ZD€N€ Objavljeno December 12, 2009 Opozori Objavljeno December 12, 2009 lepo popoldne vsem v objemu toplote
bmwslo Objavljeno December 12, 2009 Opozori Objavljeno December 12, 2009 lepo popoldne vsem v objemu toplote
bmwslo Objavljeno December 13, 2009 Opozori Objavljeno December 13, 2009 eni pa pozno hodijo spat Hehehe, jaz sem takrat že
lenci Objavljeno December 13, 2009 Opozori Objavljeno December 13, 2009 Lep pozdrav vsem , zjutraj je bilo prav lepo pogledati ven, samo je prehitro prenehalo smetit :yes:. Imejte se še naprej lepo.
rosse20 Objavljeno December 13, 2009 Opozori Objavljeno December 13, 2009 v glavnem... imejte se skrajno lepo. se bereme v sredo zvečer! papa do takrat!
bmwslo Objavljeno December 14, 2009 Opozori Objavljeno December 14, 2009 Dobro jutro štamperlland in ostale pokrajine
lenci Objavljeno December 14, 2009 Opozori Objavljeno December 14, 2009 Dobro jutro iz belkaste Ljubljane . Pločniki in ceste so lepo beli, snežinke se poigravajo, no, če hočeš, da ga je do kolen, moraš pasti nanje, ampak je pa lepo zimsko vzdušje. Uživajte maksimalno
bmwslo Objavljeno December 14, 2009 Opozori Objavljeno December 14, 2009 Dobro jutro iz belkaste Ljubljane . Pločniki in ceste so lepo beli, snežinke se poigravajo, no, če hočeš, da ga je do kolen, moraš pasti nanje, ampak je pa lepo zimsko vzdušje. Uživajte maksimalno Pri nas bo vsak čas tudi stoje do kolen
maus Objavljeno December 14, 2009 Opozori Objavljeno December 14, 2009 Jutro čeprav sneži je lepo kot si že v petek napovedoval.. zdj pa maš uspešen pričetek tedna, štamperli
Mutika Objavljeno December 14, 2009 Opozori Objavljeno December 14, 2009 Uuh, kako lepo sneži! Oj, Štamprli! Dober dan. Pa še nekaj ... POZOR! Do novega leta imate možnost, da se po najnižji možni ceni prijavite na Dey-Zi Days na Pannonia Ringu v maju 2010! Dey-Zi Days Pannonia 2010 POHITITE, nikar ne čakajte, zgrabite prenovoletno šanso, potem bo cena sicer še vedno prijazna, a ne tako, kot je zdaj! Če te možnosti ne boste izkoristili, bo v začetku januarja sonce vzhajalo vsak dan skoraj ob istem času, a zahajalo vedno kasneje! Vsak, ki se prijavi pred novim letom, bo dobil posebno nagrado in sicer en davka prost pir pri Aliju v Mariboru, v srcu Totekbezirka, katerikoli totek torek v letu 2010!
tati Objavljeno December 14, 2009 Opozori Objavljeno December 14, 2009 (popravljeno) prav ponosna sem,da sneži, čeprav sem prišla že včeraj v ljubljano ko je padal še dež...ko sem zaključevala dežurstvo je bila okolica kliničnega prav lepo zasnežena, zdaj je pa enostavno krasno..... snežni pozdravček..... :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Popravljeno December 14, 2009. Popravil tati
EURO Objavljeno December 14, 2009 Opozori Objavljeno December 14, 2009 lep vecer jaz pa v cetrtek v Nemcijo.
bmwslo Objavljeno December 15, 2009 Opozori Objavljeno December 15, 2009 Dobro jutro Jaz pa v četrtek na primorsko
lenci Objavljeno December 15, 2009 Opozori Objavljeno December 15, 2009 Dobro jutro in lep pozdrav iz bele Ljubljane
bmwslo Objavljeno December 15, 2009 Opozori Objavljeno December 15, 2009 Berjuter, štamprli .. berjuter v Totiland ... Dobro jutro in lep pozdrav iz bele Ljubljane ... in v belo Ljubljano
PURPLE Objavljeno December 15, 2009 Opozori Objavljeno December 15, 2009 Dobro jutro, po dolgem času...
bmwslo Objavljeno December 15, 2009 Opozori Objavljeno December 15, 2009 Dobro jutro, po dolgem času... A po dolgem času maš dobro jutro (petelinji zajtrk ), al se sam javljaš po dolgem času
ZD€N€ Objavljeno December 15, 2009 Opozori Objavljeno December 15, 2009 Dobro jutro Sneg gre, glej zunaj sneg gre, morda se spomniš še enkrat name. Sneg gre, glej zunaj sneg gre, morda se spomniš še enkrat name.
bmwslo Objavljeno December 15, 2009 Opozori Objavljeno December 15, 2009 Dobro jutro Sneg gre, glej zunaj sneg gre, morda se spomniš še enkrat name. Sneg gre, glej zunaj sneg gre, morda se spomniš še enkrat name. Jaz se že spomnim na tebe, sam tebe nema na skypu spljoh.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se