brzi Objavljeno Avgust 9, 2006 Deli Objavljeno Avgust 9, 2006 dober dan jutr pol na avtobusni (upam,da bom uspel) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 9, 2006 Deli Objavljeno Avgust 9, 2006 halo mare išče kandidate za furo ob 1530 KTMNO :D Jao nej mare to drugič mal prej prijavi, jaz bi šel KTMNO pa mi je blo dolgčas pa sem šel nazaj v službo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 9, 2006 Deli Objavljeno Avgust 9, 2006 Jao nej mare to drugič mal prej prijavi, jaz bi šel KTMNO pa mi je blo dolgčas pa sem šel nazaj v službo. Kec - delo osvobaja :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 9, 2006 Deli Objavljeno Avgust 9, 2006 No do jutri se bom osvobodil tako da lahko daš pirček hladit :D, pridem pogledat Casa De Bmwslo okoli 17:30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 9, 2006 Deli Objavljeno Avgust 9, 2006 No do jutri se bom osvobodil tako da lahko daš pirček hladit :D, pridem pogledat Casa De Bmwslo okoli 17:30 :grim se že hladi Šlosgold :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 9, 2006 Deli Objavljeno Avgust 9, 2006 :grim se že hladi Šlosgold :naughty: Hmmm dej dva mogoče se še sestrica ojunači pa se mi pridruži :D (samnišeziherpress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brzi Objavljeno Avgust 9, 2006 Deli Objavljeno Avgust 9, 2006 @mare: si bil kaj moker :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 9, 2006 Deli Objavljeno Avgust 9, 2006 Hmmm dej dva mogoče se še sestrica ojunači pa se mi pridruži :D (samnišeziherpress) :worship: tud 4 dam na hladno ni problema . Vabljena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzi Objavljeno Avgust 9, 2006 Deli Objavljeno Avgust 9, 2006 @mare: si bil kaj moker :? Jst se pa bojim da bo mare moker in to fejst ker ga še vedno ni domov :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 9, 2006 Deli Objavljeno Avgust 9, 2006 Jst se pa bojim da bo mare moker in to fejst ker ga še vedno ni domov :( Pol pa le glej, da ga boš ornk ogrela ko pride dam, da se ne prehladi. :love1: Pa na jutr ne pozabta . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzi Objavljeno Avgust 9, 2006 Deli Objavljeno Avgust 9, 2006 Pol pa le glej, da ga boš ornk ogrela ko pride dam, da se ne prehladi. :love1: Pa na jutr ne pozabta . Bom, bom, ogrela da bo joj. Jutri pa pride Mare, ker imam jaz poleti deljen del. čas in sem v službi do 19h, žal. Želim pa vam lepo vreme, ker obeti niso najlepši :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzi Objavljeno Avgust 9, 2006 Deli Objavljeno Avgust 9, 2006 UUUUUUUU :lol1: Kak je pa Mare moker :lol1: , kr za v sušilca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Avgust 9, 2006 Deli Objavljeno Avgust 9, 2006 mene je zle tak opral da je kr hudo :krneki: ka je s tem vremenom letos :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzi Objavljeno Avgust 9, 2006 Deli Objavljeno Avgust 9, 2006 o hello špil. Kako se počutiš kot očka :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Avgust 9, 2006 Deli Objavljeno Avgust 9, 2006 špila še ne bo kakih 14 (mi je zaupu včeri se mi zdi) dni. drgač pa... jst mislim, da z jutrišnjim kozjim spet nč ne bo. mislim, da vas bo dež drugače opral :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Avgust 9, 2006 Deli Objavljeno Avgust 9, 2006 mene jutr ne bo sam vam vseeno želim da bi bil lep vreme :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Avgust 9, 2006 Deli Objavljeno Avgust 9, 2006 sej tut jst vam želim lepo vreme... in se srečamo ob priliki, če ne drugače, tako kot danes z brzi-jem :closedeyes: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Halo štamperli. :o Vreme je u ku... :BUA: Danes najbrž :nono: od srečanja . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 (popravljeno) Halo štamperli. :o Vreme je u ku... :BUA: Danes najbrž :nono: od srečanja . Ok pravijo da se po jutru dan pozna, sam počakmo še mal, ne tko hitro vržt puške v koruzo. Je še cel dopoldan cajta da se odločimo :D Aja pa še to, če tokrat ne bo šlo predlagam da Kozje umaknemo iz seznama ker kadarkoli se namenimo tja začne deževat :blink: (vudupress) Popravljeno Avgust 10, 2006. Popravil KeC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzi Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Jutro Zdaj pa misliam da bi že pošteno pasal kak sončen dan :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Jutro Zdaj pa misliam da bi že pošteno pasal kak sončen dan :angry2: Suzi žal te morm razočarat, napoved za naslednje dni in preko vikenda je milo rečeno :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzi Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Suzi žal te morm razočarat, napoved za naslednje dni in preko vikenda je milo rečeno :SS Ja ja sej vem, to so bile samo pobožne želje O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Iz tvojih ust v božja ušesa ... Drugače pa če pogledam ven se mi zdi da bi mogoče znalo držat. (upanjeumrezadnjepress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 (popravljeno) Pustmo se presenetit. Puške pa jest ne vržem u kuruzo .. jest jo fu.... :lol1: Popravljeno Avgust 10, 2006. Popravil bmwslo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 (popravljeno) Pustmo se presenetit. Puške pa jest ne vržem u kuruzo .. jest jo fu.... :lol1: V travo potem pa s kosilnico preko. Popravljeno Avgust 10, 2006. Popravil KeC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se