lenci Objavljeno Januar 31, 2010 Objavljeno Januar 31, 2010 Dober večer, prijetne sanje in lep teden želim. Rosvita, v takšno jutro smo se zbudili ja, super fotke
rosse20 Objavljeno Januar 31, 2010 Objavljeno Januar 31, 2010 U jebenti. Tam gor pa mate snega . Pri nas ga skor ni več nekaj ga je pa res. tako, za vzorec Dober večer, prijetne sanje in lep teden želim. Rosvita, v takšno jutro smo se zbudili ja, super fotke ja res je. sem v pižami šla ven tole poslikat. sploh ni bilo mrzlo. danes bo pa stisnilo.
lenci Objavljeno Februar 1, 2010 Objavljeno Februar 1, 2010 Dober večer , zavijte se v kovtrčke in lepo sanjajte :zzz:
rajkocotic Objavljeno Februar 1, 2010 Objavljeno Februar 1, 2010 Dober večer , zavijte se v kovtrčke in lepo sanjajte :zzz: pa kakšen polen ali dva na centralno in lahko noč :zzz: lpp
rosse20 Objavljeno Februar 1, 2010 Objavljeno Februar 1, 2010 Dober večer , zavijte se v kovtrčke in lepo sanjajte :zzz: enako želim tudi jaz! nočko.
Mutika Objavljeno Februar 1, 2010 Objavljeno Februar 1, 2010 Dober večer, dragi Štamprli! Pravi snežni možeki in ženskice ste - uuu, mate snega! Pri nas ga je od zadnjič precej, na novo pa ga ni kaj dosti zapadlo. Le za vzorec ... je pa lepa, tale zima. Končno, po nekaj letih, imamo zimo z rodovnikom! Lepe sanje!
tati Objavljeno Februar 1, 2010 Objavljeno Februar 1, 2010 po nwekaj dneh, mogoče celo kakšen teden od kar sem vas nazadnje pozdravila, en lep zimski pozdravček v našo Štamprlijo.....vsem skupaj....
MiNa Objavljeno Februar 1, 2010 Objavljeno Februar 1, 2010 Dober večer! Pa lahko noč. Kdor bo zadnji zapustu forum, naj vgasne luč! saj veste šparat je treba .
alkatraz Objavljeno Februar 2, 2010 Objavljeno Februar 2, 2010 Dober večer! Pa lahko noč. Kdor bo zadnji zapustu forum, naj vgasne luč! saj veste šparat je treba . ...recesija, pa to...
rajkocotic Objavljeno Februar 2, 2010 Objavljeno Februar 2, 2010 ...recesija, pa to... še pišemo ne več tako pogosto kot prej ,nekateri pa so celo mrknili lpp bmw ????????
Pips Objavljeno Februar 3, 2010 Objavljeno Februar 3, 2010 Lahko noč :evilgrin: in ugasnem luč :unsure:
ZD€N€ Objavljeno Februar 3, 2010 Objavljeno Februar 3, 2010 Lahko noč in ugasnem luč Vmes pa vse tiho JE bilo Sprašujem se kje so ti ljudje iz 03 ???
rajkocotic Objavljeno Februar 3, 2010 Objavljeno Februar 3, 2010 Vmes pa vse tiho JE bilo Sprašujem se kje so ti ljudje iz 03 ??? zimsko spanje lpp
MiNa Objavljeno Februar 3, 2010 Objavljeno Februar 3, 2010 zimsko spanje lpp Takole nekak ja. U ku paše.
rajkocotic Objavljeno Februar 3, 2010 Objavljeno Februar 3, 2010 Takole nekak ja. U ku paše. pa miško pusti pri miru? lpp
Kadilec Objavljeno Februar 4, 2010 Objavljeno Februar 4, 2010 (popravljeno) dobro jutro še 03-jekom če vam že vsi voščijo bom pa še jaz Popravljeno Februar 4, 2010. Popravil Kadilec
lenci Objavljeno Februar 4, 2010 Objavljeno Februar 4, 2010 En lep dober večer želim , naj hitro mine petek in uživajte čez vikend. Pa lepe sanje
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se