andro007 Objavljeno Januar 3, 2009 Opozori Objavljeno Januar 3, 2009 To se pa vidva pošteno motita, moj sošolc ima 4-taktca in mu ne dela nobenih večjih problem, edino seveda kar je redno vzdrževanje. In tudi 4-taktni motorji grejo z predelavam do 100km/h po števci če ne še več, je pa res da niso za "norce" ki hočejo da jim gre motor najhitrej v vasi/mestu. Če pa mislita da sta največja frajerja ker imata 2-takten 50ccm motor še zdaleč nista, ker po mojem mnenju če govoriš tudi v javnosti takole o 4-taktnih motorjih (lastnikom teh in ostalim) te majo po mojem za bedaka. S tem da se hvališ ker imaš tak pa tak motor in seveda ne 4-taktnega ki je ničvreden, si sploh ne zaslužiš motorja in si razvajen otrok ki ima vsega polno rit. Lp
k0ci Objavljeno Januar 3, 2009 Opozori Objavljeno Januar 3, 2009 točno tak. tepa de se van ke pokvorilo na toteh kitejčekeh pa delof nete dobile :lol1: :lol1: . če mislite ka bote s toteh kitejcof ke naredle se pošteno motite :BUA: te pa če ti ne boš začel pisat slovensko boš šel na dopust, sem te že prevečkrat opozoril :)
666 Objavljeno Januar 4, 2009 Opozori Objavljeno Januar 4, 2009 To se pa vidva pošteno motita, moj sošolc ima 4-taktca in mu ne dela nobenih večjih problem, edino seveda kar je redno vzdrževanje. In tudi 4-taktni motorji grejo z predelavam do 100km/h po števci če ne še več, je pa res da niso za "norce" ki hočejo da jim gre motor najhitrej v vasi/mestu. Če pa mislita da sta največja frajerja ker imata 2-takten 50ccm motor še zdaleč nista, ker po mojem mnenju če govoriš tudi v javnosti takole o 4-taktnih motorjih (lastnikom teh in ostalim) te majo po mojem za bedaka. S tem da se hvališ ker imaš tak pa tak motor in seveda ne 4-taktnega ki je ničvreden, si sploh ne zaslužiš motorja in si razvajen otrok ki ima vsega polno rit. Lp hahahahahahaha :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: to je zdaj bla objava da so 4t 50cc bojše od 2t 50cc :lol1: :lol1: . dejte no lepo vas prosen pretirovate pa po ne treba. midva pa mama 2t predelane pa nama tude ne delajo nič problemov pa poščijeva tote vaše 4t skutere. samo pret kak ti tote 4t skutere grejo 100 pa tude moreš grozne kite gor date :kva1: . tepa se začnejo kvarite pa delof nige nete dobile. ja seveda ka sma večja frajera kak pa vi ki mislite da mate motor če mate 4t ( :lol1: ). v večjih kubiturah je normalno da je 4t bolj razširjen vendar ko pa se govori o 50cc pa je to že pretiravanje da so 4t boljši. za večjega bedaka te majo če rečeš ka maš 50cc 4t kak pa ka rečeš ka maš 50cc 2t. itak so negdar vsi mele 2t 50cc pa vejo ka so 50cc 4t samo kurce ki nikan ne idejo. tepa če ste tak pametni pa predelajte enega 4t 50cc skutera pa gremo te en drag race. nos lehko doste pride ka tak nima nišče 4t pa vas vsi poščijemo :naughty: :grupni:
rs125black Objavljeno Januar 4, 2009 Opozori Objavljeno Januar 4, 2009 To se pa vidva pošteno motita, moj sošolc ima 4-taktca in mu ne dela nobenih večjih problem, edino seveda kar je redno vzdrževanje. In tudi 4-taktni motorji grejo z predelavam do 100km/h po števci če ne še več, je pa res da niso za "norce" ki hočejo da jim gre motor najhitrej v vasi/mestu. Če pa mislita da sta največja frajerja ker imata 2-takten 50ccm motor še zdaleč nista, ker po mojem mnenju če govoriš tudi v javnosti takole o 4-taktnih motorjih (lastnikom teh in ostalim) te majo po mojem za bedaka. S tem da se hvališ ker imaš tak pa tak motor in seveda ne 4-taktnega ki je ničvreden, si sploh ne zaslužiš motorja in si razvajen otrok ki ima vsega polno rit. Lp ka pa ti veš ki nimaš pojma kaj ka je moped zato pa ga niti namaš :headbang: če pa si tako "brihten(pameten)" pa pridi s enim od kolegovih 4t kitajčkom na kakšno hitrostno preiskušnjo :naughty: . A ste slišali da bodo ustanovili novo kategorijo junior gp njihov moto bo"slow me down,made in china :headbang: :headbang: :headbang: .vodilne ekipe kot so jonway,keeway...bodo pobirali super nadarjene motoriste s socialne,tiste malo slapše sach itd. pa bodo pobirale zabluženih kmetov ki so zavozili svoj grund.prvo tekmo šampionov bodo prenašali v živo na tv golica :worship: :worship: :worship: ob 2. uri ponoči.komentatorjev ne bo saj bi s svojim govorjenjem preglasil čudovite zvoke 4t skuterjev 50cc v tem primeru bi bili gledalci prikrajšani najlepših zvokov.
