cupax Objavljeno Maj 20, 2006 Deli Objavljeno Maj 20, 2006 Živjo. Sem višje postave (192cm) ter verjetno starejši kot mnogi uporabniki tega foruma (31) in kupujem skuter. Dovolj bo 50ccm, da gre svojih 80km/h predvsem, pa da je malce večji/višji, meni primeren. Ne rabim nobenih predelav ter tudi ne dirkam po cesti. Skuterji z velikimi kolesi niso izključeni. Zapravil pa bi največ 250.000sit, seveda za rabljenega. Kaj predlagate? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ticmantl Objavljeno Maj 20, 2006 Deli Objavljeno Maj 20, 2006 jah..glede na višino skuterja so 50cc ponavadni zelo podobnih mer! bol robustni skuterji so recimo speedfight,gilera runner,yamaha aerox..to so neke najmodernejše oblike in tudi motorji niso slabi! Sam vozim speedfighta im sem visok 186cm pa nimam problemov dobenih :) kymco ma enga večjega skutera..mislim da se reče spcer,peugeot jetforce je med večjimi (preveč drag)..vseeno predlagam nakup runnerja,aeroxa ali speedfighta .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blindek Objavljeno Maj 20, 2006 Deli Objavljeno Maj 20, 2006 ne priporočam nakupa peugeota jetforca, ker potem bo več na servisi kot na cesti :BUA: kolega dela na moto servisu in je sam rekel, da jih je kar veliko tam, ki so stalne stranke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jur3 Objavljeno Maj 20, 2006 Deli Objavljeno Maj 20, 2006 (popravljeno) Gilera Runner :OK: Se mi zdi med vsemi še najbolj udoben. Dovol prostora za noge (pr Aeroxu pa SpeedFightu se mi zgodil da se mi balanca zapela za koleno :D :eek: mam pa 189cm ;) ), velik sedež (še za bolj komot vožno se usedeš bol nazaj ;) ) + rezervni deli so poceni in jih je veliko. Ne vem, mislm da je Runner prava izbira :) Popravljeno Maj 20, 2006. Popravil Jur3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bugi Objavljeno Maj 20, 2006 Deli Objavljeno Maj 20, 2006 Jst ti tut svetujm runnerja, pa še velik se jih prodaja tko de težko de ga nep dobu za dobr dnar. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ilegalec Objavljeno Maj 21, 2006 Deli Objavljeno Maj 21, 2006 ja kot je že blo povedano :D če boš kupu runerco neboš zgrešo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sebac Objavljeno Maj 21, 2006 Deli Objavljeno Maj 21, 2006 Jest sm meu runnerco pa sm frenda k je cez 190 visok jest sm pa cez 180 in je reku da se sam se na runnerci voz ker je dozt prostora za noge.tko da nebos meu blemov ce 2 velikana gor pels.tko da RUnner Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Maj 22, 2006 Deli Objavljeno Maj 22, 2006 jst ti pa priporočam, da si pogledaš, kaj ti je ušeč in potem se odpelješ sam pogledat zadevo in jo preizkusiš, pa boš videl, če je dovolj prostora. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Maj 22, 2006 Deli Objavljeno Maj 22, 2006 Živjo. Sem višje postave (192cm) ter verjetno starejši kot mnogi uporabniki tega foruma (31) in kupujem skuter. Dovolj bo 50ccm, da gre svojih 80km/h predvsem, pa da je malce večji/višji, meni primeren. Ne rabim nobenih predelav ter tudi ne dirkam po cesti. Skuterji z velikimi kolesi niso izključeni. Zapravil pa bi največ 250.000sit, seveda za rabljenega. Kaj predlagate? Hondo ZOOMER nebo ti žal sugurno najboljši skuter,bo pa treba še malo našparat!!!!!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se