SoNcY4s Objavljeno Junij 10, 2006 Opozori Objavljeno Junij 10, 2006 joj, glih taprav je pazil na mojo deklco :OK: no upam da pride cela nazaj :) sm pršla zdle nazaj, pa je blo super :D in tekilce dons grem pa spet gor, pa s tabo, da mal vidiš kak motozbori zgledajo :P Kađivco sma probale napit, pa ni šlo <_< lp soncy
SiR Objavljeno Junij 10, 2006 Opozori Objavljeno Junij 10, 2006 Kađivco sma probale napit, pa ni šlo <_< ja, ta ga res nese k žolna
ceso Objavljeno Junij 10, 2006 Opozori Objavljeno Junij 10, 2006 ha ravno odhajamo, upam, da se ne bo uscal :beer2:
semamiz Objavljeno Junij 10, 2006 Opozori Objavljeno Junij 10, 2006 :yea1: Mal se je uscal , na poti nazaj , saj brez dežja zgleda več ne gre ! :hmm: Zbor pa je super !
Brdaus Objavljeno Junij 10, 2006 Opozori Objavljeno Junij 10, 2006 Tut men se zdi, da vas bo mal pralo dons... ampak dobra volja je najbolja, boste lahko vsaj drek s škornou spucal :grim
jakATV Objavljeno Junij 10, 2006 Opozori Objavljeno Junij 10, 2006 Ja jest sem ga glih za en štamprle pokasiral. :D Dežja seveda. :grim
jupiter Objavljeno Junij 11, 2006 Opozori Objavljeno Junij 11, 2006 Prej ni blo časa, da bi pršu v Žiri. :? :BUA: AMPAK... grem pa zdej pogledat, če še kdo vztraja :OK: pa če bom dobil še kaj za po grlu. :slap:
lenči Objavljeno Junij 11, 2006 Opozori Objavljeno Junij 11, 2006 Evo, pravkar prišla domov s svojega prvega zbora v Žireh. :D Meni je blo super, končno sem videla tudi špukanje učk - no, zrihtala sem tudi enega tekmovalca...pa bi kmalu zvlekel gor še mene... :nono: Skratka super super, pridni! - drugo leto pridem spet!!! :yea1:
mjemec Objavljeno Junij 11, 2006 Opozori Objavljeno Junij 11, 2006 Pomoje ni bojazni da nebi dobil :OK: Drugače sm pa bil včeri gor in je blo super! Mal ga je dež sral in jih je neki šlo proti domu. Eni smo pa vztrajali.. Sej pol okrog polnoči je nehalo padat. Uglavnem... Mal smo spil O:-) Pa se noro imel :worship: Tudi drugo leto pridem, upam da z motorjem :yes:
čuk Objavljeno Junij 11, 2006 Opozori Objavljeno Junij 11, 2006 žur smo preživeli brez večjih posledic :slap: ,blata je bilo največ v šotoru okoli šanka.pohvala organizatorjem za ureditev in povečanje kampa in odstranitev grmovja.drugo leto pa spet akcija. :kva2: :yea1:
Miha Z. Objavljeno Junij 11, 2006 Opozori Objavljeno Junij 11, 2006 končno pršli ... :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: ....zmagal!
Zdrawc Objavljeno Junij 11, 2006 Opozori Objavljeno Junij 11, 2006 ewo, letos saj učk nismo zamudili :grrr
Miha Z. Objavljeno Junij 11, 2006 Opozori Objavljeno Junij 11, 2006 (popravljeno) v uničevanju alkohola seveda... [attachmentid=72466] [attachmentid=72467][attachmentid=72468] [attachmentid=72469] [attachmentid=72470] [attachmentid=72471] Popravljeno Junij 11, 2006. Popravil Miha Z.
