rosse20 Objavljeno November 29, 2009 Opozori Objavljeno November 29, 2009 dober juter ma kaj vam je, da vstajate tako zgodaj na gospodov dan? res je, da smo mi imeli težko prejšnjo noč, zato smo malo potegnili to noč, pa vseeno.
tati Objavljeno November 29, 2009 Opozori Objavljeno November 29, 2009 Dobro jutro sosedje! He-he, postal sem deda! V porodnišnici se že dobrih šest ur čuje brmbrmbrmbrm.... mali je čisto na dedija . Danes bo pri Bokiju gužva.... . čestitke.................
bmwslo Objavljeno November 30, 2009 Opozori Objavljeno November 30, 2009 Dobro jutro v vse regije planeta
lenci Objavljeno November 30, 2009 Opozori Objavljeno November 30, 2009 dobro jutro in lep pozdrav, naj mine teden hitro in prijetno
gody01 Objavljeno November 30, 2009 Opozori Objavljeno November 30, 2009 Kaj še vas ni noben povabil ? Te pa vas bom jaz: V torek, 1. decembra 2009, okvirno med 18.30 in ..., TOTEK PREDNOVOLETNA ČAGA! Pri Aliju. Zagotovljeno pomanjkanje prostora, prevelika gužva, premalo zraka in prekomerna doza decibelov, odsotnost nekaterih in prisotnost ostalih. Vsekakor pa bodo zvezde večera kremšnite in bodo statusu primerno tudi malo zamudile. Pritožbe na vesoljsko upravo, sicer pa je udeležba prostovoljna.
tati Objavljeno December 1, 2009 Opozori Objavljeno December 1, 2009 Kaj še vas ni noben povabil ? Te pa vas bom jaz: V torek, 1. decembra 2009, okvirno med 18.30 in ..., TOTEK PREDNOVOLETNA ČAGA! Pri Aliju. Zagotovljeno pomanjkanje prostora, prevelika gužva, premalo zraka in prekomerna doza decibelov, odsotnost nekaterih in prisotnost ostalih. Vsekakor pa bodo zvezde večera kremšnite in bodo statusu primerno tudi malo zamudile. Pritožbe na vesoljsko upravo, sicer pa je udeležba prostovoljna. GODY...krasno vabilo in povabilo, a žal med tednom nekateri osebki in vaši pristaši ne morejo v Mb na kremšnite............študijske in službene obveznosti.com.... :naughty: :naughty: :naughty: uživajte še zame....pozdravi vse.... Tamau 1
bmwslo Objavljeno December 1, 2009 Opozori Objavljeno December 1, 2009 GODY...krasno vabilo in povabilo, a žal med tednom nekateri osebki in vaši pristaši ne morejo v Mb na kremšnite............študijske in službene obveznosti.com.... uživajte še zame....pozdravi vse.... Se v temle mnenju pridružujem naši tati(ci) in vam tudi jaz želim dobro zabavo tati 1
bmwslo Objavljeno December 2, 2009 Opozori Objavljeno December 2, 2009 A je spet dan okol Dobro jutro
zlati Objavljeno December 2, 2009 Opozori Objavljeno December 2, 2009 A je spet dan okol Dobro jutro dobro jutro hitro čas beži
bmwslo Objavljeno December 2, 2009 Opozori Objavljeno December 2, 2009 dobro jutro hitro čas beži Itaq
zlati Objavljeno December 2, 2009 Opozori Objavljeno December 2, 2009 Itaq dober večer ka se ti je pa Bety zamerla :naughty:
bmwslo Objavljeno December 3, 2009 Opozori Objavljeno December 3, 2009 dober večer ka se ti je pa Bety zamerla Dobro jutro. Nič zamere, žena hoče mal bolj moderno okolje
zlati Objavljeno December 3, 2009 Opozori Objavljeno December 3, 2009 Dobro jutro. Nič zamere, žena hoče mal bolj moderno okolje dobro jutro,to sem pa že nekje slišal
ZD€N€ Objavljeno December 3, 2009 Opozori Objavljeno December 3, 2009 (popravljeno) Dobro jutro sliši se Popravljeno December 3, 2009. Popravil ZD€N€
bmwslo Objavljeno December 3, 2009 Opozori Objavljeno December 3, 2009 dobro jutro,to sem pa že nekje slišal Jebiga. Boljš da AD zamenja kot mene. Ktera druga me bo pa prenašala
bmwslo Objavljeno December 3, 2009 Opozori Objavljeno December 3, 2009 Ojla, pozdravček, Štamprli! Oj tudi v Totiland Zdaj se bote počas lahko v IBAland preimenovali
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se