EURO Objavljeno Oktober 22, 2009 Deli Objavljeno Oktober 22, 2009 dobro jutro, Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Oktober 22, 2009 Deli Objavljeno Oktober 22, 2009 jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenci Objavljeno Oktober 22, 2009 Deli Objavljeno Oktober 22, 2009 En lep deževen pozdrav iz Ljubljane Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Oktober 22, 2009 Deli Objavljeno Oktober 22, 2009 HELL o! Danes bo pa zaendrjek vreme, a? Gremo kam? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Oktober 22, 2009 Deli Objavljeno Oktober 22, 2009 HELL o! Danes bo pa zaendrjek vreme, a? Gremo kam? spat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Oktober 22, 2009 Deli Objavljeno Oktober 22, 2009 spat al pa fu........ rat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Oktober 22, 2009 Deli Objavljeno Oktober 22, 2009 HELL o! Danes bo pa zaendrjek vreme, a? Gremo kam? ....on English Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Oktober 22, 2009 Deli Objavljeno Oktober 22, 2009 HELL o! Danes bo pa zaendrjek vreme, a? Gremo kam? gremo smučat????????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Oktober 22, 2009 Deli Objavljeno Oktober 22, 2009 gremo smučat????????? Temu ti tak rečeš ? (čemislištistokaojazsipackapress ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Oktober 22, 2009 Deli Objavljeno Oktober 22, 2009 Temu ti tak rečeš ? (čemislištistokaojazsipackapress ) ataiba ,jaz sem nežno bitjece, ki me zebe pozimi, le na smučišču ne, ker me greje kakšen kuhanček.. ataIBA 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Oktober 22, 2009 Deli Objavljeno Oktober 22, 2009 ataiba ,jaz sem nežno bitjece, ki me zebe pozimi, le na smučišču ne, ker me greje kakšen kuhanček.. Kol mi kuhanček, maj nejm is kuhanček .... Če sem odkrit, te že malo pogrešam . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Oktober 22, 2009 Deli Objavljeno Oktober 22, 2009 Kol mi kuhanček, maj nejm is kuhanček .... Če sem odkrit, te že malo pogrešam . lepo, lepo....saj se mogoče letos vidimo na vašem zaključku, če ga boste imeli, ker v Roll bar ne bom šla, paa če bo čas pridem pogledati vas, sem obljubila.... ataIBA 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 22, 2009 Deli Objavljeno Oktober 22, 2009 ....on English teacher Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Oktober 22, 2009 Deli Objavljeno Oktober 22, 2009 . . . . I came home Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 23, 2009 Deli Objavljeno Oktober 23, 2009 Dobro jutro đezeri Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 23, 2009 Deli Objavljeno Oktober 23, 2009 Rozi, vse najboljše in prijetno bordanje čez tole zimico, potem pa lepe kilometrčke ti želim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Oktober 23, 2009 Deli Objavljeno Oktober 23, 2009 jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Oktober 23, 2009 Deli Objavljeno Oktober 23, 2009 bmwslo... hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Oktober 23, 2009 Deli Objavljeno Oktober 23, 2009 dobro jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Oktober 23, 2009 Deli Objavljeno Oktober 23, 2009 jebiga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenci Objavljeno Oktober 23, 2009 Deli Objavljeno Oktober 23, 2009 Rozi, vse najboljše in velikoooo lepega ti želim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Oktober 23, 2009 Deli Objavljeno Oktober 23, 2009 Rozi...vse najboljše............. vsem pa lep in uspešen vikend..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 24, 2009 Deli Objavljeno Oktober 24, 2009 Dobro jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Oktober 24, 2009 Deli Objavljeno Oktober 24, 2009 jutro... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EURO Objavljeno Oktober 24, 2009 Deli Objavljeno Oktober 24, 2009 Guten Morgen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se