko me je pa že gripa spustila iz svojih krempljev , da lahko voščim lep dan Daj se pocajtaj hitro Gremo se učit "Maj nejm is akatraz" nočko burek Nočko vsem burekom in ostalemu sorodstvu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Oktober 15, 2009 Deli Objavljeno Oktober 15, 2009 Ko rano rani, rano dan zajebe ! Daj se pocajtaj hitro "Maj nejm is butl" Nočko vsem burekom in ostalemu sorodstvu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Oktober 15, 2009 Deli Objavljeno Oktober 15, 2009 dober večer še obvladujemo gripo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 16, 2009 Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 dober večer še obvladujemo gripo Gripe nema spljoh Dobro jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Oktober 16, 2009 Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Oktober 16, 2009 Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 Dobro jutro, sedaj bi pa pasal en "štamprl" za dobro jutro glede na vremenske razmerev zunaj :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Oktober 16, 2009 Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 jutro jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Oktober 16, 2009 Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 Dobro jutro, sedaj bi pa pasal en "štamprl" za dobro jutro glede na vremenske razmerev zunaj Še malo bolj mora zahladit pa bomo na Golici... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 16, 2009 Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 Še malo bolj mora zahladit pa bomo na Golici... Itaq Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenci Objavljeno Oktober 16, 2009 Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 Lep pozdravček , se je mimo peljal bratranec in me je zvok motorja kar malo bolj spravil k sebi , evo ga, spet šiba mimo , hm, ven gledam in je lepo, ampak temperature so pa brrr, vsaj zjutraj (predvidevam, ker nosu itak ne pomolim še ven ). Imejte se lepo in uživajte Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Oktober 16, 2009 Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 Evo mene iz službe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Oktober 16, 2009 Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 Še malo bolj mora zahladit pa bomo na Golici... dober večer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 16, 2009 Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 Evo mene iz službe Evo mene tudi dober večer Itaq Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 17, 2009 Deli Objavljeno Oktober 17, 2009 Ka zdej ? A ni nobenga motozbora več ? Ste kar doma ? Jaz grem danes na ... Dobro jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Oktober 17, 2009 Deli Objavljeno Oktober 17, 2009 Dober dan, Štamprli! Vsaka čast junakom, ki se spravite na motorje ... brrrrr! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Oktober 17, 2009 Deli Objavljeno Oktober 17, 2009 jst ga nisem še nič registrirala! v glavnem... če se malo otopli, ga bom, drugače... brrrr... ostane v garaži do pomladi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Oktober 17, 2009 Deli Objavljeno Oktober 17, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Oktober 17, 2009 Deli Objavljeno Oktober 17, 2009 Hej decki in deckice Dons se celo ne bom nikamor pelu, vceri smo sli v Kranj in nazaj ponoci... ceste so skorajda prazne motoristov... enih par se nas pa se vseeno najde LEGENDEEE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Oktober 17, 2009 Deli Objavljeno Oktober 17, 2009 Hej decki in deckice Dons se celo ne bom nikamor pelu, vceri smo sli v Kranj in nazaj ponoci... ceste so skorajda prazne motoristov... enih par se nas pa se vseeno najde FUKJENCI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Oktober 17, 2009 Deli Objavljeno Oktober 17, 2009 Hej decki in deckice Dons se celo ne bom nikamor pelu, vceri smo sli v Kranj in nazaj ponoci... ceste so skorajda prazne motoristov... enih par se nas pa se vseeno najde LEGENDEEE dragi moj prjatu....misdva se bova vozila drugo leto po 15 marcu, vmes pa seveda tudi na kakšno furco samo z avtom..... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 17, 2009 Deli Objavljeno Oktober 17, 2009 Evo, jaz prletu domov, sam pod tuš skočim pa na fešto naprej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 18, 2009 Deli Objavljeno Oktober 18, 2009 Dobro jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Oktober 18, 2009 Deli Objavljeno Oktober 18, 2009 MORGEN LJUDI, JEBIGA! Vi se greste dons furat, jst pa jutr... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se