tati Objavljeno Oktober 27, 2009 Deli Objavljeno Oktober 27, 2009 lep pozdravček od študentke Tati...... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 lep pozdravček od študentke Tati...... ... za študentko tati ... ostalim pa dobro jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 jutro mi pa delamoooooo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 V petek grem za Paklenico :naughty: po 13h je kakšen model, ki bi bil pripravljen hropcu dat za en pir(v Paklenici) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenci Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 Lep pozdravček, sonček še vedno lepša dan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nemo Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 V petek grem za Paklenico :naughty: po 13h je kakšen model, ki bi bil pripravljen hropcu dat za en pir(v Paklenici) pripelji se mimo, bova spila enega ohlajenega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 pripelji se mimo, bova spila enega ohlajenega Mogoče v soboto pri povratku Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nemo Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 Mogoče v soboto pri povratku od 16h dalje me ne bo doma Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 Ojla, zdravo, Štamprleki! Ta pozdrav velja že za zjutraj, saj ste tako zgodnji, da po moje na vašem koncu še petelini zardevajo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Oktober 29, 2009 Deli Objavljeno Oktober 29, 2009 dobro jutro (megleno ,............) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 29, 2009 Deli Objavljeno Oktober 29, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Oktober 29, 2009 Deli Objavljeno Oktober 29, 2009 Bmwslo - je vsako jutro tak? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Oktober 29, 2009 Deli Objavljeno Oktober 29, 2009 Bmwslo - je vsako jutro tak? Kako to misliš da je vsako jutro zraven korita Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 29, 2009 Deli Objavljeno Oktober 29, 2009 Bmwslo - je vsako jutro tak? Ne. Klobase in jajca me ne čaka vsako jutro, sfukan sem pa vsako jutro bolj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Oktober 29, 2009 Deli Objavljeno Oktober 29, 2009 Ne. Klobase in jajca me ne čaka vsako jutro, sfukan sem pa vsako jutro bolj dan Štamprli..... :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 30, 2009 Deli Objavljeno Oktober 30, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndiGS Objavljeno Oktober 30, 2009 Deli Objavljeno Oktober 30, 2009 Dobro jutro.Tud men se danes nič ne ljubi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Oktober 30, 2009 Deli Objavljeno Oktober 30, 2009 Jutro, odoh ja na jug :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Oktober 30, 2009 Deli Objavljeno Oktober 30, 2009 Jutro, odoh ja na jug Jutro Srečno pot Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Oktober 30, 2009 Deli Objavljeno Oktober 30, 2009 Ne. Klobase in jajca me ne čaka vsako jutro, sfukan sem pa vsako jutro bolj To je zato ker preveč *ukaš, pol pa še jajca na oko :krneki:. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 30, 2009 Deli Objavljeno Oktober 30, 2009 dobro jutro in lep vikend štamperlski prijatelji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 30, 2009 Deli Objavljeno Oktober 30, 2009 To je zato ker preveč *ukaš, pol pa še jajca na oko . Itaq dobro jutro in lep vikend štamperlski prijatelji Tudi tebi dobro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenci Objavljeno Oktober 30, 2009 Deli Objavljeno Oktober 30, 2009 Lep pozdravček, no sonček se skriva, ampak petek je Čudovit vikend želim vsem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Oktober 30, 2009 Deli Objavljeno Oktober 30, 2009 dober dan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 31, 2009 Deli Objavljeno Oktober 31, 2009 Dobro jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se