k0ci Objavljeno Januar 4, 2009 Opozori Objavljeno Januar 4, 2009 hahahahahahaha :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: to je zdaj bla objava da so 4t 50cc bojše od 2t 50cc :lol1: :lol1: . dejte no lepo vas prosen pretirovate pa po ne treba. midva pa mama 2t predelane pa nama tude ne delajo nič problemov pa poščijeva tote vaše 4t skutere. samo pret kak ti tote 4t skutere grejo 100 pa tude moreš grozne kite gor date :kva1: . tepa se začnejo kvarite pa delof nige nete dobile. ja seveda ka sma večja frajera kak pa vi ki mislite da mate motor če mate 4t ( :lol1: ). v večjih kubiturah je normalno da je 4t bolj razširjen vendar ko pa se govori o 50cc pa je to že pretiravanje da so 4t boljši. za večjega bedaka te majo če rečeš ka maš 50cc 4t kak pa ka rečeš ka maš 50cc 2t. itak so negdar vsi mele 2t 50cc pa vejo ka so 50cc 4t samo kurce ki nikan ne idejo. tepa če ste tak pametni pa predelajte enega 4t 50cc skutera pa gremo te en drag race. nos lehko doste pride ka tak nima nišče 4t pa vas vsi poščijemo :naughty: :grupni: za še večjega bedaka pa te mamo, če se tu gor kurčiš kak stroj imaš, v bistvu pa se ti med nogami vrti kavni mlinček, zdaj pa če ne boš začel pisati v vsaj približnem knjižnem jeziku boš pa res šel na dopust, pa ne mi rečt da pač pri vas je tko, rs50black je iz istega kraja pa lepo piše
666 Objavljeno Januar 5, 2009 Opozori Objavljeno Januar 5, 2009 za še večjega bedaka pa te mamo, če se tu gor kurčiš kak stroj imaš, v bistvu pa se ti med nogami vrti kavni mlinček, zdaj pa če ne boš začel pisati v vsaj približnem knjižnem jeziku boš pa res šel na dopust, pa ne mi rečt da pač pri vas je tko, rs50black je iz istega kraja pa lepo piše nikoli nisen rekel da mam stroj. ta moped pa man zato ker še nimam možnosti da bi vozil večji motor. če bi bil tolko star kot ti bi mel že neke drugega :whistle:
rs125black Objavljeno Januar 7, 2009 Opozori Objavljeno Januar 7, 2009 nikoli nisen rekel da mam stroj. ta moped pa man zato ker še nimam možnosti da bi vozil večji motor. če bi bil tolko star kot ti bi mel že neke drugega :whistle: za 50cc maš stroj,(čeprav je TZR :lol1: ) za kaj močnejšega pa bo treba še malo počakat... :(
666 Objavljeno Januar 8, 2009 Opozori Objavljeno Januar 8, 2009 za 50cc maš stroj,(čeprav je TZR :lol1: ) za kaj močnejšega pa bo treba še malo počakat... :( meni je tzr-ka top med 50cc :worship: :worship: :worship: . zato jo pa tudi mam
rs125black Objavljeno Januar 9, 2009 Opozori Objavljeno Januar 9, 2009 meni je tzr-ka top med 50cc :worship: :worship: :worship: . zato jo pa tudi mam mene pa ne,zato pa man RS :worship: :worship: :worship: :worship:
spux Objavljeno Junij 9, 2009 Opozori Objavljeno Junij 9, 2009 svaka vam cast momci moru sm prebrat 8 strani tega sranja da se vedno nikamor nismo prsli. tema je bila ce se da 4t kitajcka sfrizirat. a vi dajete se 1000 drugih odgovorjev ns ne zanima kok leti runnerca al pa keri drugi the top motor ampak predelava kitajca. tko da ne pisite razne neumnosti na forum ker nas zanima konkreten odgovori kar se tice KITAJCA.pa otroc pod 16 let ne se mesat u pogovor ker nikamor ne bomo prsli
TomosRideR Objavljeno April 2, 2016 Opozori Objavljeno April 2, 2016 Tale yiying el vivo je kr super skuterček.. Ima ga moj sorodnik, in je z njim zadovoljen... Vozi se po kolesarskih pločnikih saj gre motor 25 km/h.. Pri 300 km sem, mu menjal 4t olje.. Očistil vijak (notri so bili ostanki železa,smeti) kupil sem motul olje ki je zelo kvalitetno.. In motor mu od menjave deluje boljše kot z original oljem... Prevozil je 520 km, brez problema in šraufanja.. (Samo menjava olja ker tako piše v dokumentih) Tako da vam ga priporočam, kupite ga v tc motoshopu.. Barve so: metalik modra, metalik rdeča, bela, črna.. Tako da lahko zbirate Ima akumolator, elektronski vžig.. Za ceno (999 €) se ga po eni strani splača vzeti... Osebno mi na srcu leži TOMOS (25km/h), vendar sedaj je stanje takšno da je vseeno ali kupiš TOMOS-A ali YIYING-A ti je isto saj sta sedaj obadva brata "kitajca" Če bo gdo rabil, pomoč naj mi piše na ZS ker vam bom z veseljem pomagal.. ... LEP POZDRAV...
victorius87 Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 Zdravo! Na netu sem kupil tale skuterček znamke Yiying 50 ccm, letnik 2007 - baje, imam pa eno težavo če mi bo kdo znal pomagat. Ko sem ga probal vžgat pri možakarju, ki ga je prodal - brez problema. V prvo, tud kasneje ful lepo vžgal. Ko sem ga pa domov pripeljal čist druga pesem. Enkrat vžgal še zdej noče pa več. Če kdo ve kaj bi blo narobe, na dan z besedo. Hvala
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se