lenci Objavljeno Oktober 24, 2009 Deli Objavljeno Oktober 24, 2009 Dobro jutro, dober dan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Oktober 24, 2009 Deli Objavljeno Oktober 24, 2009 Rozi, vse najboljše in velikoooo lepega ti želim hvala! Rozi...vse najboljše............. vsem pa lep in uspešen vikend..... hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 24, 2009 Deli Objavljeno Oktober 24, 2009 Guten Morgen Guten Abend noch ein beer Danke schon Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Oktober 24, 2009 Deli Objavljeno Oktober 24, 2009 Guten Abend noch ein beer Danke spljoh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 24, 2009 Deli Objavljeno Oktober 24, 2009 Itaq Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 25, 2009 Deli Objavljeno Oktober 25, 2009 Dobro jutro đezeri Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Oktober 25, 2009 Deli Objavljeno Oktober 25, 2009 ´jutro! na Windows vidim, da je na obal že sonce. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 25, 2009 Deli Objavljeno Oktober 25, 2009 ´jutro! na Windows vidim, da je na obal že sonce. Dober Windows maš. A je to že Windows 7 al je Vista Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Oktober 25, 2009 Deli Objavljeno Oktober 25, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 25, 2009 Deli Objavljeno Oktober 25, 2009 Jebeš ti tole sliko, ki je ne vidim . Grem mal kravico sprehodit, ko je tak lep sonček zunaj. Se kaj vidmo na cesti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Oktober 25, 2009 Deli Objavljeno Oktober 25, 2009 Jebeš ti tole sliko, ki je ne vidim . Grem mal kravico sprehodit, ko je tak lep sonček zunaj. Se kaj vidmo na cesti Nauči me kako se jih lima gor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 25, 2009 Deli Objavljeno Oktober 25, 2009 Jaz jo samo zalimam pa mi rata , tvojo mi pa tkole pokaže Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Oktober 25, 2009 Deli Objavljeno Oktober 25, 2009 Windows mam XP, Visto bom "skipu". v živo je blo pri razgledni restavraciji pri Plominu pa takole. 500 in še nekaj km. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Oktober 25, 2009 Deli Objavljeno Oktober 25, 2009 Dober Windows maš. A je to že Windows 7 al je Vista Zjutraj sm pa tole vidu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 26, 2009 Deli Objavljeno Oktober 26, 2009 Dobro jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Oktober 26, 2009 Deli Objavljeno Oktober 26, 2009 Dobro jutro Jutro (rana zra - zlata ura) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Oktober 26, 2009 Deli Objavljeno Oktober 26, 2009 Jaz jo samo zalimam pa mi rata , tvojo mi pa tkole pokaže Ko imaš te gumpke vstavi sliko in vstavi povezavo mi naredi to kar vidiš jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 26, 2009 Deli Objavljeno Oktober 26, 2009 Ko imaš te gumpke vstavi sliko in vstavi povezavo mi naredi to kar vidiš jutro A uporabljaš Internet Explorer ali FireFox . Mogoče je tu problem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Oktober 26, 2009 Deli Objavljeno Oktober 26, 2009 (popravljeno) A uporabljaš Internet Explorer ali FireFox . Mogoče je tu problem Explorer Popravljeno Oktober 26, 2009. Popravil alkatraz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 26, 2009 Deli Objavljeno Oktober 26, 2009 Explorer Tole se pa vidi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenci Objavljeno Oktober 26, 2009 Deli Objavljeno Oktober 26, 2009 Dobro jutro in lep dan želim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Oktober 26, 2009 Deli Objavljeno Oktober 26, 2009 Tole se pa vidi To je pa iz rač. in ne url; ali link Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 27, 2009 Deli Objavljeno Oktober 27, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Oktober 27, 2009 Deli Objavljeno Oktober 27, 2009 dobro jutro nič zaspan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenci Objavljeno Oktober 27, 2009 Deli Objavljeno Oktober 27, 2009 Lep pozdravček želim, sonček še vedno kuka in nas pozdravlja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se