VmasIna Objavljeno Oktober 3, 2005 Deli Objavljeno Oktober 3, 2005 1.)Laško 2.)Zlatorog 3.)Laški pir ;) :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno Oktober 3, 2005 Deli Objavljeno Oktober 3, 2005 1. Tuborg 2. Heineken 3. Union Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ar Objavljeno Oktober 3, 2005 Deli Objavljeno Oktober 3, 2005 1. Desperados 2. Laško 3. vse verzije pšeničnih (Erdinger,....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 1. Union 2. Laško 3. Amstel lp B Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zmajcek Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 1. laško 2. heiniken 3. turbog zraven pa paše še dobra družba!!! :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mrki Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 1. Laško 2. Staročeško 2. Kilkenny Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 1. Union 2. Uniona 3. Unione Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 1. Superca 2. Veliko pivo 3. Malo pivo Samo da ima peno. :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 a se bandidos Ice šteje med pir-e? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 a se bandidos Ice šteje med pir-e? :hmm: ← ne :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 a se bandidos Ice šteje med pir-e? :hmm: ← NE. :angry: :nono: Razne pocarije, ko je pivo zmešano s čem, ne štejejo. Pivo ni vino, da bi neke špricare z njim delal. :wacko: :wacko: :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 a se bandidos Ice šteje med pir-e? :hmm: ← To pa pijejo pičke. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 pol sem pička...vabim na osebni preizkus če se me res da "pojebat" :devil: :fight1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 pol sem pička...vabim na osebni preizkus če se me res da "pojebat" :devil: :fight1: ← Po karakterju zgleda da res. Preizkus ni potreben. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzek Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 Skoraj kerkol je dobr, sam da teče... Drgač pa: 1.Nikšićko, 2.Union, 3.razna češka piva,.... UFFF :blink: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 1laško 2.karlovačko 3.razno :hmm: :slap: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 Trapistovski Chamay No.5 Od domace scaline sem se pa odlocil za Union. Zlatorog je lasko, Union pa pivo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 Po karakterju zgleda da res. Preizkus ni potreben. ← Lepa :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 Lepa :D ← kakšen pir je pa to :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 1. Šljiva 2. Dunja 3. Loza :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 kakšen pir je pa to :blink: ← To je osmi pir. Ker po osmem piru je vsaka lepa :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocky Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 1. Triumph Trophy 1.2 :OK: :worship: 2. Triumph Speed Triple :OK: :worship: 3. Triumph Daytona 675 :OK: :worship: Aja pivo! Sem se malo zmotil. To mlado vino je pa res noro. Hik! 1. Heineken 2. Nikšičko + Laški kozel 3. Guinnes Drugače pa ni ga čez Jacka. Tistega Danielsa. :OK: :worship: Pa lep pozdrav izpod veselih vinogradov! ROCKY B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 1.Guiness 2.Union 3.Pan Pi*da zdej sem pa žejen....... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 1. laško 2. laško 3. ena na katero sem vabljen ma še ni povabila... <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se