Provokator Objavljeno Marec 28, 2007 Deli Objavljeno Marec 28, 2007 1.Veliko Laško 2.Malo Laško 3.Točeno Laško :grim :grim :grim saj po eni stran imaš čisto prav..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Marec 28, 2007 Deli Objavljeno Marec 28, 2007 saj po eni stran imaš čisto prav..... Nima prow .. moj MB-znanec pravi da gre takole: 1 malo Laško (sam tega bom) 2 veliko Laško (sy ne morm sam tega) 3 točeno Laško (uffa je cool) 4 točeno Laško Superca (qrc gleda use skupi) 5 točeno Laško ... točeno Laško ... točeno Laško ... točeno Laško ... 6 natakar en Taxi prosm :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sparx Objavljeno Marec 28, 2007 Deli Objavljeno Marec 28, 2007 saj po eni stran imaš čisto prav..... :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 ...zadnja 3.... :beer1: :beer1: :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sEh Objavljeno April 8, 2007 Deli Objavljeno April 8, 2007 ni važn kir sam de je UNION :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno April 8, 2007 Deli Objavljeno April 8, 2007 1. Temno Laško 2. temni Gösser 3. Laški Pils :beer1: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno April 8, 2007 Deli Objavljeno April 8, 2007 1. laško 2. laško 3.laško :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sadida Objavljeno April 9, 2007 Deli Objavljeno April 9, 2007 1. stella artois 2.guinness 3.heineken oz. laško :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 9, 2007 Deli Objavljeno April 9, 2007 1. laško 2. laško 3.laško :P :worship: :worship: :worship: p.s. Zadnje čase moram to še posebej povdarjat. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno April 9, 2007 Deli Objavljeno April 9, 2007 ni važn kir sam de je UNION :beer1: am... vprašanje je bilo kero pivo ti je najljubše :D :D :D drugač pa: 1. Heineken 2. Staropramen 3. Laško Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cation Objavljeno April 9, 2007 Deli Objavljeno April 9, 2007 1.na prvem mestu laško (sem ga najbolj navajen). 2. pils 3. ko smo pri sosedu pred leti "fršolali", smo pili celjskega grofa (modrega). mi je pasal, tako da škoda, da ga ni več.... ko je sila :yea1: pač mercator pir :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno April 9, 2007 Deli Objavljeno April 9, 2007 (popravljeno) prvo mrzlo, pa drugo mrzlo, tretje mrzlo... :lol: Popravljeno April 9, 2007. Popravil pizdek 69 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno April 9, 2007 Deli Objavljeno April 9, 2007 1.na prvem mestu laško (sem ga najbolj navajen). 2. pils 3. ko smo pri sosedu pred leti "fršolali", smo pili celjskega grofa (modrega). mi je pasal, tako da škoda, da ga ni več.... ko je sila :yea1: pač mercator pir :grim kako lahko piješ pir, katerega sestavina je švic mariborskih zidarjev :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sEh Objavljeno April 9, 2007 Deli Objavljeno April 9, 2007 (popravljeno) am... vprašanje je bilo kero pivo ti je najljubše no ja točen UNION :yea1: sem se dons spet ene parkat prepriču Popravljeno April 9, 2007. Popravil sEh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno April 9, 2007 Deli Objavljeno April 9, 2007 3Xlaško ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Axeman Objavljeno April 10, 2007 Deli Objavljeno April 10, 2007 1.bandidos ice :OK: :OK: :OK: 2.Union :OK: :OK: 3.Laško :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sEh Objavljeno April 11, 2007 Deli Objavljeno April 11, 2007 2 dcl uniona :) 3 dcl uniona :D 5 dcl uniona :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno April 11, 2007 Deli Objavljeno April 11, 2007 LAŠKO :OK: LAŠKO :worship: LAŠKO :yea1: AMPAK STARI, LAŠKO JE PA ZAKON :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ole Objavljeno Maj 3, 2007 Deli Objavljeno Maj 3, 2007 - laško - bavaria (ker je v akciji :OK: :OK: ) - efes Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno Maj 3, 2007 Deli Objavljeno Maj 3, 2007 Ta deveti je se buljšejši. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Maj 6, 2007 Deli Objavljeno Maj 6, 2007 lašško flaško pa tanova dva banditosa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Maj 6, 2007 Deli Objavljeno Maj 6, 2007 1. Karlovačko 2. Ožujsko 3. Laško :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Maj 7, 2007 Deli Objavljeno Maj 7, 2007 v flasi, v konzervi in v sodu. vse original zapakirano in dalec od mene. B) pivo: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Maj 7, 2007 Deli Objavljeno Maj 7, 2007 vse original zapakirano in dalec od mene. B) pivo: :SS Svašta! :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Malcom Objavljeno Maj 7, 2007 Deli Objavljeno Maj 7, 2007 And winer is UNION :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: no men Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se