Einherjar Objavljeno Junij 6, 2002 Deli Objavljeno Junij 6, 2002 quote: Einherjer.. na tvojem mestu bi se jaz samo sebe bala.... kaj pa tvoje zvijanje mojega kolena, pa metanje po tleh... itd...????? Jst sm čist mirna deklica.... to vsi dobro vemo!!! I want some more!!!! Dobr ajd, ampak zdej ni o meni govora - je pa res, da se vcasih samega sebe ustrasim, ampak samo ce si izza ovinka skocim predse :)) Uff, ze malo opisujem Dali-jeve slike :> Einherjer ------------- www.firestartersmc.com Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno Junij 6, 2002 Deli Objavljeno Junij 6, 2002 Ma sej se da zmeraj izgovarjat na "double personality" Pocasi se dalec pride, hitro pa se dlje. LuCy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YZFgeorge Objavljeno Junij 6, 2002 Deli Objavljeno Junij 6, 2002 Pa ena izmed KATIC je tudi dobra mačka. Accelerate 'till you see God ....then brake. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Junij 6, 2002 Deli Objavljeno Junij 6, 2002 tudi pri sestrah je ena dobra mačka, pa kaj? lp marijan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se