SiR Objavljeno Maj 29, 2006 Deli Objavljeno Maj 29, 2006 :OK: Al pa: A: A grema na eno Laško? B: Ne, na Union! Ob tem pa me res zmrazi po hrbtu. A še koga ali je to samo pri meni fenomen :blink: mene ... zaradi črednega nagona ... naj vsak pije, kar mu paše in naj mu drugi glede tega ne težijo s svojimi pogledi ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Maj 29, 2006 Deli Objavljeno Maj 29, 2006 C c c Jaz nikomu ne težim. Je tudi kar nekaj kolegov iz našega konca, ki včasi raje posežejo po Unionu. Pa ne težim, ampak se le malo hecam :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leon Objavljeno Maj 29, 2006 Deli Objavljeno Maj 29, 2006 (popravljeno) Vir .....Je pa dobra restavracija Logge.Za 120 evrov za dva.Ampak se splača.... Povprečna plača v SLO cca 310 EUR. Poješ in se čez nekaj ur userješ. :cry: Popravljeno Maj 29, 2006. Popravil Leon Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Maj 29, 2006 Deli Objavljeno Maj 29, 2006 mene ... zaradi črednega nagona ... naj vsak pije, kar mu paše in naj mu drugi glede tega ne težijo s svojimi pogledi ... Ewo nekaj zate :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JaRaNe Objavljeno Maj 29, 2006 Deli Objavljeno Maj 29, 2006 pozitivna ocena pri nemščini :hmm: :blink: :glare: :closedeyes: kdaj jo bom dočakov :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Maj 29, 2006 Deli Objavljeno Maj 29, 2006 pozitivna ocena pri nemščini :hmm: :blink: :glare: :closedeyes: kdaj jo bom dočakov :? ad kalendas graecas. Vir .....Je pa dobra restavracija Logge.Za 120 evrov za dva.Ampak se splača.... Povprečna plača v SLO cca 310 EUR. Poješ in se čez nekaj ur userješ. :cry: Hecno ne? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JaRaNe Objavljeno Maj 29, 2006 Deli Objavljeno Maj 29, 2006 ad kalendas graecas. in to je :D :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Maj 29, 2006 Deli Objavljeno Maj 29, 2006 in to je :D :blush: pomeni "na nikolovo". pa ne jemlji me zares, želim ti vse naj! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Junij 5, 2006 Deli Objavljeno Junij 5, 2006 "Prodam stanovanje (garažo, avto, moped, krkol...). Cena po dogovoru..." Aja? :huh: Kar se mene tiče, če ni dogovora, ni posla. Če ni posla, ni cene. Koji qrac je pol spljoh treba pissat "cena po dogovoru" ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 Eye halve a spelling chequer It came with my pea sea It plainly marques four my revue Miss steaks eye kin knot sea. Eye strike a key and type a word And weight four it two say Weather eye am wrong oar write It shows me strait a weigh. As soon as a mist ache is maid It nose bee fore two long And eye can put the error rite Its rare lea ever wrong. Eye have run this poem threw it I am shore your pleased two no Its letter perfect awl the weigh My chequer tolled me sew. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 lepega dne ga je pobralo, vendar to zanj ni bil lep dan ! <_< .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 nekdo prav pridno in zavestno izgublja čas, čeprav se mu mudi 200 na uro.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 nekdo prav pridno in zavestno izgublja čas, čeprav se mu mudi 200 na uro.. Du aj nou d gaj? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 V temi Aprilia rs 125 en post od save (engačefurjapress) ...lohk sm str 3leta pa se bom zanimu za tvojo mtko, tko da ne mi plizz z takimi. ne vidm smisla :? ga vi :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 V temi Aprilia rs 125 en post od save (engačefurjapress) ne vidm smisla :? ga vi :hmm: Glih tolk kot v tem (engačefurjapress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 smisel... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 Nesmiselno je ždeti v službi, če nimaš kaj delat ... :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 Nesmiselno je ždeti v službi, če nimaš kaj delat ... :doze: Lahko greš domov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 Lahko greš domov. .nesmiselno je iti iz službe, če lahko služiš $€ zgolj z sedenjem :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 Nesmiselno se je mučit s sedenjem, če lahko flegma ležiš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 Lahko greš domov. Nesmiselno je ždeti v službi, če nimaš kaj delat in ne smeš it domov ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 Nesmiselno se je mučit s sedenjem, če lahko flegma ležiš. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 pod noge mi mečejo polena, ustvaril si bom topel dom ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 Nesmiselno je ždeti v službi, če nimaš kaj delat in ne smeš it domov ... daš odpoved, pa je :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se