Brihta Objavljeno December 21, 2006 Opozori Objavljeno December 21, 2006 Svoji dragi jaz podarjam tehniko. Da imam še jaz kaj od tega :grim
Pike Objavljeno December 21, 2006 Opozori Objavljeno December 21, 2006 Nabavil sem 12 buteljk vina od tega 8 polsladkih. Sem rekal, da zanjo pa je bila full vesela. Aja, ona vina ne pije jaz pa :OK: :OK:
Brihta Objavljeno December 21, 2006 Opozori Objavljeno December 21, 2006 Nabavil sem 12 buteljk vina od tega 8 polsladkih. Sem rekal, da zanjo pa je bila full vesela. Aja, ona vina ne pije jaz pa :OK: :OK: Pizda egoistična :P
Pike Objavljeno December 21, 2006 Opozori Objavljeno December 21, 2006 Pizda egoistična :P Kva, to se tako dela!!!!!! .) Kdo bo pa cel večer pijano babo gledu? Pa z mize pospravu večerjo, pa otroke dal spat, pa mene zbudu, da grem s kavča v posteljo spat! Pa drva v peč metu, da nas ne bo zeblo,... Delo je potrebno organizirati :glare: :slap:
vapotek Objavljeno December 21, 2006 Opozori Objavljeno December 21, 2006 Kva, to se tako dela!!!!!! .) Kdo bo pa cel večer pijano babo gledu? Pa z mize pospravu večerjo, pa otroke dal spat, pa mene zbudu, da grem s kavča v posteljo spat! Pa drva v peč metu, da nas ne bo zeblo,... ...pa šel "utrjevat" dobre sosedske odnose.
Pike Objavljeno December 21, 2006 Opozori Objavljeno December 21, 2006 :beer2: ...pa šel "utrjevat" dobre sosedske odnose. :beer2:
vapotek Objavljeno December 21, 2006 Opozori Objavljeno December 21, 2006 ...pa šel "utrjevat" dobre sosedske odnose. Ups, mislil sem "šla". :blush:
Brihta Objavljeno December 22, 2006 Opozori Objavljeno December 22, 2006 Ups, mislil sem "šla". :blush: Sem jst tut čudn pogledal, ko se je strinjal :blink:
Pike Objavljeno December 22, 2006 Opozori Objavljeno December 22, 2006 Aja, da bi babo poslal okrog hodt! Ne ga srat, se ji bo kaj zgodilo potem bom pa sam ostal s froci pa nas ziher še nas vrag vzame. Kdo bo pa kuhal, pral, likal v trgovino hodu, froce rihtal pa v vrtec vozil. Ne, ne, je preveč delikatna zadeva, da bi se jo izpostavljalo :grim :grim :grim
BremzPenzl Objavljeno December 22, 2006 Opozori Objavljeno December 22, 2006 Aja, da bi babo poslal okrog hodt! Ne ga srat, se ji bo kaj zgodilo potem bom pa sam ostal s froci pa nas ziher še nas vrag vzame. Kdo bo pa kuhal, pral, likal v trgovino hodu, froce rihtal pa v vrtec vozil. Ne, ne, je preveč delikatna zadeva, da bi se jo izpostavljalo :grim :grim :grim E ti bogi, bogi, kak je tebi hudo....
BremzPenzl Objavljeno Februar 16, 2007 Opozori Objavljeno Februar 16, 2007 idealno darilo? Madona, celi monitor sn že polizo ... pa nič :?
GrCaR Objavljeno Februar 16, 2007 Opozori Objavljeno Februar 16, 2007 Madona, celi monitor sn že polizo ... pa nič :? :lol1: :lol1: :lol1:
andi1 Objavljeno Februar 25, 2007 Opozori Objavljeno Februar 25, 2007 Idealno darilo? Odvisno od različnih faktorjev: vzroka, razpoloženja, dolžine trajanja razmerja ... Mene ima včasih, da bi ji podaril enosmerno letalsko karto za Aljasko. :angry:
moto rider Objavljeno Marec 1, 2007 Opozori Objavljeno Marec 1, 2007 V celofan zavita dobra mrha!!! :OK: :OK: :P
Anubis Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 V celofan zavita dobra mrha!!! :OK: :OK: :P Imam raje živo in umito.
moto rider Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 (popravljeno) Imam raje živo in umito. Jst jo pa najraje sam stuširam! :D :D :grim :P Živahno, se razume. Popravljeno Marec 2, 2007. Popravil moto rider
BremzPenzl Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 Jst jo pa najraje sam stuširam! :D :D :grim :P Živahno, se razume. z ledeno mrzlo vodo :devil: :OK:
moto rider Objavljeno Marec 12, 2007 Opozori Objavljeno Marec 12, 2007 ...zvončki in trobentice....!!!! Saj pomlad je tu! :010 :010 :010 :OK: :OK:
moto rider Objavljeno Marec 12, 2007 Opozori Objavljeno Marec 12, 2007 jst sm najboljše darilo. B) :slap: :OK: :D :D :D :OK: :grupni: :grupni: :OK: :P Še dobro, da moja foruma ne bere! :P :P
Kosho Objavljeno Marec 25, 2007 Opozori Objavljeno Marec 25, 2007 Idealno darilo? Parfum + rdeča vrtnica, samo moraš točno vedet kater parfum si želi ;) :blink:
soncy Objavljeno Marec 25, 2007 Opozori Objavljeno Marec 25, 2007 Idealno darilo? Parfum + rdeča vrtnica, samo moraš točno vedet kater parfum si želi ;) :blink: tud vrtnice nimamo vse rade :grrr tko da je idealno darilo za vsakega drugačno. :grim človeka morš dobr poznat :grim
frfljot Objavljeno Marec 25, 2007 Opozori Objavljeno Marec 25, 2007 (popravljeno) Idealno darilo? Parfum + rdeča vrtnica, samo moraš točno vedet kater parfum si želi ;) :blink: doolgo nazaj sem mojemu povedala katera znamka prfumov je meni noro dobra... tipično pa mu je šla ta opomba skozi eno uho not...skozi drugo vn.... :angry: :closedeyes: FORA pa je, da mi je po naključju točno ta prfum kupu letos ... .) :OK: ja no..konec dober ...vse dobro... :wub: :whistle: ps: prfum je idealen, če res ne veste kaj bi...za oba spola... Popravljeno Marec 25, 2007. Popravil frfljot
KeC Objavljeno Marec 26, 2007 Opozori Objavljeno Marec 26, 2007 ps: prfum je idealen, če res ne veste kaj bi...za oba spola... Hm, redno tuširanje bi znal pomagat. :evilgrin:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se