Pravokotar Objavljeno Avgust 30, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2005 ...katero darilo bi bilo najboljše,tako da bi reklo "všeč si mi".... ← Morda šolenčki :hmm:
Anubis Objavljeno Avgust 30, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2005 jap, nameravam se zaletet v kako venera shop med kupovanjem darila...za poleg... ;) :OK: :OK: :OK: ← Mogoče bi se potem moral vprašat za koga kupuješ darilo? Te stvari so meni osebno, kot darila, hudo idiotske. Če pa že, potem gresta skupaj ampak ne za "njeno" darilo. Darila so osebna stvar ali pa jih rajši ne kupuj. IMHO
Nagaya Objavljeno Avgust 30, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2005 definitivno padam na knjige, stripe in podobne zadeve...pa diznijeve risanke :)
SiR Objavljeno Avgust 30, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2005 fotkaš jo in potem objaviš v tej temi... Kaj lepšega, kot njeno lepoto obelodaniti pred vesoljnim motosvetom?
bubamara Objavljeno Avgust 30, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2005 fotkaš jo in potem objaviš v tej temi... Kaj lepšega, kot njeno lepoto obelodaniti pred vesoljnim motosvetom? ← ne vem, če ti to upaš :D :whistle:
Nagaya Objavljeno Avgust 30, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2005 ne vem, če ti to upaš :D :whistle: ← ne rabi ker padam na knjige :) ...sem pa ziher da si neizmerno zeli to naredit :closedeyes:
SiR Objavljeno Avgust 30, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2005 ne vem, če ti to upaš :D :whistle: ← Jst ne sprašujem na motosvetu "kaj narediti" (v zvezi z bejbami that is ) ;)
maXXXimum Objavljeno Avgust 30, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2005 Jst ne sprašujem na motosvetu "kaj narediti" (v zvezi z bejbami that is ) ;) ← Ampak glede na to, da svetujes, bi si mislu, da svetujes iz lastnih (pozitivnih) izkusenj.. al posiljas cloveka ki prosi za nasvet na tanek led? .)
Gionni Objavljeno Avgust 30, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2005 definitivno padam na knjige, stripe in podobne zadeve...pa diznijeve risanke :) ← Nagaya, a prideš k meni malo? Sem glih dobil The Lion King (Special Edition) 1, 2 in 3. del! :D
Nagaya Objavljeno Avgust 30, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2005 Nagaya, a prideš k meni malo? Sem glih dobil The Lion King (Special Edition) 1, 2 in 3. del! :D ← sori...mam
SiR Objavljeno Avgust 30, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2005 Ampak glede na to, da svetujes, bi si mislu, da svetujes iz lastnih (pozitivnih) izkusenj.. al posiljas cloveka ki prosi za nasvet na tanek led? .) ← ne, predlagam ... moja lastna izvirnost :)
smokey20 Objavljeno Avgust 30, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2005 sori...mam ← posodiš :blush: se bova pol pri kaki furci pomenla o levčku :wub:
SiR Objavljeno Avgust 30, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2005 posodiš :blush: se bova pol pri kaki furci pomenla o levčku :wub: ← ti kr pridi ... Nagaya ma velik dela, pa boš kar z mano gledal ... :blush: :wub:
smokey20 Objavljeno Avgust 30, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2005 ti kr pridi ... Nagaya ma velik dela, pa boš kar z mano gledal ... :blush: :wub: ← Pridem, pod pogojem, da se mi ne bo treba s tabo o levčku ment :slap: :lol1: :lol1: :lol1: pa če bo kaka piva padla :rolleyes:
maXXXimum Objavljeno Avgust 30, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2005 ti kr pridi ... Nagaya ma velik dela, pa boš kar z mano gledal ... :blush: :wub: ← :lol1: Sym :OK:
SiR Objavljeno Avgust 30, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2005 Pridem, pod pogojem, da se mi ne bo treba s tabo o levčku ment :slap: :lol1: :lol1: :lol1: pa če bo kaka piva padla :rolleyes: ← Dej raje mamici reči, če te lahko včlani v društvo za zmerni razvoj in napredek posameznikov, ki jim cuclji ne pomagajo ...... sajmn d feg..... :) ← Thundercat the Genious ...
Špilferderber Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 make yourself smart make yourself useful Idealno darilo za partnerko?
Anubis Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 Ok. Tega bluzenja v tri p.m. je pa sedaj zares zadosti. Naj vam preženem kopreno izpred vidnega polja in vam razjasnim kako je s to stvarjo. Idealna, univerzalna in edina možna stvar, kot darilo za katerokoli partnerko je samo ena. Jaz. Res pa je, da je to skorajda neizvedljivo ampak resnica je pač taka kakršna je. Zatiskati si oči pred tem dejstvom je nepotrebno početje - tako kot ne bi hotel it v kino gledat iluzije. Tako je. :D
SiR Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 to se tut men zdi ,da je "jaz" idealno darilo za partnerko ;)
pirrulz Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 (popravljeno) Idealna, univerzalna in edina možna stvar, kot darilo za katerokoli partnerko je samo ena. Jaz. :D ← Aha, torej, če te prav razumem: jaz. ;) :P ups, Sym za minut hitrejši. :ninja: sva pa tu nekje. ;) Popravljeno Avgust 31, 2005. Popravil pirrulz
Nagaya Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 čist, dišeč, polikan, popedenan, krasen in čudovit TI.... :doze: :hmm: nope.....I'll take icecream anytime :kva2:
Anubis Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 Natanko tako, kot sem pričakoval - kot zgodba o dveh butcih, ki sta verjela, da je ogledalo izključno njuna slika. Fantje saj bo. :) Peska, da si ga zmečete v oči je zagotovo še dovolj. :) :)
Thundercat Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 čist, dišeč, polikan, popedenan, krasen in čudovit TI.... :doze: :hmm: nope.....I'll take icecream anytime :kva2: ← bogi sym.... :friend1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se