Crownless Objavljeno Junij 11, 2006 Opozori Objavljeno Junij 11, 2006 (popravljeno) punca z unca vse fotografe naproša, da objavite slikce z pluvanja kravjih očkov. Baje jih je en luštn italjan tut pluvu in bi radla vidla njegovo fotko. Jo pa neki jebe objavljanje na forumu in morm zdej jst to pisat. Sej bo častila per je rekla :D :P Jst bi pa prosu za kake fotke triciklov. :grim Crownless Popravljeno Junij 11, 2006. Popravil Crownless
lenči Objavljeno Junij 11, 2006 Opozori Objavljeno Junij 11, 2006 A un Italjan - tasiv s ful našitki - ki je bil na špukanju 2.?
klimbra Objavljeno Junij 11, 2006 Opozori Objavljeno Junij 11, 2006 :hmm: presenečam? a to zato k sm te tja med noge prjela al........................ :D :blush: :blush: ......jap......z OBČUTKOM :blush: :blush: :blush: :wub:
kađiva Objavljeno Junij 11, 2006 Opozori Objavljeno Junij 11, 2006 je blo noro ja :grim evo par utrinkov :D
Tratnjak Damijan Objavljeno Junij 11, 2006 Opozori Objavljeno Junij 11, 2006 Bil sem tam, pa vidu sam volka. Muzika res super in vse ostalo. Edino zvečer me je treslo na motorju k je blo kr pošteno hladno. Upam da bo še kak zbor letos, kot ja ta. Medvode bojo tud super, sam so že bolj komercialne.
semamiz Objavljeno Junij 11, 2006 Opozori Objavljeno Junij 11, 2006 :hmm: Evo trike... :OK: Pa še mal...
Crownless Objavljeno Junij 11, 2006 Opozori Objavljeno Junij 11, 2006 Ah te nemški so preveč plastični. Slovenska izdelava je velik lepša .)
tati Objavljeno Junij 11, 2006 Opozori Objavljeno Junij 11, 2006 Bil sem tam, pa vidu sam volka. Muzika res super in vse ostalo. Edino zvečer me je treslo na motorju k je blo kr pošteno hladno. Upam da bo še kak zbor letos, kot ja ta. Medvode bojo tud super, sam so že bolj komercialne. videl si samo volka, moram rečt, da nas je bilo kar precej z moto sveta................. :grim :grim bilo je super.......... :OK: :OK: Žirovci - ste zakon, blato je tako fajn, da ne vem, če si bom kdaj lahko še čevlje spucala, ampak....kaj pol... :yea1:
volk Objavljeno Junij 12, 2006 Opozori Objavljeno Junij 12, 2006 Že ko sva v petek z Rudejem uletavala; na vhodu :eek: Klimbra drži Jagru motor, da je ta lahko zlezo na njega. :? :hmm: Sonce je blo visoko še. Prve slike so obljubljale :P Ponoči ga je blo kar hladno, zato smo plesali in sonce čakali. Štrpin je že trikrat zmagal v pljuvanju in ker ma škornjev dovolj naslednje leto pljuva za mene. ...o,p,r,X.,š... .) luštno je blo
GorazdH Objavljeno Junij 12, 2006 Opozori Objavljeno Junij 12, 2006 (popravljeno) Blo odlično. :kva2: fotkparajšnebividu :krneki: Spal sem natančno 15 minut. :slap: Aja, pa volkeca sm sreču in eee...hellenco?? :hmm: zna bit, da sm kak lonček preveč nagnil... :whistle: Popravljeno Junij 12, 2006. Popravil GorazdH
klimbra Objavljeno Junij 12, 2006 Opozori Objavljeno Junij 12, 2006 Že ko sva v petek z Rudejem uletavala; na vhodu :eek: Klimbra drži Jagru motor, da je ta lahko zlezo na njega. :? :hmm: :devil: :devil: :devil: Tut to se lahko zgodi........ :devil: :devil: Priznam.....mi je kar nekako žal, da sem MORAL odletet.......obetalo je neverjetno....jeba....drugič :OK: :OK: :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se