Broj Jedan Objavljeno Januar 18, 2007 Opozori Objavljeno Januar 18, 2007 (popravljeno) 1 Smrt kadilcem! 2 Svoboda narodu! :D 1 Smrt je za vse enaka in ji nihče ne uide .. torej now slogan: "Smrt vsem - brez izjem!!" O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) 2 :slap: Fak .. kaj ti pa je? Kaj bo pa Bajukec rekew? :grrr Popravljeno Januar 18, 2007. Popravil Broj Jedan
gattolina Objavljeno Januar 18, 2007 Opozori Objavljeno Januar 18, 2007 1 Smrt je za vse enaka in ji nihče ne uide .. torej now slogan: "Smrt vsem - brez izjem!!" O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) 2 :slap: Fak .. kaj ti pa je? Kaj bo pa Bajukec rekew? :grrr Nehal bo kaditi. :D :D :D
TONTO Objavljeno Januar 18, 2007 Opozori Objavljeno Januar 18, 2007 Nehal bo kaditi. :D :D :D In bol aktivno PIR pit!! :beer2: :beer2:
bandy Objavljeno Januar 18, 2007 Opozori Objavljeno Januar 18, 2007 ja KADIM in to zelo rada... in nimam namena nehat ( od nečesa je treba umret :P )... sploh pa ne zato, ker mi država to narekuje.... me zanima kak bi bilo, če bi pir prepovedali.... :hmm: ravno tako dolgoročno ubija, pa še več ljudi na leto.... :evilgrin: lp alena dolg čas tut ubija pa koj preživimo al pa kerga pokdimo al pa spijemo per
gattolina Objavljeno Januar 18, 2007 Opozori Objavljeno Januar 18, 2007 Ja potlej pa izvoli tole: Nekadilci vseh dežel, združite se! :kva1: Alena, a ti vlečeš, ko te je tak popizditis zagrabu? :evilgrin: Zakaj pri tebi obstoja samo črno - belo? Daj, malo več modrosti in tankočutnosti. V živo sigurno ne klobasariš takšnih.
lasagna Objavljeno Januar 18, 2007 Opozori Objavljeno Januar 18, 2007 Še vedno kadim. Zahtevam zaščito manjšine. In dvokadilske table.
gattolina Objavljeno Januar 19, 2007 Opozori Objavljeno Januar 19, 2007 Še vedno kadim. Zahtevam zaščito manjšine. In dvokadilske table. In pritožili se bomo na Evropsko sodišče za človekove pravice. Ha, ha, ha...
HHV Objavljeno Januar 19, 2007 Opozori Objavljeno Januar 19, 2007 (popravljeno) Zakaj pri tebi obstoja samo črno - belo? Daj, malo več modrosti in tankočutnosti. V živo sigurno ne klobasariš takšnih. Si upaš stavt!? :evilgrin: P.S.: Bilo je črno rdeče! :grim Popravljeno Januar 19, 2007. Popravil HHV
gattolina Objavljeno Januar 19, 2007 Opozori Objavljeno Januar 19, 2007 Si upaš stavt!? :evilgrin: P.S.: Bilo je črno rdeče! :grim Definitivno. Bilo je rdeče. Zdaj je črno. Z malo zbledele rdeče.
šokac Objavljeno Januar 19, 2007 Opozori Objavljeno Januar 19, 2007 Prodam malo rabljen vžigalnik Zippo. :smoke:
Alla Objavljeno Januar 19, 2007 Opozori Objavljeno Januar 19, 2007 Prihrani ga za kašno romantično večerjo ;)
KeC Objavljeno Januar 19, 2007 Opozori Objavljeno Januar 19, 2007 Ja in zažgi prekleti nekadilski lokal. :evilgrin:
GorazdH Objavljeno Januar 19, 2007 Opozori Objavljeno Januar 19, 2007 torej: ali je legitimno kadilca, ki ti pihne dim direkt v obraz in te s tem direktno ogroža, poleg tega posega v vse pravice o osebni svobodi in nadlegovanju, treščit direkt na nos v...samoobrambi? :blink: :P mal za hec...čeprav se je že SKORAJ zgodilo... :doze: 3/4 problema v zakajenih lokalih bi rešli s primernim odvajanjem dima. ni nemogoče, le drago...ampak zdravje je poceni dokler ga imaš :glare:
Alla Objavljeno Januar 19, 2007 Opozori Objavljeno Januar 19, 2007 Ja in zažgi prekleti nekadilski lokal. :evilgrin: Daj, KeC, kje pa je zdaj vsa tvoja strpnost? Saj ti noben ne pravi, da moraš nehat kadit. Samo pač ne boš mogel več vsepovsod. Tko kot scat ne moreš vsepovsod, a ne?
