Thundercat Objavljeno Junij 5, 2002 Deli Objavljeno Junij 5, 2002 Kdo bo bil, naj bi bil, bi moral biti postati naš novi predsednik na naslednjih predsedniških volitvah? Kaj je z Drnovškom? Kaj menite o Arharju? Ali o komu drugem!! Politične frustracije in pohvale..... Thundercat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Junij 5, 2002 Deli Objavljeno Junij 5, 2002 Mene boli ku*ac kdo bo, čeprav mi ni vseeno kaj bo z našo prihodnostjo. Itak pa s novim predsednik pridejo nova pričakovanja, noben pa se ni uspel nardit nic takega kar bi mi navadni smrtniki cutli na svoji kozi. To da je psihodnost naših rokah je totalni lame, volitve so samo psiholoska fora, v ozadju pa je totalna svinjarija. Stavim da bo Drnovšek. Kaj mislite da bi kar tak odstopo s tega polozaja, ki mu je zagotovljen in se podal v neznane vode ne da bi vedo ce bo uspel? No way! Vi kar idite volit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Junij 5, 2002 Deli Objavljeno Junij 5, 2002 Se opravičujem za slovnične napake Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sasl Objavljeno Junij 5, 2002 Deli Objavljeno Junij 5, 2002 Fantje in dekleta najbolje za našo državico bi bilo,če povabimo Bila Klintona,pa naj on predsednikuje-bomo najslavnejša država daleč naokoli.Saj ni kaj za zajebat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Junij 5, 2002 Deli Objavljeno Junij 5, 2002 a mene bi podprli ce bi kandidiral? obljubim da bo slovenija dobila vec medijskega prostora na CNN kot z sestrami pa dirkalisce nekje blizu mojega doma, verjetno na vranskem da nebi druge prikrajsali! rabim 5000 podpisov in se par glasov vec! edino nevem ce ne bi cerkva kake mocne anti-kampanije naredla (strelnikoffpress)! SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Chebi Objavljeno Junij 5, 2002 Deli Objavljeno Junij 5, 2002 Jelinčič bi bil kr pravšnji - glih prov je nor za to našo upside-down Slovenijo. God bless the losers, for they determine the winners! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno Junij 5, 2002 Deli Objavljeno Junij 5, 2002 quote: a mene bi podprli ce bi kandidiral? obljubim da bo slovenija dobila vec medijskega prostora na CNN kot z sestrami pa dirkalisce nekje blizu mojega doma, verjetno na vranskem da nebi druge prikrajsali! rabim 5000 podpisov in se par glasov vec! edino nevem ce ne bi cerkva kake mocne anti-kampanije naredla (strelnikoffpress)! SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! .....začni zbirat podpise.......... mojega imaš lp., bmw Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Chebi Objavljeno Junij 5, 2002 Deli Objavljeno Junij 5, 2002 Mojga tut! God bless the losers, for they determine the winners! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Junij 5, 2002 Deli Objavljeno Junij 5, 2002 Predsednik ni neka jaka funkcija, ker mu ustava močno omejuje delokrog. Zato niti ni bistveno kdo je predsednik. V bistvu političnega nasprotnika najbolj zafrkneš tako, da ga postaviš za predsednika, ker mu tako zavežeš politične roke in ga politično onemogočiš. Je pa verjetno prijetna služba, če si rad v središču pozornosti. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Junij 6, 2002 Deli Objavljeno Junij 6, 2002 Pervy, evo ti moj glas. Ampak samo če boš v predvolilni kampanji obljubil vsak dan frišno slikco v našem peskovniku. Pa kvaliteta bo važna, ne kar en šodr!! Obljubiš??? Pa glej, da boš obljube tudi izpolnil, saj ni dvoma, da boš izvoljen! LP HHV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Junij 6, 2002 Deli Objavljeno Junij 6, 2002 moj glas tud maš manjka ti jih še 4994 pa da lahko kandidiraš. v lendavi bi jih lahko nabral nekaj pa prejšnji teden v sežani no idejo sem ti dal. to pa stane a ne? lp marijan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Junij 6, 2002 Deli Objavljeno Junij 6, 2002 no vidis z lendavo pa ni slaba ideja, skoda da ni leto rockbitch da bi kako sliko za predvolilne plakate naredil. no bomo pa v puli (he he). samo ekipo se zberem pa gremo v akcijo! torej vsem zbranim bom v lendavi predstavil moj program pol pa zberemo podpise in pervy-ja za predsednika. sklikice bojo vsak dan sveze, ustavo pa se da spremenit! SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Junij 6, 2002 Avtor Deli Objavljeno Junij 6, 2002 Ja BRRRM se strinjam s tabo, čist! To je neka funkcija