Hrenowsky Objavljeno Maj 19, 2006 Deli Objavljeno Maj 19, 2006 Zanima me kako se bi dalo pri unotu (letnik 1993) odstraniti kljucavnico na volanu in kje bi se dalo dobit novo, ker se je edini kljuc ki je se bil izgubil :( Avtomobila se pa tudi ne da premaknit, ker se je volan zaklenil, kar je skratka, zelo neprijtno saj ga tudi prestavit ne morem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Maj 19, 2006 Deli Objavljeno Maj 19, 2006 Fiat klub Tu bo zihr kdo vedel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kp-kp Objavljeno Maj 20, 2006 Deli Objavljeno Maj 20, 2006 Anžur (ključavničar) iz Kopra odklene na licu mesta in naredi tudi nov ključ po ključavnici. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 21, 2006 Deli Objavljeno Maj 21, 2006 Jah, tko je to z ukradenimi avti ... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno Maj 21, 2006 Deli Objavljeno Maj 21, 2006 Jah, tko je to z ukradenimi avti ... ;) Se strinjam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hrenowsky Objavljeno Maj 21, 2006 Avtor Deli Objavljeno Maj 21, 2006 Jah recta kar hocta samo nevem zakaj imam potem prometno in kupoprodajno? Mogoce zato da mi ni dolgcas al kaj? :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Opazovalec Objavljeno Maj 26, 2006 Deli Objavljeno Maj 26, 2006 Meni tudi ni jasno, kaj pri 17-tih kupuješ (tak) avto. Brez skrbi, ključa ne boš rabil še vsaj 2 meseca. Vmes pa prosim, da me ne skegljaš na cesti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Maj 26, 2006 Deli Objavljeno Maj 26, 2006 Baj d mimu, kulku stane nov ključ? jest mam za Suzo tud sam original... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Maj 26, 2006 Deli Objavljeno Maj 26, 2006 Baj d mimu, kulku stane nov ključ? jest mam za Suzo tud sam original... s temi ključi ne bo nč, ker se jih ne da kopirat... so neki kodno varovani, vsaj tko je meni en klučavničar reku (pa ni kar en njok) :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Incubation Objavljeno Junij 2, 2006 Deli Objavljeno Junij 2, 2006 Meni tudi ni jasno, kaj pri 17-tih kupuješ (tak) avto. Brez skrbi, ključa ne boš rabil še vsaj 2 meseca. Vmes pa prosim, da me ne skegljaš na cesti. Kr neki...A če pa komu k je ravnokar ispit naredu ata posod kkšnga Audija A6 2.8 Quattro je pa use kul al kaj? Itak si usak mulc želi kej tazga...sicr se pa ne sekirat...bo več cajta šraufou in ga meu na popravilu kt pa ga bo vozu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Junij 2, 2006 Deli Objavljeno Junij 2, 2006 s temi ključi ne bo nč, ker se jih ne da kopirat... so neki kodno varovani, vsaj tko je meni en klučavničar reku (pa ni kar en njok) :? Gizmo laže Nov ključ(ključavničar ga je v roke primu in reku: "Ohoho, Suzuki, motor", jest pa sam :eek: ) in naredu druzga, plaču sm pa 1450sit... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Junij 2, 2006 Deli Objavljeno Junij 2, 2006 s temi ključi ne bo nč, ker se jih ne da kopirat... so neki kodno varovani, vsaj tko je meni en klučavničar reku (pa ni kar en njok) :? očtino je rk en njok .) za suzuki-je se da ključ nardit brez kakšnih komplikacij tak da to sploh ni problem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brzi Objavljeno Junij 2, 2006 Deli Objavljeno Junij 2, 2006 pejd pa na servis,pa tisto kodo zram,pa ti ga bojo dal naredit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Junij 2, 2006 Deli Objavljeno Junij 2, 2006 Pa plačaš ko budala <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se