bmwslo Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Ja men je nekaj vmes prišlo, tko da vas samo lepo pozdravljam in želim lepga vremena. Se vidimo ob priliki :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Ja vem kje je zagrad-polule. mam kolegico tam :D kak se pa piše mogoč jo poznam ker krajevna skupnost je ista :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Dons ob 18.30 ce bo lepo vreme? Kok je KM od Šentjurja do Kozjega? od oka približno 20km Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Avgust 10, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 (popravljeno) od oka približno 20km aha... hvala Zlati. No, ce bo lepo vreme (ne bo dezja) se te dones vidmo. :OK: Popravljeno Avgust 10, 2006. Popravil border Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 na kozjanskem zgleda vredu start v šentjurju :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Javlja se Kec-ov tajnik. Šef sporoča, da ga menda ne bo, ker v Velenkovcu uliva . Če se posuši mogoče celo pride By :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiM Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Dons ob 18.30 ce bo lepo vreme? A nismo rekli ob 18.00?! :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Avgust 10, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 (popravljeno) Javlja se Kec-ov tajnik. Šef sporoča, da ga menda ne bo, ker v Velenkovcu uliva . Če se posuši mogoče celo pride By :yea1: Dež???? Te bo kmalu tudi pr nas... :angry: Eh... te pa nic... upam, da bo drugi teden kaj lepse. :? Popravljeno Avgust 10, 2006. Popravil border Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brzi Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 PR NAM JE ŠE VREDU KA JE KDO SPLOH INTERESENT :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 jaz sem se začel oblačit :blush: upssss preoblačit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Avgust 10, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Pr men je mal zacelo skropit. Mene ne bo. Pomojem gre tuki Vransko-Velenje-Zrece-MB... pomojem vas ne bo dobil dez. Uzivajte!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brzi Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 pol mare ti greš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiM Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 prihajam.... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 zdravo štamperli... kako je bilo? ste šli? al ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzi Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 ja Mare je šel, pa če se ne motim sim in brzi jih še ni tak da poročilo kasneje :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 ok. jim nič ne zavidam... ker pod trojanami je sc** ko sam vrag. brrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzi Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Evo Mare doma imeli so se cool, malo so debatirali,...Bili so celo 4-je. Slike baje sledijo, terjati Keca. Aja, napisala tajnica od Mareta :grim Brzi, javi se ko vidiš, nekaj jih skrbi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brzi Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 eto tu sm :ninja: nismo nič porival :D sam sm se pa po hlapih prpelu do šentjurja :D :P SREČA :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 eh pa za brzija je značiln da se rad po hlapih fura :P pa da mu lučka za olje učas zasveti :P to je čist značiln :P mal heca more bit in kak ste se mel :) bmwslo ne wem če te dans nism spet vidu v levcu okol pol šestih bela bmw zverina si bil ti :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 11, 2006 Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 ... bmwslo ne wem če te dans nism spet vidu v levcu okol pol šestih bela bmw zverina si bil ti :) :grrr Nič motorja včeraj . Hud post ! :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 11, 2006 Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 He eh disel tule pa si si zaslužil eno pijačo od bmwsloja :D No tako, mel sem malce polno glavo včerajšnjega dneva in mi je vse dopizdilo pa sem šel na mototerapijo :grim Ob 18:00 v Velenju nehal deževat in sem se spravil na motor kljub temu da je bilo vse mokro pa še motor je bil sveže opran. In mi je nekako uspelo do malce čez pol sedmo priti do Šempetra. Furca bla :OK: . Tu pa tam kakšna kaplja :D. Na koncu se mi je nabralo 150km. Brzi mal naprej je bla bencinska črpalka :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 11, 2006 Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 (popravljeno) He eh disel tule pa si si zaslužil eno pijačo od bmwsloja :D :? Sploh ne vem kaj dogaja :whistle: Popravljeno Avgust 11, 2006. Popravil bmwslo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 11, 2006 Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 :? Sploh ne vem kaj dogaja :whistle: bela bmw zverina :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 11, 2006 Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 (popravljeno) :naughty: Kako bi pa lahko drugače sploh opisal mojo belo zverino :lol1: To je čisto normalna terminologija :whistle: Edino lahko res vsa pohvala dizlu, ker se je lepo potrudu in v celoti izpisal kar je pač mislil :worship: Popravljeno Avgust 11, 2006. Popravil bmwslo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brzi Objavljeno Avgust 11, 2006 Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 Brzi mal naprej je bla bencinska črpalka :cry: ne mi rečit :slap: jaooo pa je bla odprta :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se