ZD€N€ Objavljeno November 9, 2009 Deli Objavljeno November 9, 2009 dober dan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno November 9, 2009 Deli Objavljeno November 9, 2009 Vsem en lep dan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno November 9, 2009 Deli Objavljeno November 9, 2009 Lep dan, sosedje! Počasi se dajte pripravit na kako novoletno čago v MB. Da nete špilferderberji . Mutika bo butnila kraj in datum, ko pride s toplih krajev. ker sem celo leto le obljubljala, da vas pridem pogledati, obljubim, da vsaj takrat pridem, če slučajno ne bom na UKC dežurala, kar pa je odvisno od mojih šefov in vaše šefice Mutike.... :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno November 9, 2009 Deli Objavljeno November 9, 2009 proti večeru gre kje ste vsi fakerji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EURO Objavljeno November 9, 2009 Deli Objavljeno November 9, 2009 proti veceru gre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 9, 2009 Deli Objavljeno November 9, 2009 proti veceru gre Itaq Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno November 9, 2009 Deli Objavljeno November 9, 2009 pizda vsi ste na kmetiji ataIBA 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 10, 2009 Deli Objavljeno November 10, 2009 Dobro jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno November 10, 2009 Deli Objavljeno November 10, 2009 Jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EURO Objavljeno November 10, 2009 Deli Objavljeno November 10, 2009 jut.......... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenci Objavljeno November 10, 2009 Deli Objavljeno November 10, 2009 Dober večer , upam, da se imate lepo . Uživajte še naprej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 10, 2009 Deli Objavljeno November 10, 2009 Dober večer , upam, da se imate lepo . Uživajte še naprej Itaq Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 dobro jutro treba bo vstati nič več spati Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 dobro jutro treba bo vstati nič več spati Točno tako Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndiGS Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 Dobro jutro.Treba bo . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 dobro jutro, prašičja seka vse povsod in alkatraz bo morto di krepo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 Jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 (popravljeno) dobro jutro, prašičja seka vse povsod in alkatraz bo morto di krepo Nebo, nebo! Kopriva ne pozebe . Tud js sem za letos zakluču :krneki:. Popravljeno November 11, 2009. Popravil MiNa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 12, 2009 Deli Objavljeno November 12, 2009 Dobro jutro štamperlland P.S. Ne daj se alkatraz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno November 12, 2009 Deli Objavljeno November 12, 2009 Dobro jutro štamperlland quote] Jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 12, 2009 Deli Objavljeno November 12, 2009 Ma še kdo dopust danes ?? Škoda alkatraz, da si mu že jetra ven pošraufal. Jaz grem danes mal proti dolenjski Sonček se že dela . Še urco dve počakam pa gasa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno November 12, 2009 Deli Objavljeno November 12, 2009 Ma še kdo dopust danes ?? Škoda alkatraz, da si mu že jetra ven pošraufal. Jaz grem danes mal proti dolenjski Sonček se že dela . Še urco dve počakam pa gasa da bi taka šminkerja okoli vozila Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 12, 2009 Deli Objavljeno November 12, 2009 da bi taka šminkerja okoli vozila Jebenti, saj maš prav. To bi blo pa skor preveč No, jaz sem že doma, lepih 240 je blo ZD€N€ in ataIBA 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno November 12, 2009 Deli Objavljeno November 12, 2009 Jebenti, saj maš prav. To bi blo pa skor preveč No, jaz sem že doma, lepih 240 je blo dober večer ZD€N€ 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 12, 2009 Deli Objavljeno November 12, 2009 dober večer Itaq Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se