Zdrawc Objavljeno Julij 27, 2006 Opozori Objavljeno Julij 27, 2006 jah, nimš kej Sergio je ... :worship: ....tržaški Đems Bond B)
rockerca Objavljeno Julij 27, 2006 Opozori Objavljeno Julij 27, 2006 rokerka,če tapravo mislm,ti je lahko žal,da nisi bila na METAL CAMPU.itak se pa da mal švercat.je kr blo nekaj poznanih.(iz važga konca).se vidmo v ankaran,a je prov,pa zdrawc mora tud pridt. :OK: :kva2: am.......z ankaranom ne bo nč :( zdrawc&co. grejo na jug, tk, d js ne morem pridt do primorske :cry: ja, pa v pravo smer si razmišlu-sm tista od savincev, ja :yea1:
tati Objavljeno Julij 27, 2006 Opozori Objavljeno Julij 27, 2006 tati ma kej si bla tko umazana????drgač pa odličen zbor.. :yea1: :yea1: :yea1: :worship: :kva2: Kdaj je že bil zbor :naughty: :hmm: :hmm: ja dolgo nazaj, ampak moji lepi gojzarji so še vedno v fazi čiščenja - na balkonu v dreku, kaj češ takšna ženska, ki ima rada red, ampak spomini so le spomini.... :lol1: :lol1:
Zdrawc Objavljeno Julij 28, 2006 Opozori Objavljeno Julij 28, 2006 (popravljeno) ja dolgo nazaj, ampak moji lepi gojzarji so še vedno v fazi čiščenja - na balkonu v dreku... tati, tati, tak se pa ne dela :nono: gojzerje je treba kar spucat ko prideš domov pol pa takoj ko se posušij z kravjim lojem namazat :fredy: , da so za naslednji drek parajt :kva2: Popravljeno Julij 28, 2006. Popravil Zdrawc
tati Objavljeno Julij 28, 2006 Opozori Objavljeno Julij 28, 2006 tati, tati, tak se pa ne dela :nono: gojzerje je treba kar spucat ko prideš domov pol pa takoj ko se posušij z kravjim lojem namazat :fredy: , da so za naslednji drek parajt :kva2: jaz mam tud tebe rada.... :004 :004
Zdrawc Objavljeno Julij 28, 2006 Opozori Objavljeno Julij 28, 2006 jaz mam tud tebe rada.... :004 :004 Qwala :D kdaj začneš jadrat :?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se