BIG YELLOW Objavljeno Maj 31, 2006 Opozori Objavljeno Maj 31, 2006 Zopet bo grmelo v Žireh! :OK: ZEKKO 1
Crownless Objavljeno Maj 31, 2006 Opozori Objavljeno Maj 31, 2006 Matr lih na un vikend k je matura a :? :glare: . Pridem v nedeljo če pridem. Če bo še kej dogajal
raubritter Objavljeno Maj 31, 2006 Opozori Objavljeno Maj 31, 2006 raubritter-ji pridemo :OK: :OK: :OK: :yea1:
Lowrenc Objavljeno Maj 31, 2006 Opozori Objavljeno Maj 31, 2006 Kva pa kravji učki? :naughty: Sm mislu letos tut jst, d bi se potegvou za ''Veliko nagrado kravjega očesa'' pa mi nekdo ne pusti :blush:
Vale Objavljeno Maj 31, 2006 Opozori Objavljeno Maj 31, 2006 Zopet bo grmelo v Žireh! :OK: Valjda :OK: Se vidimo :OK: Za in pred šankom :OK:
Miha Z. Objavljeno Maj 31, 2006 Opozori Objavljeno Maj 31, 2006 (popravljeno) ma zaradi mene lohk pada sneg,dez,toca....................ma me prou boli k...c kej bo z eno ureme!!!!! jst pridem Popravljeno Maj 31, 2006. Popravil Miha Z.
cvetoo Objavljeno Maj 31, 2006 Opozori Objavljeno Maj 31, 2006 Uuuuuuu že vidim. Model z XXXL bojlerjem in 1/2l pravega poljanskega šnopca v riti se napihuje in hoče izpljuniti kravje oko, ki pa zleze malo pregloboko v grlo in hop :SS Prava paša za oči. Po moje se bo kakšna :K na frišno zaljubila. Sicer pa blato že pripravljajo. LP od tam blizu.
moto rider Objavljeno Maj 31, 2006 Opozori Objavljeno Maj 31, 2006 pa mokro bo tudi....... B) Adaznotri! :naughty: :D :D
Hanzi Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Nekako me bolj vleče za petek, ker v nedeljo zjutraj ob 7 moram biti popolnoma priseben na nekem gasilskem tekomovanju :doze: (planiran za v soboto, prestavljen na nedeljo :slap: ) Kdaj imate namen biti gor; baje je že povpraševanje po "kumaricah"
Zdrawc Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Uuuuuuu že vidim. Model z XXXL bojlerjem in 1/2l pravega poljanskega šnopca v riti se napihuje in hoče izpljuniti kravje oko, ki pa zleze malo pregloboko v grlo in hop :SS Ali modelko B)
Einherjar Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 No ja, eni smo prepozno prisli, pa smo probavali privat...
Thundercat Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 ah...kravje učke.... :OK: slikano lani....
ales21 Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Živjo! jst se bom najbrž tud gor narisal pa me zanima če mogoče kdo ve kateri bendi bodo špilal? se ga vidmo :beer2:
Lowrenc Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Red Pill pa Razvaline v 5k... Če bo paše kdo in kdo bo v soboto pa ne vem :xx:
Zdrawc Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 No ja, eni smo prepozno prisli, pa smo probavali privat... Jaz tudi zmeraj prepozno pridem, ko je že wsega konec :angry2: bi morali, za zamudnike nardit še eno rundo špukanja okic :eek: :grim
Loia Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Jaz tudi zmeraj prepozno pridem, ko je že wsega konec :angry2: bi morali, za zamudnike nardit še eno rundo špukanja okic :eek: :grim Ni treba :SS Se mi zdi, da se bom imela velik boljše, če kaj takega zamudim :OK:
Vale Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Jaz tudi zmeraj prepozno pridem, ko je že wsega konec :angry2: bi morali, za zamudnike nardit še eno rundo špukanja okic :eek: :grim Zamudniki so imeli lani lahko ogled špukanja prebavljenega v kotu šanka ... pa še kje :grim
Dohc Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Red Pill pa Razvaline v 5k... Če bo paše kdo in kdo bo v soboto pa ne vem :xx: Mi je nekej na uho prletel, da naj bi tudi Neisha zapela ene pet komadov ( čist neuradno) Lp, se vidmo v Žireh!
pirrulz Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Mi je nekej na uho prletel, da naj bi tudi Neisha zapela ene pet komadov ( čist neuradno) Nope. Neisha bo kravje oke špukala. B) :P :D
cvetoo Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 Živjo! jst se bom najbrž tud gor narisal pa me zanima če mogoče kdo ve kateri bendi bodo špilal? se ga vidmo :beer2: Najprej ducat pirov..... Potem te pa boli ku**c kdo špila :music1: :smoke: :drunk: Se vidimo.
DivjaSvinja Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 že vidim. Model z XXXL bojlerjem in 1/2l pravega poljanskega šnopca v riti se napihuje in hoče izpljuniti kravje oko, ki pa zleze malo pregloboko v grlo in hop :SS Prava paša za oči. Po moje se bo kakšna :K na frišno zaljubila. Sicer pa blato že pripravljajo. LP od tam blizu. Tlele pa je slikca nažga prelepga palanca :) :) :lol1: [attachmentid=71552] in še eno lepo slikco kakšni bojo učki... [attachmentid=71546]
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se