Zdrawc Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 A bo ogrevan kamp ? :hmm: Zihr z šnopsem :grim
SiR Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 Jaz tudi zmeraj prepozno pridem, ko je že wsega konec :angry2: bi morali, za zamudnike nardit še eno rundo špukanja okic :eek: :grim zamudniki dobijo flodranje odrezanih kravjih pizd :OK:
GorazdH Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 priprave za odhod gor potekajo...učera 4 kozličke nagnil dol po grlu B)
Rude Boy Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 A bo ogrevan kamp ? :hmm: Žaža, dolaziš ? o doktor Volk jaz imam strašne skrbi, ko spijem pet litrov me glava boli, ob polni luni sem volkodlak ponoči pa sanjam da skačem pod vlak, s klobukom in brki me vsak zasleduje, hudič zoper mene zaroto kuje, črne mačke mi ne grejo s poti, ko pljunem čez ramo me zmrazi do kosti, soproga ima raje psa kot mene ali pa ljubi druge žene, za jezik me vleče tiskarski škrat, dvojniku bom že stopil za vrat ... :grim
volk Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 o doktor Volk jaz imam strašne skrbi, ko spijem pet litrov me glava boli, ob polni luni sem volkodlak ponoči pa sanjam da skačem pod vlak, s klobukom in brki me vsak zasleduje, hudič zoper mene zaroto kuje, črne mačke mi ne grejo s poti, ko pljunem čez ramo me zmrazi do kosti, soproga ima raje psa kot mene ali pa ljubi druge žene, za jezik me vleče tiskarski škrat, dvojniku bom že stopil za vrat ... :grim :hmm: menjaj tekočino
bowla Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 EVO TUDI MEN IN PIKICO PRIHAJAVA Z SALETOM IN CECO( MACEDONIJA ) IN KIŠKOM IN VESNO ( UŽICE ) :naughty: MISLIM DA BO SPET NA GLAVO :naughty:
kawkica Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 naj mi prosim nekdo razloži, kdo se je spomnu to, da si daš kravji uč v usta in ga pluneš ven? nevem, men se ne zdi niti približno normalno :?
Pimpi limpi Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 naj mi prosim nekdo razloži, kdo se je spomnu to, da si daš kravji uč v usta in ga pluneš ven? nevem, men se ne zdi niti približno normalno :? Ja čist nenormalno! Sem samo fotke gledala pa sem skoraj kozlala! :SS Totalno nagravžno! :BUA:
Rude Boy Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 kawkica z drugim postom sem: JAZ SEM potem izveš še ostale skrivnosti ! .)
volk Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 naj mi prosim nekdo razloži, kdo se je spomnu to, da si daš kravji uč v usta in ga pluneš ven? nevem, men se ne zdi niti približno normalno :? mislim, da se je to vidlo nekje na zahodu na motožuru :alien1:
Zdrawc Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 (popravljeno) naj mi prosim nekdo razloži, kdo se je spomnu to, da si daš kravji uč v usta in ga pluneš ven? nevem, men se ne zdi niti približno normalno :? Zihr kak mesarski vajenc, ki ni imel nič za delati :devil: Boge kravce, zdej pa brez fokic lutajo po Žirowskih hribih, le kako bodo našle travo na paši :doze: Popravljeno Junij 8, 2006. Popravil Zdrawc
Ganges Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 Samo glavo bodo sklonile :D Ja čist nenormalno! Sem samo fotke gledala pa sem skoraj kozlala! :SS Totalno nagravžno! :BUA: Spij 10 piv prej pa boš tudi ti tekmovala :D Mogoče zmagaš ali celo dosežeš rekord.
Miha Z. Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 [attachmentid=72058] sej ne bo tko slabo...
Tratnjak Damijan Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 Pridem...na pivo al pa dva. :OK: Vreme bo.
Sabine Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 naj mi prosim nekdo razloži, kdo se je spomnu to, da si daš kravji uč v usta in ga pluneš ven? nevem, men se ne zdi niti približno normalno :? :lol: dokler jih ven pluvajo je še v redu.. ko bodo začel jih grist in dol požirat... bo pa kriza...
moto rider Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 [attachmentid=72058] sej ne bo tko slabo... A niso Žiri glih pod tisto rdečo strelo???! :o :o :o :? :naughty:
lenči Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 He, he letos pridem tudi jaz - glede na to da sem "frišna", upam da spoznam katerega od vas... in tile učki me res zanimajo... ker so tudi mednarodno uveljavljeni: prejšnji vikend sem slišala ene Italjane, ko so govorili o očkih in sem se rolala, ko je ena rekla, da je bil lani (al ne vem kdaj) eden, ki je izšpukal vse iz sebe razen učka... :lol1:
Zdrawc Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 (popravljeno) ko bodo začel jih grist in dol požirat... bo pa kriza... tudi to se je že dogajalo.... :grim .......pa ni blo krize :grrr Popravljeno Junij 8, 2006. Popravil Zdrawc
peter1 Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 se vidimo....in to ze jutri okol 23h .................a je ok????????????? :grim
Zdrawc Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 ................a je ok????????????? :grim At 11PM by OK Koral :grim
DivjaSvinja Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 Ej fantje in dekleta vse smo že prpravel čakamo sam še na vas.... upam de se bo vas nabralo v čim večjem številu, kajti mi smo z organizacijo zlo dobr poskrbel tko de.... ŽUR BO DO KONCA!!!! epo pozdrav od MK SAIRACH! :devil:
BIG YELLOW Objavljeno Junij 9, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Junij 9, 2006 Fantje pozor na rosfrei štango na sredini odra!! To bo center dogajanja v soboto ob pol enih! :OK:
Jurij Objavljeno Junij 9, 2006 Opozori Objavljeno Junij 9, 2006 mrbit prletim danes, ko je ravno vreme na enega >>Quiki sixpek<< :D p.s. borovničke že na hladnem?
klimbra Objavljeno Junij 9, 2006 Opozori Objavljeno Junij 9, 2006 Se namalam danes.....popoldan.....itaQ :OK: :OK: :OK: :OK: Leto tut mate Laško???? :? :? :? :blush:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se