SiR Objavljeno Maj 26, 2006 Deli Objavljeno Maj 26, 2006 Ehh. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Maj 26, 2006 Deli Objavljeno Maj 26, 2006 Vse skupaj bo zelo podobno debati o neizkušenih voznikih na dirkališčih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Maj 26, 2006 Deli Objavljeno Maj 26, 2006 Ja pa kaj si ti nor. Pol pa meni pravijo, da nisem čist diht! :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Maj 26, 2006 Deli Objavljeno Maj 26, 2006 Pol pa meni pravijo, da nisem čist diht! :? To drži 150%. Ti si, ko sma šla na Everst, ves cajt mižal. Čudak. :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Maj 26, 2006 Deli Objavljeno Maj 26, 2006 se dogaja redno, nevem zakaj bi bilo to kaj posebnega. pač zahteven šport ki niti slučajno ni za vsakega in tudi najboljšim se lahko kaj zgodi. žal :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaciga Objavljeno Maj 26, 2006 Deli Objavljeno Maj 26, 2006 sej nista hotla it na Everest. mal sta zalutala, ker nista dobro vidla markacij. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Maj 26, 2006 Deli Objavljeno Maj 26, 2006 To drži 150%. Ti si, ko sma šla na Everst, ves cajt mižal. Čudak. :krneki: Ja pa si ti kdaj sebe videl v alpinistični opravi? Če bi se, bi se fukno v prvi prepad, ne pa samo mižal. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Maj 26, 2006 Deli Objavljeno Maj 26, 2006 Ja pa si ti kdaj sebe videl v alpinistični opravi? Če bi se, bi se fukno v prvi prepad, ne pa samo mižal. :P ja. tudi v alpinistični opravi zgledam uber kul. B) Da sem še sam sebi fauš. Vem, ni mi lahko. Sploh ne. :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Maj 26, 2006 Deli Objavljeno Maj 26, 2006 ja. tudi v alpinistični opravi zgledam uber kul. B) Da sem še sam sebi fauš. Vem, ni mi lahko. Sploh ne. :grrr Sta pila cvet, jima je ušel pogled... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Maj 26, 2006 Deli Objavljeno Maj 26, 2006 Ja pa kaj si ti nor. Pol pa meni pravijo, da nisem čist diht! :? to tak al tak nisi .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 26, 2006 Avtor Deli Objavljeno Maj 26, 2006 sej nista hotla it na Everest. mal sta zalutala, ker nista dobro vidla markacij. :D Hehe, kitajska planinska transverzala :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se