Skoči na vsebino

Isle of Man TT Races

Godspeed

Priporočene objave

a lahko kdo da ksna ABC navodila kako to gledat? al online oz. ker kanal bi to prenasal ? tnx

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

greš na mozillo  napišeš v google itv player se registriraš obvezno označiš kot da si anglež  nato greš sem http://www.xroxy.com/proxy-country-GB.htm  in v mozilli spremeniš proxy da daš manually set proxy in vpišeš enega iz te strani potrdiš in nato lahko gledaš ogormno oddaj

Popravljeno . Popravil ludiluka
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

greš na mozillo  napišeš v google itv player se registriraš obvezno označiš kot da si anglež  nato greš sem http://www.xroxy.com/proxy-country-GB.htm  in v mozilli spremeniš proxy da daš manually set proxy in vpišeš enega iz te strani potrdiš in nato lahko gledaš ogormno oddaj

TNX ! verjetn bom kej zajebnu, but eventually....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

NW200 sem spremljal na bbc strani v živo, zgleda sploh ni bil regijsko zaklenjen stream. Za IOMTT pa ne bo šlo, al kako?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

IOMTT(itv) je bil zaklenjen za UK. Predvidevam da je še vedno, ne vem pa zagotovo.

Če je prenos še kje drugje, ni nujno da je zaklenjeno na regijo.

Popravljeno . Popravil frischfleisch
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V čem je smisel, če jih par % pride iz dirke invalidov?

Noben ni prisiljen da tole vozi. Vsi so tam po svoji volji, in vsi se hočejo dokazat da so najhitrejši. Verjetno ima svoj čar tudi navadna cesta, po kateri vozijo, ki ne odpušča napak. Vsaj velikih ne. In nima smisla debatirat o tem, koliko jih je invalidov in koliko jih umre, vsaj oni ne razmišljajo o tem. Zakaj bi potem mi?

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kar se tiče regionalnega zaklepa uporabite naslednji dodatek za brskalnike:

http://hola.org/

Tam si potem izbereš državo za katero želiš, da te brskalnik prikazuje :)

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

NW200 sem spremljal na bbc strani v živo, zgleda sploh ni bil regijsko zaklenjen stream. Za IOMTT pa ne bo šlo, al kako?

iomtt bo tut na bbcju ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

thx

na itv4 niso v živo ampak z malo zakasnitvijo, se mi zdi. ker vrjetno nimajo dirk ob 9ih ponoči??

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

thx

na itv4 niso v živo ampak z malo zakasnitvijo, se mi zdi. ker vrjetno nimajo dirk ob 9ih ponoči??

lej sj bomo videli..al pa bt sport 1,2 ,,sky live 1,2..eurosport 1 ,2 ...objavim če še bom kje zasledu ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tale je pa top interaktivna FREE varianta, mas vsezivo,

gres na iomtt.com, kliknes na tt live, uneses mail in ime, poslejo ti kodo pa mas al na tablci al pa na pc.ju vse mozno....

• Všeč mi je 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tale je pa top interaktivna FREE varianta, mas vsezivo,

gres na iomtt.com, kliknes na tt live, uneses mail in ime, poslejo ti kodo pa mas al na tablci al pa na pc.ju vse mozno....

tnx

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!