Mutika Objavljeno Marec 30, 2010 Objavljeno Marec 30, 2010 Ojlalaaa, Štamprleki! :trance_27_notworthy:
bmwslo Objavljeno Marec 30, 2010 Objavljeno Marec 30, 2010 Ojlalaaa, Štamprleki! Ojlalalala, tebe pa že dolgo ni blo na obisku pri nas. Kak si kaj dečva
Mutika Objavljeno Marec 30, 2010 Objavljeno Marec 30, 2010 Ojlalalala, tebe pa že dolgo ni blo na obisku pri nas. Kak si kaj dečva Ojla, šefe! Ej, delo, delo in še enkrat delo! Saj tudi pri totekih nisem več tak "glasna". Pa še danes izjemoma, saj sem na bolniški. V službi nosimo težo EPK (Evropske prestolnice kulture), zaradi neurejenega načina financiranja moramo dajati prijave na Ministrstvo za kulturo na način, kot da bi bili najmajše amatersko gledališko društvo, ne pa drugi kulturni center v državi! Letos pa so nas zašili še z razpisom, ki zahteva plane programov za 4 (!!!) leta vnaprej, do konca leta moramo narediti program za EPK 2012 (ker bo teža programa jasno da na nas) in vmes še malce Festivalček Lent skupaj pacamo ... eeeej! Noro garamo že mesece! In na koncu imaš le grenak občutek ... vse to zgolj zato, da lahko nepoklicani in tisti, ki pojma nimajo (ali pa mogoče prevzetneži, ki imajo že polno rit vsega, pa ne vedo, kako bi se še bolj sprdačli?) in ne poznajo niti nanomilimetra ozadja ter so strašansko "pametni" - da lahko le šimfajo. Aleluja, Slovenčki! Malo je takih, kot si ti, res! Pogledaš, izbereš, kar ti je všeč in si vesel, da si imel priložnost to videt na lokaciji, ki je tako blizu. Ne popljuvaš vsega, kar ti ni všeč, ker se zavedaš, da je milijon različnih okusov. Pa zelo pomembno - pravi čas me pokličeš. Če boš letos karkoli potreboval, želel videt ... imaš moj naslov. Sicer pa - odlično sem, hvala! :OK:
bmwslo Objavljeno Marec 30, 2010 Objavljeno Marec 30, 2010 Ne mi no tak na dušo pihat, mi bo še nerodno ratal Lepo da si dobro, upam, da ti tudi službena gužva čimprej mine. Je pa pol veselje, ko se vse dobro izteče in so ljudje (vsaj nekateri) zadovoljni
lenci Objavljeno Marec 30, 2010 Objavljeno Marec 30, 2010 Mutika, lepo, da najdeš vseeno kakšen trenutek za sprostitev , pa ne prehitro iz bolniške pobegnit . Toti Maribor je prav lušten, še posebej za nas turiste in hvala, ker tako garate, da lahko drugi uživajo-mo .
tati Objavljeno Marec 31, 2010 Objavljeno Marec 31, 2010 deževen pozdravček........... :naughty: :naughty:
bmwslo Objavljeno Marec 31, 2010 Objavljeno Marec 31, 2010 deževen pozdravček........... Pozdravček sprejet, dežek vračam
rajkocotic Objavljeno Marec 31, 2010 Objavljeno Marec 31, 2010 mirno spanje z mislijo na pirhe :naughty: lpp
ZD€N€ Objavljeno April 2, 2010 Objavljeno April 2, 2010 Lep nočni pozdrav zaspanci Hvala tudi tebi Bolezen me je sjebala pa moram počivat in mam plavga gnes!!!
lenci Objavljeno April 2, 2010 Objavljeno April 2, 2010 Lepe sanje vam želim in seveda čudovite praznike :naughty:
alkatraz Objavljeno April 2, 2010 Objavljeno April 2, 2010 Dragi moji, imejte se radi in veliko se smejte, jajc zaradi holesterola čim manj jejte, glejte, da bo šunka BIO, drugače gre zdravje adijo! Pa v teh časih k maši pojdite, in kaj v dar pustite! Naj vam velikonočni zajček poleg vseh dobrot prinese mir in srečo, vsakega polno vrečo!
bmwslo Objavljeno April 3, 2010 Objavljeno April 3, 2010 Itaq. Po dolgem času spet videl par poštenih dedcev pa nobene znane dečve . Pa fajn je blo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se