AREA Objavljeno Junij 4, 2002 Deli Objavljeno Junij 4, 2002 Kira je ona bejba ki je v spotu od FOLKLORA - Maruška? Hudo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Junij 4, 2002 Avtor Deli Objavljeno Junij 4, 2002 FOLKROLA, se opravičujem vsem prizadetim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Junij 5, 2002 Deli Objavljeno Junij 5, 2002 Huh?! O cem ti to govoris?! ---------------------------------- Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno Junij 5, 2002 Deli Objavljeno Junij 5, 2002 quote: Kira je ona bejba ki je v spotu od FOLKLORA - Maruška? Hudo Ej A51 dej sliko na net pa da vidsmo o komu govoriš! ***** Come in peace or stay at home! (oz. potem Medo, ostane doma in si enega u miru narola!! ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Junij 5, 2002 Avtor Deli Objavljeno Junij 5, 2002 Čakite jo grem iskat, čeprav je ne znam prlimat na page Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno Junij 5, 2002 Deli Objavljeno Junij 5, 2002 quote: Čakite jo grem iskat, čeprav je ne znam prlimat na page Pol pa samo link objavi! ***** Come in peace or stay at home! (oz. potem Medo, ostane doma in si enega u miru narola!! ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Junij 5, 2002 Avtor Deli Objavljeno Junij 5, 2002 Ga ne najdem Mislim da sem skupino, reče se jim: FOLKROLA, vido na Videospotnicah, 1. mesto. Nisem pa čist ziher, lahko da je bla ona oddaja na TV3 ko jo vodi ona blondinka. Vas še obvestim... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Junij 5, 2002 Avtor Deli Objavljeno Junij 5, 2002 Zdaj teče ta glasbena oddaja na TV3, hitro vklopit! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 5, 2002 Deli Objavljeno Junij 5, 2002 Nimamo televizije v službi.. žal!!! I want some more!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 5, 2002 Deli Objavljeno Junij 5, 2002 nimamo TV3...zal! ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Junij 5, 2002 Avtor Deli Objavljeno Junij 5, 2002 Te pa hitro v kaki kafič s TV-jem skočit! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 5, 2002 Deli Objavljeno Junij 5, 2002 ahem....tega programa tukaj vseeno ne bom nikjer nasel. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 5, 2002 Deli Objavljeno Junij 5, 2002 quote: Te pa hitro v kaki kafič s TV-jem skočit! Jah... a sem umenila, da sem v službi?? aha.. sem.... veš, ko smo mi v službi delamo... ne hodimo v kafiče!! žal.... I want some more!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Junij 5, 2002 Deli Objavljeno Junij 5, 2002 quote: Te pa hitro v kaki kafič s TV-jem skočit! .... fuzbal gledat... aja ne TV3... I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Junij 5, 2002 Avtor Deli Objavljeno Junij 5, 2002 Ah...nima veze...bom pa klical na TV3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Junij 5, 2002 Avtor Deli Objavljeno Junij 5, 2002 Pupa moreš si malo na izi vzet, delaš lahko itak doma: kuhanje, sesanje, likanje, pranje perila, čiščenje WC-ja... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 5, 2002 Deli Objavljeno Junij 5, 2002 To si verjetno na kako drugo Pupo pomislil ne??? I want some more!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Junij 5, 2002 Deli Objavljeno Junij 5, 2002 quote: To si verjetno na kako drugo Pupo pomislil ne??? I want some more!!!! Oziroma, bolje zanj, da je, ne? Einherjer ------------- www.firestartersmc.com Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Junij 5, 2002 Avtor Deli Objavljeno Junij 5, 2002 Einherjer ne, na "našo" Pupo sem mislo, kaj pa zdaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Junij 5, 2002 Deli Objavljeno Junij 5, 2002 quote: Pupa: Jah... a sem umenila, da sem v službi?? aha.. sem.... veš, ko smo mi v službi delamo... Delamo, kaj? A na forumu se pa posti sami nabijajo? Burn to be wild Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Junij 5, 2002 Deli Objavljeno Junij 5, 2002 quote: Einherjer ne, na "našo" Pupo sem mislo, kaj pa zdaj? Meni je vseeno - caki da te ona v roke dobi :)) Einherjer ------------- www.firestartersmc.com Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Chebi Objavljeno Junij 5, 2002 Deli Objavljeno Junij 5, 2002 Boš takle: God bless the losers, for they determine the winners! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Junij 5, 2002 Avtor Deli Objavljeno Junij 5, 2002 Kaj tisto crno rutico bom mel prek oči zavezano? Eh, nisem glih za take fetish varjante... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Junij 6, 2002 Deli Objavljeno Junij 6, 2002 quote: Kaj tisto crno rutico bom mel prek oči zavezano? Eh, nisem glih za take fetish varjante... Bojim se, da ne bo nic vprasala... Mene je ze tolikokrat tepla, da me je ze vnaprej strah zate. Einherjer ------------- www.firestartersmc.com Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 6, 2002 Deli Objavljeno Junij 6, 2002 Einherjer.. na tvojem mestu bi se jaz samo sebe bala.... kaj pa tvoje zvijanje mojega kolena, pa metanje po tleh... itd...????? Jst sm čist mirna deklica.... to vsi dobro vemo!!! I want some more!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se