KeC Objavljeno Januar 19, 2007 Opozori Objavljeno Januar 19, 2007 (popravljeno) Just watch me! Emm, kje pa je strpnost kadilcef? Ajdi zajebancija. Da ne bi kdo šel na moje vprašanje odgovarjat. Popravljeno Januar 19, 2007. Popravil KeC
Pravokotar Objavljeno Januar 19, 2007 Opozori Objavljeno Januar 19, 2007 ... Tko kot scat ne moreš vsepovsod, a ne? Taprau desc lahko ščije kjerkoli. In to brez rok.
adil Objavljeno Januar 19, 2007 Opozori Objavljeno Januar 19, 2007 Taprau desc lahko ščije kjerkoli. In to brez rok. Seveda, če si pravi balkanac moški...
šokac Objavljeno Januar 19, 2007 Opozori Objavljeno Januar 19, 2007 (popravljeno) Ja in zažgi prekleti nekadilski lokal. :evilgrin: Kec, prodam ga tebi. Z njim si prižgeš cigaret, izgovoriš tri čarobne besede in si izdelaš mopek po svoji meri in okusu. :) Prihrani ga za kašno romantično večerjo ;) No, to pa ni slaba ideja. Ga bom kar obdržal, mi je drag spomin. :smoke: Popravljeno Januar 19, 2007. Popravil šokac
bandy Objavljeno Januar 19, 2007 Opozori Objavljeno Januar 19, 2007 moj sosed je kadu do 70 pa k je umrl so ga doklicali nazaj , pa se prbudu nazaj, pol je še en teden živu tolk je bil z......n živeli kadilci -jz ne kadim!
BremzPenzl Objavljeno Januar 19, 2007 Opozori Objavljeno Januar 19, 2007 torej: ali je legitimno kadilca, ki ti pihne dim direkt v obraz in te s tem direktno ogroža, poleg tega posega v vse pravice o osebni svobodi in nadlegovanju, treščit direkt na nos v...samoobrambi? :blink: :glare: Legitimno ni, paše pa... :fight1:
adil Objavljeno Januar 19, 2007 Opozori Objavljeno Januar 19, 2007 torej: ali je legitimno kadilca, ki ti pihne dim direkt v obraz in te s tem direktno ogroža, poleg tega posega v vse pravice o osebni svobodi in nadlegovanju, treščit direkt na nos v...samoobrambi? :blink: Če bi me kadilko takle izivu, bi vrjetn kmal zgubu živce in ga bi hitr s kakim direktom mal spametoval...
TONTO Objavljeno Januar 21, 2007 Opozori Objavljeno Januar 21, 2007 Če bi me kadilko takle izivu, bi vrjetn kmal zgubu živce in ga bi hitr s kakim direktom mal spametoval... Ne si jih basat. pred 25-30leti je bilo znano in se je tega drzalo???,da če ti je kdo pihnil dim direkt v obraz da nisi ta trenutek zaželjen v tej družbi.Čepa si imel jajca si ga pa na gobec.Sam po navadi si jih dobil duplo nazaj.tako da je bilo najbolje za rundo dat, pa si bil takoj dobrodošel v njihovi družbi,al pa se odstranit.
adil Objavljeno Januar 21, 2007 Opozori Objavljeno Januar 21, 2007 Od družbe kjer se ne počutm dobr/sm nezaželen grem hitr stran in nit pod razno ne rabim enega kripla, ki mi bi pihal smrad pod nos. Da pa bi pol še njem plačal pijačo :blink: Ne, ne :nono: .
Bambi61 Objavljeno Januar 21, 2007 Opozori Objavljeno Januar 21, 2007 Če bi me kadilko takle izivu, bi vrjetn kmal zgubu živce in ga bi hitr s kakim direktom mal spametoval... Mene bi lahko brez skrbi knokautiral , bi si pol na tvoj račun novi motor kupo! Drugače pa vprašanje: si večji od 190 maš nad 100 kil si malo nor Če so odgovori na vsa tri vprašanja NE , potem ne delaj tega kar pišeš !!!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se