lojzi Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 aja :eek: :blink: od kje pa ti to veš :hmm: ← Probi pa fasej Anubisa (tko al drugače .) )
Anubis Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 Ta mladina... Enkrat bodo že spoznale...potem bo pa kesanja za ves čas za nazaj, kako so lahko živele... Ampak Življenje je prase. Človek obrača, Bog obrne. :)
Anubis Objavljeno Oktober 2, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2005 kaj takega ← ? Jaz uporabljam to že leta. :blush:
chris Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 ? Jaz uporabljam to že leta. :blush: ← Lepo od tebe, da si šele sedaj, po več letih uporabe, pripravljen to deliti z nami :P A prej nisi mogel narest reklame?? :devil: :naughty:
Anubis Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 Lepo od tebe, da si šele sedaj, po več letih uporabe, pripravljen to deliti z nami :P A prej nisi mogel narest reklame?? :devil: :naughty: ← Uhhh...veš kako je s tem - stvari, ki so meni samoumevne izvabljajo pri drugih globoko začudenje in me oddaljujejo od običajnega. ;) Zato sem kar sem. :) :devil:
Sanda7 Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 ? Jaz uporabljam to že leta. :blush: ← to me pa res osrečuje,da ta zadevca zdrži že leta,sem mislila bl šparat pa vidim da ni potrebe :OK:
moto rider Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 Idealno darilo?... Za motorista? Motoristko? MOTORBIKE!!! :D
Tepko Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 Pri izbiri darila je treba biti zelo previden. Napačno darilo in lahko se zgodi, da boste morali eno leto ročno popravljati napake... :devil: (negovorimizlastnihizkušenj)
Sanda7 Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 Idealno darilo?... Za motorista? Motoristko? MOTORBIKE!!! :D lahko tud za vse tri :grim
Lowrenc Objavljeno November 5, 2005 Opozori Objavljeno November 5, 2005 Jutr' bom verjetn' bivši poklonu en paklc Rafaelotov. Bomo vidl, če bo užgal :blush: še kar :wub: in po enmu letu skoz bl...
Sanda7 Objavljeno November 5, 2005 Opozori Objavljeno November 5, 2005 pr men bi bl bajadere užgale :grim njami
Lowrenc Objavljeno November 7, 2005 Opozori Objavljeno November 7, 2005 Rafaelo ne pomaga čist nč-sj je bla vesela sam za stvar pa še kar ni! LIFE SUCKS!
SiR Objavljeno November 7, 2005 Opozori Objavljeno November 7, 2005 Rafaelo ne pomaga čist nč-sj je bla vesela sam za stvar pa še kar ni! LIFE SUCKS! probi ji kšnga fejst tipa zrihtat, mogoče bo pa tega bolj vesela? :OK:
Lowrenc Objavljeno November 7, 2005 Opozori Objavljeno November 7, 2005 probi ji kšnga fejst tipa zrihtat, mogoče bo pa tega bolj vesela? he-he-he Zlo smešno! In tole je že off topic in ... gremo dalje! :doze:
Sanda7 Objavljeno November 7, 2005 Opozori Objavljeno November 7, 2005 joj symru kaj si ti žleht,le po kom si se vrgu :P probi ji kakšno večerjo skuhat,al pa vsaj pašto če druzga ne znaš. al pa pico ji speč pa skup mesita testo :naughty:
Kruse Objavljeno November 8, 2005 Opozori Objavljeno November 8, 2005 (popravljeno) Iz enga vica T-shirt in vibrator. If she doesn't like the shirt, she can fuck her self. Za desca pa..... :hmm: kaj pa vem....umetna roka? :? Popravljeno November 9, 2005. Popravil Thundercat
Python Objavljeno November 8, 2005 Opozori Objavljeno November 8, 2005 Za koga a deca al babo :krneki:
Kruse Objavljeno November 9, 2005 Opozori Objavljeno November 9, 2005 A umetna roka? Ta je lahko za oba. Za babo, k bo z njo dobila okol kepe, za desca pa zato, k ga ta prava roka nau bolela in jo bo lahko uporabil za zahtevnejsa opravila, kjer je potrebna velika zbranost, recimo iskanje nafte v surli. Ali pa za finomehanicna opravila z daljincem. Pa se kaksen meter vecji doseg bo imel.
moto rider Objavljeno November 9, 2005 Opozori Objavljeno November 9, 2005 (popravljeno) "Idealno darilo"... ?! "Sanda7" :D :D :D :D Popravljeno November 9, 2005. Popravil fičo
Sanda7 Objavljeno November 10, 2005 Opozori Objavljeno November 10, 2005 z rdečo mašnjo :slap: :lol1:
Tedybear Objavljeno November 10, 2005 Opozori Objavljeno November 10, 2005 Z rdečo maš(njo) :kva2: glihtistepetdninamesec
Sanda7 Objavljeno December 30, 2005 Opozori Objavljeno December 30, 2005 kakšne sladke tangice za njega pa dve liziki na en mah
Sanda7 Objavljeno December 30, 2005 Opozori Objavljeno December 30, 2005 še zgornje pokrivalo :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se