rajkocotic Objavljeno Oktober 31, 2009 Deli Objavljeno Oktober 31, 2009 Dobro jutro že dober dan lpp:yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Oktober 31, 2009 Deli Objavljeno Oktober 31, 2009 lep dan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Oktober 31, 2009 Deli Objavljeno Oktober 31, 2009 Jutro, odoh ja na jug Evo mene nazaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 31, 2009 Deli Objavljeno Oktober 31, 2009 Evo mene nazaj Mat qrba, menda nisi vedno tak hiter Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Oktober 31, 2009 Deli Objavljeno Oktober 31, 2009 Mat qrba, menda nisi vedno tak hiter Me je burja tiščala naprej Za mene je the end Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 31, 2009 Deli Objavljeno Oktober 31, 2009 Me je burja tiščala naprej Za mene je the end A si mu že jetra ven potegnil Kaj pa obletnica Šengena ?? Ne bomo šli na ponovitev ? Jaz bo pa še kak km nardil če bo le vreme. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Oktober 31, 2009 Deli Objavljeno Oktober 31, 2009 A si mu že jetra ven potegnil Kaj pa obletnica Šengena ?? Ne bomo šli na ponovitev ? Jaz bo pa še kak km nardil če bo le vreme. Se bom posvetil kurjenju ocvirkov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Oktober 31, 2009 Deli Objavljeno Oktober 31, 2009 dobro jutro :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 1, 2009 Deli Objavljeno November 1, 2009 Dobro jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 2, 2009 Deli Objavljeno November 2, 2009 Dobro jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno November 2, 2009 Deli Objavljeno November 2, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno November 2, 2009 Deli Objavljeno November 2, 2009 Dobro jutro za nekatere za ostale dober dan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno November 2, 2009 Deli Objavljeno November 2, 2009 kmalu pa bom rekel ; " LAHKO NOČ " Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenci Objavljeno November 3, 2009 Deli Objavljeno November 3, 2009 Dobro jutro lep pozdravček iz deževne Ljubljane. Mi je kar malo žal za čudovito snežno belino na Štajerskem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno November 3, 2009 Deli Objavljeno November 3, 2009 Lep pozdrav iz zasnežene CE kotline Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndiGS Objavljeno November 3, 2009 Deli Objavljeno November 3, 2009 Prav lepo je sedeti v topli pisarni,srkati kavico in čez okno gledati snežno pravljico. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno November 3, 2009 Deli Objavljeno November 3, 2009 Dober dan še iz moje strani. Meni pa danes ni bilo potrebno v službo, ker so izredne razmere. Poleg tega se mi je Jure včeraj smejal, ko sem mu rekla, da mi naj pripravi zimske gume, da jih menjam. In tako sem danes ostala doma. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno November 3, 2009 Deli Objavljeno November 3, 2009 končno pravo vreme Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno November 3, 2009 Deli Objavljeno November 3, 2009 Bogday Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno November 3, 2009 Deli Objavljeno November 3, 2009 dober večer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno November 4, 2009 Deli Objavljeno November 4, 2009 Jutro, generacijo moja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno November 4, 2009 Deli Objavljeno November 4, 2009 Jutro, generacijo moja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno November 4, 2009 Deli Objavljeno November 4, 2009 Ojla, Štamprli! Lep, na pol sončen pozdrav iz Maribora! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno November 4, 2009 Deli Objavljeno November 4, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno November 5, 2009 Deli Objavljeno November 5, 2009 Pa saj ne morem verjeeeet! Kaj sem res prva danes tukaj? No, tole pa je zelo redka priložnost; torej, eno lepo dobro jutro, Štamprli! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se