darjant Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 Pozdravljeni. Iščem mehanika v okolici Ljubljane, ki bi bil pripravljen malo pošraufat in pripravit na sezono mojega MZ ETZja 250 l.88. Treba bo menjat zavorno čeljust, start ročka (kurbl) okol pada, noče vžgat (je že delal), ipd. Rezervne dele magari lahko jaz preskrbim (rabljeno zavorno čeljust že mam), samo rad bi enga, ki bi se res mal poglobil v motor, pa da bo mogoče še mene razsvetlil glede kake stvari. Nč, pomagejte. Over and out, D.
Stric Burek Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Ja sej to bi ti moral vsak nardit, sej to so osnovne stvari, fergazer naštelat, mogoče še ventile, pa tisto zamenjat
darjant Objavljeno Maj 23, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Ja sej to bi ti moral vsak nardit, sej to so osnovne stvari, fergazer naštelat, mogoče še ventile, pa tisto zamenjat To bi blo lepo ja. pa vseeno, maš kak konkreten predlog kam? lpD
Tamav Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Ja sej to bi ti moral vsak nardit, sej to so osnovne stvari, fergazer naštelat, mogoče še ventile, pa tisto zamenjat hehe ventilov pa mz še ni videl:; predlagam, da poiščeš nekoga, ki se s šraufanjem ukvarja bolj ljubiteljsko, ker se bo v motor bolj poglobil pa še računček ne bo tako velik .)
JaRaNe Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 To bi blo lepo ja. pa vseeno, maš kak konkreten predlog kam? lpD če ne drugam, se pozanimaj pri zastopniku MZjev za slovenijo
Grilzz Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Ne, ne,... raje kakšnim vaškim mojstrom. Bo ceneje.
Guest Brumer Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 hehe ventilov pa mz še ni videl:; predlagam, da poiščeš nekoga, ki se s šraufanjem ukvarja bolj ljubiteljsko, ker se bo v motor bolj poglobil pa še računček ne bo tako velik .) Kako da nima- na vsakem kolesu po enega Ha Ha Ha :OK: :OK: Ne, ne,... raje kakšnim vaškim mojstrom. Bo ceneje. Pod kozolec, pa s traktorjem pošlepat ,pa bo vžgal in je zrihtan samo še na pijačo !!!! :beer2: :beer2:
bmwslo Objavljeno Maj 24, 2006 Opozori Objavljeno Maj 24, 2006 Sem našel stran, kjer je tudi nekaj navodil i.p.d. za MZ-ja mogoče bo kaj koristnega. Navodila ....
darjant Objavljeno Maj 24, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 24, 2006 Vaški mojster mi hladno povedal da šraufa samo japonce. Pol si pa misli. Če kdo pozna koga, ki bo mi pošraufal MZja se še vedno priporočam za ime, naslov in če Svarun da še telefonsko številko. lpD Ne, ne,... raje kakšnim vaškim mojstrom. Bo ceneje.
ToniTic Objavljeno Maj 24, 2006 Opozori Objavljeno Maj 24, 2006 jaz sicer poznam enga ki bi ti bil pripravlen pomagat, ampak je iz Slov. Bistrice, kar ti je verjetno predaleč
darjant Objavljeno Maj 24, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 24, 2006 jaz sicer poznam enga ki bi ti bil pripravlen pomagat, ampak je iz Slov. Bistrice, kar ti je verjetno predaleč Če imaš bi te prosil za tel. cifro. lpD
Priporočene objave