tako za provizoriš. Sam je pa važno kdo je tam gor, da ne počne kake pizdarije ko ga ne gledamo! Pa tud če že vlečejo dnar od nas jst raje vidm da ga vleče kdo ki ima kaj pojma o tem kaj naj bi delal, kot pa kr nekdo ki je tam brezveze! Druže Kučan mi ti se kunemo.... Thundercat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Junij 6, 2002 Deli Objavljeno Junij 6, 2002 Ej, jaz bi pa uno pingvinko... ups, redovnico, ki je bila slovenka leta... kaj je ze bila... pa se je spreobrnila v normalno podobo, za svoja leta fejsta babo, pa se zrihtana je, da za svoja leta seksi zgleda... ma... kaj je ze bila... a je bila Zabot al' neki tacga?! Vsaj babo bi mel za precednico... ---------------------------------- Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Junij 7, 2002 Deli Objavljeno Junij 7, 2002 Gregs, potem pa vzemi za predsednico Lavtižar-Beblerco ali pa Tovornico, ki sta v politiko že vpeljani. Najprej fanatiki, nato pa spreobrnjenci so preveč sumljivi, pa če so še tako lepi. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Junij 7, 2002 Deli Objavljeno Junij 7, 2002 Eheheheh... mogoce imas pa prav... Ampak a niso tako ali tako vsi politiki eni cudni tici, spreobnjeni tako ali drugace ta takrat, ko so se iz zibke skotalili?! ---------------------------------- Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Junij 7, 2002 Deli Objavljeno Junij 7, 2002 GREGS..... Kot velikemu zagovorniku žensk za predsednice,ti priporočam vse slovenske predstavnice lepšega spola!!! Edino za POŽONEC..... njet,zanjo pa ne bom volil. Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Junij 7, 2002 Deli Objavljeno Junij 7, 2002 quote: Edino za POŽONEC..... njet,zanjo pa ne bom volil. Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo A je ona tud ženskega spola? Lojzi ma vas rad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Junij 7, 2002 Deli Objavljeno Junij 7, 2002 Ja, ja, ja... zensko za precednico.... ---------------------------------- Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Chebi Objavljeno Junij 7, 2002 Deli Objavljeno Junij 7, 2002 Pa ne sme bit prevelka, da se bo lahko z bivšim presidentom slikala! God bless the losers, for they determine the winners! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Junij 10, 2002 Deli Objavljeno Junij 10, 2002 Ej, jaz bi pa uno pingvinko... seksi zgleda... ---------------------------------- Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Junij 10, 2002 Deli Objavljeno Junij 10, 2002 Ehehehheeheehehe..... HHV, dobra fora.... ---------------------------------- Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Junij 18, 2002 Deli Objavljeno Junij 18, 2002 Jest sm že predsednik, tko de mi je čist vseeno kako se boste odločil... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Junij 23, 2002 Deli Objavljeno Junij 23, 2002 Se vam ne zdi, da je Drnovšek kot prazna puška, iz katere so bili izstreljeni že vsi naboji?? Mislim, da si nihče ne želi ljudi iz ene stranke - LDS - oz. njenih "somišljenikov", na vseh pomembnejših funkcijah v državi (presednik države, predsednik vlade, guverner banke, 8 od 9ih ustavnih sodnikov,...). Can you say: KOMUNIZEM??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Junij 23, 2002 Deli Objavljeno Junij 23, 2002 Predsednik ni neka jaka funkcija, ker mu ustava močno omejuje delokrog. Zato niti ni bistveno kdo je predsednik. V bistvu političnega nasprotnika najbolj zafrkneš tako, da ga postaviš za predsednika, ker mu tako zavežeš politične roke in ga politično onemogočiš. Je pa verjetno prijetna služba, če si rad v središču pozornosti. Brrrm Predsednik države res spada v izvršilno vejo oblasti, vendar ima določene pristojnosti, ki so dane SAMO NJEMU! - imenuje državne funkcionarje (ustavne sodnike - ki jih na njegov predlog izvoli državni zbor), člane sodnega sveta (5 od 11 - ostalih 6 izvolijo sodniki med sabo, sodni svet pa predlaga sodnike državnemu zboru) ... celotna sodna veja oblasti je torej v njegovih rokah!?! - postavlja in odpoklicuje veleposlanike in poslanike republike, - predsednik države po posvetovanju z vodji poslanskih skupin predlaga državnemu zboru kandidata za predsednika vlade Mogoče izgledajo te funkcije popolnoma nedolžne, vendar imajo pomembno vlogo v našem političnem prostoru. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se