lenci Objavljeno December 8, 2009 Opozori Objavljeno December 8, 2009 Lep deževen pozdrav iz Ljubljane . Danes mi vsaj motoristi ne bodo delali lušte zunaj , no pa saj privoščim , mi misli malo pobegnejo v lepe spomine . Sedaj pa in gasa na delo (kakršnokoli že ).
bmwslo Objavljeno December 9, 2009 Opozori Objavljeno December 9, 2009 Lep dan vsem Ma kok si ti prjazn prjatu. Tebi tudi
tati Objavljeno December 9, 2009 Opozori Objavljeno December 9, 2009 Ma kok si ti prjazn prjatu. Tebi tudi no včeri sem pa po dolgem času videla eno našo Štamprlko, ki smo jo celo cepili proti gripi, pa sem rekla,da moram napisati, da je včasih prav lepo srečati koga, ki se je v dobrih časih naše skupine družil z nami........
zlati Objavljeno December 9, 2009 Opozori Objavljeno December 9, 2009 dober večer pa smo ga zaključili
bmwslo Objavljeno December 9, 2009 Opozori Objavljeno December 9, 2009 Jebemu mast. Včasih smo štamprli na teden naklofal 100 strani, zdaj mamo pa cel teden na eni strani Kriza vam pravim. Kolker nas ni fejzbuk zjebal, nas bo pa gripa. Jaz sem se danes cepil z enim pirom. Za dans je dost (pira mislim) . Pa še ZD€n€ta sem videl pa mal z njim počvakal. P spet brez kofeta in brez pira. Mater sem pa res pravi savinjčan postal @ Zlati, koga si pa ti danes zaključal ??
ZD€N€ Objavljeno December 10, 2009 Opozori Objavljeno December 10, 2009 Kaka beda pr nas Zgleda da so vsi na facebooku sranje
rosse20 Objavljeno December 10, 2009 Opozori Objavljeno December 10, 2009 no včeri sem pa po dolgem času videla eno našo Štamprlko, ki smo jo celo cepili proti gripi, pa sem rekla,da moram napisati, da je včasih prav lepo srečati koga, ki se je v dobrih časih naše skupine družil z nami........ in kdo je ta žrtev? :unsure:
lenci Objavljeno December 11, 2009 Opozori Objavljeno December 11, 2009 Včeraj sem spet dobila skomine, ko sem zagledala motorista, jaz pa delovno . Zatorej, veliko veselja vsem hardičem, ki se še podite naokoli , vem pa lep pozdrav in upam, da bo vikend čudovit. Jaz bi malo snega, če je že čudno vreme . Saj mene ne fejstbok okupira, služba je tista . Cepit se pa ne grem, itak sem že dala zadevo skozi . Uživajte maksimalno in imejte se lepo, pa kmalu na pisanje
bmwslo Objavljeno December 12, 2009 Opozori Objavljeno December 12, 2009 Jutrrrrrrrrrro U bogati. Ti pa nisi kar tako. Pa sem mislil, da sem ponavadi jaz zgoden Dobro jutro vesoljni svet
trebor Objavljeno December 12, 2009 Opozori Objavljeno December 12, 2009 U bogati. Ti pa nisi kar tako. Pa sem mislil, da sem ponavadi jaz zgoden Dobro jutro vesoljni svet Saj ti je znano, da se zjutraj dan lovi :naughty: LP Robert
ataIBA Objavljeno December 12, 2009 Opozori Objavljeno December 12, 2009 U bogati. Ti pa nisi kar tako. Pa sem mislil, da sem ponavadi jaz zgoden Dobro jutro vesoljni svet Ko rano rani je pek ili budala! (srbski pregovor ) Jebi ga! mene, kao budalu, zjutraj dvigneta moji 2 x tace (da o mački ne govorimo ) in hodim okoli Bistrice ko mesečnik. Hvala bogu, da so oštarije že odprte, za jutranjo .
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se