lenci Objavljeno Marec 16, 2010 Objavljeno Marec 16, 2010 Dobro jutro in naj bo čudovito lep dan za vse:worship:
ataIBA Objavljeno Marec 16, 2010 Objavljeno Marec 16, 2010 No ja, zdej je že kar lep dan Ej, sosedje! V veselem pričakovanju pasjih malekof smo mnogo nervozni. Delti se nikam ne mudi, jaz bi pa že rad kasiro ..... Ki je oni, ki reče JEBIGA????
bmwslo Objavljeno Marec 17, 2010 Objavljeno Marec 17, 2010 Ej, sosedje! V veselem pričakovanju pasjih malekof smo mnogo nervozni. Delti se nikam ne mudi, jaz bi pa že rad kasiro ..... Ki je oni, ki reče JEBIGA???? Jebiga. A je že kaj. Jaz bi jih pa rad videl, predno ti kasiraš Pa dobro jutro. Gremo danes na rezervno lokacijo - severna primorska in to na 4 kola in to s tavelkim Sam da se dogaja A spet še vsi spite ? Nikjer nikogar 1
rosse20 Objavljeno Marec 17, 2010 Objavljeno Marec 17, 2010 Jutro! Pa dobro jutro. Gremo danes na rezervno lokacijo - severna primorska in to na 4 kola in to s tavelkim Jaz tudi šibam na primorsko... tisto... čisto pravo morsko. A spet še vsi spite ? Nikjer nikogar kje pa. že bedimo. no vsaj nekateri.
lenci Objavljeno Marec 17, 2010 Objavljeno Marec 17, 2010 Da vas malo pozdravim .Danes se je en štamperl znašel z motorčkom v Lj , sem ga morala malo ogovorit , uh, zakaj je tako mrzlo , jaz bi tudi, pa sem preveč zmrznjena . Sedaj pa res šibam domov, dovolj je Ljubljane. Imejte se še naprej lepo .
ataIBA Objavljeno Marec 18, 2010 Objavljeno Marec 18, 2010 Jebiga. A je že kaj. Jaz bi jih pa rad videl, predno ti kasiraš ................. Dobro juto radni narode ! Totej, včeraj smo dobili prinovo! Naša Delta je povrgla 3 x in 3 x . Sedaj smo še "sorodstveno" vezani z 03, ker se je zgodil pri Šentjurju. Za ogled pa ni blema. Preden bodo šli od hiše bo moto sezona v punem šusu... 1
alkatraz Objavljeno Marec 18, 2010 Objavljeno Marec 18, 2010 PorodničarIBA ' date=18. March 2010 - 06:24 AM' timestamp='1268889873' post='1732547] Dobro juto radni narode ! Totej, včeraj smo dobili prinovo! Naša Delta je povrgla 3 x in 3 x . Sedaj smo še "sorodstveno" vezani z 03, ker se je zgodil pri Šentjurju. Za ogled pa ni blema. Preden bodo šli od hiše bo moto sezona v punem šusu... To to to,
bmwslo Objavljeno Marec 18, 2010 Objavljeno Marec 18, 2010 Dobro juto radni narode ! Totej, včeraj smo dobili prinovo! Naša Delta je povrgla 3 x in 3 x . Sedaj smo še "sorodstveno" vezani z 03, ker se je zgodil pri Šentjurju. Za ogled pa ni blema. Preden bodo šli od hiše bo moto sezona v punem šusu... Uuuu, čestitke porodničarju Pridemo enkrat pogledat
bmwslo Objavljeno Marec 18, 2010 Objavljeno Marec 18, 2010 Dan fukači, gremo domov Jebiga. Eni smo skos doma
alkatraz Objavljeno Marec 18, 2010 Objavljeno Marec 18, 2010 Jebiga. Eni smo skos doma Kak bi jaz doma ležal in delal...
lenci Objavljeno Marec 18, 2010 Objavljeno Marec 18, 2010 Dobro juto radni narode ! Totej, včeraj smo dobili prinovo! Naša Delta je povrgla 3 x in 3 x . Sedaj smo še "sorodstveno" vezani z 03, ker se je zgodil pri Šentjurju. Za ogled pa ni blema. Preden bodo šli od hiše bo moto sezona v punem šusu... Čestitke, to je pa luštna družinica sedaj, veliko veselja in užitkov želim Lepe sanje vsem želim
EURO Objavljeno Marec 19, 2010 Objavljeno Marec 19, 2010 zajeban dan, vceraj se je prijatelj z motorjem razbil, za lase mimo smrti
rosse20 Objavljeno Marec 20, 2010 Objavljeno Marec 20, 2010 uuu... danes pa si si privoščil, kaj? jst pa sem danes lubico pelala po novo prometno. me je čist ožela.
bmwslo Objavljeno Marec 20, 2010 Objavljeno Marec 20, 2010 (popravljeno) uuu... danes pa si si privoščil, kaj? jst pa sem danes lubico pelala po novo prometno. me je čist ožela. Ja, nek dan spanja je bil te dni Jebiga. Mene moja ožame vsak mesec Popravljeno Marec 20, 2010. Popravil bmwslo
rosse20 Objavljeno Marec 20, 2010 Objavljeno Marec 20, 2010 Ja, nek dan spanja je bil te dni Jebiga. Mene moja ožame vsak mesec
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se